SYM GTS Evo 250i *Detaylı İnceleme ( Yeni Motorum )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ramazan Kardeşim, motorunda anlatımında 10 numara olmuş, çok güzel gözlemlemişsin ve yorumlamışsın. Düşünen ark..lara çok güzel yol gösterici olacağına eminim.
-
öncelikle motorun hayırlı olsun
ramazan güzel motor sence %70 şehir içi kullanım için uygunmudur?
bende bu ara tarz değişikliği yapıp sukutır a geçmek niyetindeym
ama daha çok 150cc civarı araştırma yapıyorum
xenter 150
ps 150
joride 200i
bu seçenekleri daha sık şehir içi kullanacağım için araştırıyorum
250cc alacak olsam tip olarak
kymco ixting250
marka olarak yamaha xcity
yakıt olarakta gts i evo düşünüyorum
yani durumlar allak bullak
-
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Ramazan Kardeşim, motorunda anlatımında 10 numara olmuş, çok güzel gözlemlemişsin ve yorumlamışsın. Düşünen ark..lara çok güzel yol gösterici olacağına eminim.
teşekkürler abicim.. birnevi sayende diyebilirim.. sende kullandın motoru onay verdin tamamdır
darısı başına
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
öncelikle motorun hayırlı olsun
ramazan güzel motor sence %70 şehir içi kullanım için uygunmudur?
bende bu ara tarz değişikliği yapıp sukutır a geçmek niyetindeym
ama daha çok 150cc civarı araştırma yapıyorum
xenter 150
ps 150
joride 200i
bu seçenekleri daha sık şehir içi kullanacağım için araştırıyorum
250cc alacak olsam tip olarak
kymco ixting250
marka olarak yamaha xcity
yakıt olarakta gts i evo düşünüyorum
yani durumlar allak bullak
oo sende seçenek çok.. ama bunu gidip gördünce karar veriyor insan.. mesela bende dealim s3 ile bunun arasında kalıyordum..gittim gördüm aynı bayide. buna karar verdim..tamami ile zevk meselesi.
şehir içi kullanımda 150 cc tabiki çok çok daha rahat olur özellikle dur kalkta.
ama 250 likte de zorlanacağını sanmıyorum..biz iki kişi geçtiğimiz tüm il ve ilçelerde şehir tutu yaptık, o kadar zorlanmadık..
tamami ile senin kararın senin zevkin..
Korumalı, kask eldiven mont dizlik vs gez de ki öyledir zaten diye umuyorum neye binersen bin..sana tavsiyem bu olur sadece gerisi sende
-
işte seçenekleri tekrardan arada bi gözden geçiriyorum
tabi ki tüm korumalar tam keşke imkan olsa da daha da iyilerini alabilsem
-
Hayırlı olsun. Bu motorun tek sevmediğim yeri jantları. Yıllardır aynı jant, artık göz alışkanlığı mıdır yoksa gri olmasından mıdır çok basit duruyor.
-
Teşekkürler
Jantlar o kadar kötü durmuyor
Siyah renktekiler siyah jant o da ayrı hava
-
yarın akşam bu konuyu detaylı okuyacağım...hayırlı olsun bu arada...
-
Cbf ile neden 80 kmyi gecmiyordunuz
-
09 Temmuz 2013, 03:55
Öyle bir anlattın ki gidip alasım geldi inan ki üstad ellerine kollarına sağlık Eğer ki scooter düşünürsem emin ol ki sym evo 250 düşünücem teşekkür ederim
-
09 Temmuz 2013, 11:43
Hocam çok güzel anlatmıssın motoru. Gayet detaylı olmuş. Eksileri - artıları oldukça anlaşılabilir. Benim anlamadığım. 0 aldığın motora hiç rodaj yapmadınmı. Artçıyla beraber direk yolamı çıktın ?
-
09 Temmuz 2013, 12:04
Hayırlı olsun. Allah utandırmasın kazasız belasız inşallah.
