herkese selamlar izmirdeki scooter kullanıcıları hafta sonları geziler düzenliyoruz katılmak isteyen olursa özelden mesaj atsın ,görüşmek üzere
slm arkadaşlar ben ali 150 lik scoter motorum var bu motorla 100 km hızla devamlı gidemiyorum 4 5 km sonra, motor hafif bir yığılma yapıyor gazı bırakırsam normale dönüyor bu acaba normal mi, yoksa aksi bir durum mu var. tecrübelerinize dayanarak rahatsız ediyorum kusura bakmayın; yardımcı olursanız sevinirim.
atom karıncalar selam!!
ben samet istanbul üsküdardan. 24 yaşındayım. burgman 650 kullanıyorum.
iyi seyirlerr allah kaza bela vermesin bütün arkadaşlarıma.
Burgman AN650 ABS Executive
KONTROLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DEĞİLDİR!!
Selamlar
İsim : Yusuf
İstanbul/Ümraniye
YB150T-2 JET
artık istanbul MT de bir scooter buluşması düzenlesin değil mi
Insan paranin sahtesini yapar, para da insanin...
Ne güzel demiş büyük şair David Guetta: tHe wOrLD is MinE
http://derinpoker.blogspot.com/
Mrbb ben İstanbuL Beşiktaştan Akın Yaşım17 MotoRum (MondiaL 150 RF) TOPİC Herkeze ayırLı oLsunn
Selam arkadaşlar Ben Ahmet Ankara'dan forma yeni katıldım..
3 gün önce 0km as 150 t 19 aldım..bu da benim ilk motor..çok düşünmüştüm temis bir 2. el scooter uygun fiyata bulamadığım için sıfır daha avantajlı geldi bana..
3 gün kullandım motor güzel fakat motor alçak hızda iken bir zırıltı var gaz verince kalmıyor..sizce neden olabilir?
iyi akşamlar arkadaşlar bugün bir kaza geçirdim..ankarada dikimevi kavşağından koleje doğru lambalar yanar yanmaz kalktım ve trafik iş çıkışı idi bir taksinin ani frenlemesi benim de paniğe kapılmam ön fren yapmama neden oldu ve motosikletin önü kaydı..bıraktım motor 10 metre sürüklendi..çok şükür kazayı ucuz atlattım sağ kaburgalar,eklemler ve kaslarda incinme..motosiklete gelirsek AS 150 19 yanı sıyırıldı ve kafa kısmınin özellikle 3x3CM'lik bir alan boya kalkmış ve kazılmış..fakat şükür ki farlar veya aynalarda zarar yok..
arkadaşklar soracağım şu bu hasarı arabada olduğu gibi macunlayıp boyanır mı?
Allah hepinizi korusun..
Selamlar Ben Aydın/Didim'den Emrah yaş 19 Forumumuz hayırlı uğurlu olsun)
Atom karıncalar olarak(kendimde dahil) Size sesleniyorum arkadaşlar
Mondial 125 mt adlı çekik qözlü çinlimi çinli 4 senemi geçirdiğim motorumla kaza yapmamdan dolayı pert oldu
Bugün Kanuni Ve Asya Bayiliği bizim burda bir ona gittim.Aklımca 250 lik bi chooper bakıcaktım varsa 2 el.Ama Yeni cafe açtığım ve sezonun kapandığından bütçemi şuan aşıcağını düşünerek scooter'ları göz gezdirdim.Bide ne göriyim
Honda dylan'a benzettim başta.Bi aralar çok istediğim ama parasızlık gözü kör olsun alamadığım
Yanına gittiğimde ise Asya logolarıyla karşılaştım ve hemen sordum.Neredeyse birebir kopyası tabi hondadaki kaliteyi beklememek
Ama tip olarak dylan'dı bi aralar alamadığım scooter
Şimdi arkadaşlar Asya 150 t 7b(dylan'ın kopyası) ÇinLi demeyin biliyorum arıza yapabilir her motor yapar.Biliyorum onada şöle bi çözüm buldum aldığım bayinin sahibi tanıdık 2 yıl marka garantisi 2 yıldada herhangi hemen çözülmicek bi problemde yapılana kadar aynı motordan vericek..Sizce almalımıyım??
Şimdiden hepinize teşekkür ediyor sayqılar diliyorum.
Aydın tarafından birileri varsa gezi vs katılmak isterim
Herkese iyi günler.. Yeni üye yim ama baya zamndır bu sitenin ve Formun takipcisiydim.. Baya bir fikir edindim sizlerin sayesinde
ve scoteer motor almayı düşünüyorum, Honda Beat modeli ni uygun görüyorum ne dersiniz yoruma açığım :- )) Herkse kazasız belasız sürüşler Yolunuz Açık Olsun İyi Günler.
adım alpay 15 yaşındayım motosikletimi yeni aldım As125T bayrampaşada oturuyorum
İyi akşamlar arkadaşlar :
Motosiklet keyfine başlamak amaçlı 6 ay önce aldığım motorun yerine bir chopper almak istediğm için satıyorum.860 km de 2. bakımı zamanında yapılmıştır.
2 yıl muayeneden muaf ve 2 sene garanti kapsamındadır.
Temiz bir chopper ile takas olabilir.
Mtoru görmek isteyenler için ilan linki
http://www.sahibinden.com/doktordan_...XQQdisplayitem
selam arkadaşlar adım Nihat Gaziantepliyim 27 yaşındayım benimde Mondial 150 hs motorum vardı sıfır almıştım 10.000 km kullandım çok sağlam çıktı beni hiç yarı yolda bırakmadı çok memnundum motorumdan ama 1 yıl önce satmak zorunda kaldım şimdi tekrar bir scooter alamak istiyorum Mondial 150 Zc yada Asya As 150 T 6 siz hangisini önerirsiniz Mondialı daha önce kullandığım için ona güveniyorum ve Zc modelinde arka fren disk Asyanı As 150 T 6 modeli ise tekerleri büyük olduğu için düşünüyorum ama kalite olarak nasıl bilmiyorum.
bu arada youtube'de gezerken şu videolar çok ilgimi çekti bunlar ne kadar serii motorlar ya bunlar 2 zamanlımı
http://www.youtube.com/watch?v=SgB0T...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=679euaFEa-w&NR=1
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Ben mehmet , 2007 model 2009 cıkışlı Kırmız Kanuni Hussarım var.17 yaşındayım.İstanbul büyükçekmecedeyim . Bu civarda olan arkadaşlarla ufak buluşmalar düzenleyebiliriz güzel bişeyler olabilir. İyi günler
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Alanya Avsallardan gökhan yaş 24
Tamirde olan Maxi scooter kanuni deer var bende de. Ayrıca yeni bitane de bakıyorum.
Deer'imi asla satmam. garajda yatsada satmam
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
arkadaşlar su an amerikadayım.kendim ve motorum için ne alabilirm burdan
ilgi ve yardımlarınız için tesekkurler...
selam arkadaslar 151 rs motorum war yagını 2 gun once degıstırdım 10 40 castrol scooter tavsıye yagı ıle 2 gun sonra egzozdan beyaz duman atmaya basladı motoru durdurunca tutuyor bırde duman ıcınde birde yag tıpasını actıgımda motor stop halındeyken yağ fokurduyor resmen dısarı atar gıbı yapıyor sankı araba hararet yapmış gibi 2 gun yagmurda kaldı motorum ama ustu naylonla ortuluydu hıc bır sorunum yoktu mısafırlıge gelmıstım ama buraya geldıkten sonra oldu bu durumlar egzoz beyaz duman atıyor birde yag yerı araba hararet yapar gibi yag fokurduyor arkadaslar acıl yardım burada motor ve ya serviste yok sabay 1 de yola cıkacam saygılarımla cevabınızı beklıyorum.
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)