Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Scooter Önerisi Olan ?

REKLAM ALANI

1. Boy 1.85 Kilo 85
    2. Az yakar çok kaçar
    3. Çin malı da olabilir, onların dışında da olabilir.
    4. İki arkadaş İzmirde rahatça gezebileceğimiz, hiç durmadan 100 150 km yol yapabilecek bir scooter tavsiyesi istiyorum.

Bütçe değişiyor ama en ucuzdan başlayabilirsiniz önerilere

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha ybr 125
    Sana honda activa önerebilirim bende ondan almayı dusunuorm beat dusunme cunku artçı binemessiniz nekadar hızlı oldugunu bilmiorm ama cok atak birkaç saniye icinde 60 a cıkıor ve youtubda 100 basanını gormstm yani hızlı atak şirin deposu da iyi bende pek bilmiorm rodajını ama en iyi scooter 1. activa 2.beat 3.today 4.dylan 5.wego diye gider bence activadan şaşma ve activanıın kasası demir beatın plastik oldugu icin 2-3 km hızlı gidebilir söyleyeyim dedim

Motosikleti
    125CC
    honda activa alma iki kişi ile uzun yolda çok zorlar 150 km durmadan gidebilmen için 70i geçmemen gerekir vs vs.
    bence uzun yol yapacağın için bir derece güçlü scooter lara bakman gerekiyor.
    kymco dink200, kymco xciting 250, yamaha xmax250 olabilir. bunların temizi 4 5 milyar civarındadır.
    bütçeyi çok aşar diyorsan çin çan çona bakacağız;
    mondial yada asyanın herhangi bir 150 lik scooter ı olabilir. ama uzun yolda biraz kasar söyleyim şehir içinde idealdir.

Motosikleti
    kymco agility city 200i
    Kymco like 200 i sehirici ideal. Dikiş makinası gibi gidiyor yok ben yeri geldiginde izmir den kuşadası yaparım diyorsan buyuk tekerlekli kymco agilitycity 200 i oneririm. Benimle kankamda agiltycity 200 i var. Adayada gidiyoruz karaburun uzerinden cesmeyede hatta foca yada
    probability:bounce:

NecatMurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BENELLI TNT 250 2016
    SYM HD 200İ EVO şiddetle tavsiye ederim, non-stop istanbuldan ayvalık'a iki kişi seyahat ettik, gayet konforlu ayrıca menzil ortalama 200-230 km arasında değişiyor, depo 7 lt.'dir.çin mallarına göre biraz pahalı ama tamirciyle extra masrafla uğraşmazsın,gerçekten hak ediyor parasını, ayrıca 16 jant olduğunu unutmamak gerekir virajlarda bozuk yollarda artı ajantajdır, karar yine sana ait..

Motosikleti
    Yamaha ybr 125
    activanın bagajı buyukdur artçı niyetiniede kullanılır benzin koymak sartıyla durmadan 1000 kilometre yol yabablrsn honda activa

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Alıntı ßora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    activanın bagajı buyukdur artçı niyetiniede kullanılır benzin koymak sartıyla durmadan 1000 kilometre yol yabablrsn honda activa
    ah be kardeşim sen konuşma daha iyi durmadan 1000 km ne demek? Benzin alırken zaten 5-10 dk duruyorsun. Bu şartlarda çoğu motor o yolu gider.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Motosikleti
    Yamaha ybr 125
    scooter lar arasnda önerebilecegin baska bisey varmı kardeşim activa işte beat diorsan beat activa kadar atakve saglam deil +daha kucuk artçı daha zor başka scooter lerde var ama arkadaş butcesini vermemiski

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

Alıntı gokmenkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda activa alma iki kişi ile uzun yolda çok zorlar 150 km durmadan gidebilmen için 70i geçmemen gerekir vs vs.
    bence uzun yol yapacağın için bir derece güçlü scooter lara bakman gerekiyor.
    kymco dink200, kymco xciting 250, yamaha xmax250 olabilir. bunların temizi 4 5 milyar civarındadır.
    bütçeyi çok aşar diyorsan çin çan çona bakacağız;
    mondial yada asyanın herhangi bir 150 lik scooter ı olabilir. ama uzun yolda biraz kasar söyleyim şehir içinde idealdir.
    kardeş asya veya mondial çin malı motorlardır yani onlardan alcagına gitsin today alsn on kat daha iyi asya ile mondial en dandik markalar 10.000 km den sonra dokulur paslanır motorn ömrü hemen biter zaten ah benim param olsada activa alsam keşke zamanında harcamasaydım....

Motosikleti
    125CC
    Alıntı ßora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    scooter lar arasnda önerebilecegin baska bisey varmı kardeşim activa işte beat diorsan beat activa kadar atakve saglam deil +daha kucuk artçı daha zor başka scooter lerde var ama arkadaş butcesini vermemiski

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

kardeş asya veya mondial çin malı motorlardır yani onlardan alcagına gitsin today alsn on kat daha iyi asya ile mondial en dandik markalar 10.000 km den sonra dokulur paslanır motorn ömrü hemen biter zaten ah benim param olsada activa alsam keşke zamanında harcamasaydım....
    kardeş 150 cc mondial 151 rsyi 29.000 km boyunca kullandım + bana geldiğinde kmsiyle oynanmıştı. o motor en az 50.000 km yaptı banamısın demedi. activa üretimi durmuş %90 ı kuryelerden çıkma bir motor. ayrıca 100 cc uzun yolda 2 kişi için çok zayıf kalır. ben 180 km gittiğimde işkence gibiydi kamyonlar bile 100 110 la geliyorlar her daim sıkışıyorsun. sürekli tam gaz gidemiyordum ama sıkıştığım yerde 100 yapıyordum rs ile, activa 2 kişi onuda yapamayacak.
    bence uzun yol için en azından 200 cc bir motor gerekir ki rahaça şerit kapatabilsin sıkışmasın. ha 100lüklerlede gidilmezmi gidilir ama işkence olur.
    senin topiclerinden anladığım kadarıyla activaya takmış durumdasın ama bu demek değildir ki herkese activa tavsiye edeceğiz. bence arkadaşın ihtiyacı tam olarak yamaha xmax 250.

öte yandan NECATMURAT ın bahsettiği sym evo da çok kaliteli bir scooterdır alternatiftir.ama 2 kişi uzun yol için activa asla alternatif olmamalı.

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    illaki scooter istiyosan çin mali en iyi scooteri bile alma en çabuk dökülen motor tipi honda activa tavsiye ederim yada yamaha cygnus x

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    ta ne zamanın konusu bu ya:D
    önceden ben yazmıştım sonrada bugun bi arkadaş konuya değinince patlama yapmış
    ama bakın ben ps150 ile 125 gördüm kymconun hiç bir 200 ccliğini önermeyin benim motor karşısında çok üzülüyolar sonra:D hemen hemende aynı para ya olduğu için yazık günahh
    ps150 şuan dylanın yerine olduğu için şiddetle tavsiye ediyorummmmmm
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Yamaha ybr 125
    Alıntı gokmenkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş 150 cc mondial 151 rsyi 29.000 km boyunca kullandım + bana geldiğinde kmsiyle oynanmıştı. o motor en az 50.000 km yaptı banamısın demedi. activa üretimi durmuş %90 ı kuryelerden çıkma bir motor. ayrıca 100 cc uzun yolda 2 kişi için çok zayıf kalır. ben 180 km gittiğimde işkence gibiydi kamyonlar bile 100 110 la geliyorlar her daim sıkışıyorsun. sürekli tam gaz gidemiyordum ama sıkıştığım yerde 100 yapıyordum rs ile, activa 2 kişi onuda yapamayacak.
    bence uzun yol için en azından 200 cc bir motor gerekir ki rahaça şerit kapatabilsin sıkışmasın. ha 100lüklerlede gidilmezmi gidilir ama işkence olur.
    senin topiclerinden anladığım kadarıyla activaya takmış durumdasın ama bu demek değildir ki herkese activa tavsiye edeceğiz. bence arkadaşın ihtiyacı tam olarak yamaha xmax 250.

öte yandan NECATMURAT ın bahsettiği sym evo da çok kaliteli bir scooterdır alternatiftir.ama 2 kişi uzun yol için activa asla alternatif olmamalı.
    haklısın kardes ama activa rs den daha iyi cunku honda vs mondial herkez honda der aslnda ama activa 100.000 km yi geçior ömrü 2.elden temizinidi bulursun zor ama bulursun ben scooter istiorsa arkadas parası yeterse dylan alsn hız ı onemsıyorsa eger yarı otamatik vites kullanabılırse cup yani yarı motosiklet yarı scooter honda innova alsın derim aynı fiyat 125 cc max hız bayır asagı yatarsan 140 basar

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    bu arada yanlış konuya yazmışım kendime gülüyorumxDDDD
    Mustafa Kemal Atatürk

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)