-
09 Temmuz 2013, 12:26
Forumda kişisel olarak tanımayıp sempati duyduğum bir kaç adamdan birisin,avatardaki Neşet Baba'dan olsa gerek
Öncelikle hayırlı olsun,anlatım dili sade ve açıklayıcı olmuş incelemeni beğendim,tabi gts evo da fena duruyor küçük lastik ve jantları dışında çok beğendim.Nice kazasız belasız km lere Garip ;)
-
09 Temmuz 2013, 12:42
bu segmentte cekisenler arasinda tipi en hos olan motosiklet bence
-
09 Temmuz 2013, 15:13
mete_han adlı üyeden alıntı
yarın akşam bu konuyu detaylı okuyacağım...hayırlı olsun bu arada...
Teşekkürler abicim.. sen ne yaptın ? alacaktın birşeyler?
Tİme_shİft42
Cbf ile neden 80 kmyi gecmiyordunuz
rahat 90-100 km hız yapıyordu ama motoru zorlamak istemiyordum..genelde 80-90 km hızdı. 80 en ideal hız cbf150 için..
Samet Özkan
Öyle bir anlattın ki gidip alasım geldi inan ki üstad ellerine kollarına sağlık Eğer ki scooter düşünürsem emin ol ki sym evo 250 düşünücem teşekkür ederim
ben Teşekkür ederim iyi bir tercih yaparsın eğer hoşuna giderse.
Hatemzo
Hocam çok güzel anlatmıssın motoru. Gayet detaylı olmuş. Eksileri - artıları oldukça anlaşılabilir. Benim anlamadığım. 0 aldığın motora hiç rodaj yapmadınmı. Artçıyla beraber direk yolamı çıktın ?
yaptım tabiki yapmaz mıyım.. aldığımda babamlar araba ile gitmişti. tek kişi bindim ilk 300 km de.. hatta 1000 km ye kadar tek kişiydim.. 1000-1500 km arası eşimle ankaraya gittik, hemen sonra 1000 bakımına soktum motoru. ondan sonra hep iki kişiydik rodajını çok iyi yaptım. şimdi 3.000 km bakımına girecez.
htmetin
Hayırlı olsun. Allah utandırmasın kazasız belasız inşallah.
Teşekkürler Sağol.
psyche
Forumda kişisel olarak tanımayıp sempati duyduğum bir kaç adamdan birisin,avatardaki Neşet Baba'dan olsa gerek
Öncelikle hayırlı olsun,anlatım dili sade ve açıklayıcı olmuş incelemeni beğendim,tabi gts evo da fena duruyor küçük lastik ve jantları dışında çok beğendim.Nice kazasız belasız km lere Garip ;)
teşekkürler hocam çok sağol.
mali_181
bu segmentte cekisenler arasinda tipi en hos olan motosiklet bence
evet bende öyle düşünüyorum.
-
09 Temmuz 2013, 15:43
nöbetten kaçak eve geldim ganga bu konuyu detaylı okuyacağım...merak ettiğim bir motor zaten...diş randevum vardı..dişden eonra evdeyim tekrar çıkıyorum ..öperim...
-
09 Temmuz 2013, 15:47
çok güzel anlatmışsınız. çok tesekkurler.
-
10 Temmuz 2013, 14:59
nöbetten kaçak eve geldim ganga bu konuyu detaylı okuyacağım...merak ettiğim bir motor zaten...diş randevum vardı..dişden eonra evdeyim tekrar çıkıyorum ..öperim...
mete abi gel sana da bundan alalım yakışır
şunu da belirteyim..
100 km de 3,4-3,6 ltre arası yaktım
-
10 Temmuz 2013, 15:33
hayırlı olsun!
rahatlığa konfora performansa hoşgeldin
cbf150 den sonra zaten devrim olmuş bence hiçbir commuter ile (250cc dahil) kıyas bile etme..
ortağımda gts250 vardı geçenlerde sattı, ara sıra onu artçı alarak kullandığım oldu (istanbulda şehir içi) gerçekten rahat bir scooter. ve çok fonksiyonu var. zaten kore ve taiwanlıların genel ürünleri böyle oluyor. boş wv polo aldığın paraya full hyundai alırsın gibi..
abi sağlam ve rahat bir motor çok fonksiyonlu ayrıca. ben binerim gezerim diyorsan al derim. ama 2 gün sonra satacaksan hiç alma.
-
10 Temmuz 2013, 15:49
güzel bir paylaşım olmuş ellerine sağlık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler