990 tl. (pazarlık payı vardır )
Marka Mondial
Model 125 ZN
Tipi Scooter / Maxi Scooter
Üretim Yılı 2006
Km 12500
Motor Hacmi 100 - 125 cm3
Motor Gücü 101 - 125 arası
Silindir Sayısı Tek Silindir
Vites Otomatik
Renk Siyah
Kimden Sahibinden

Acil ihtiyactan dolayı scooter aleminin en guzeli ve en alımlısı olan siyah incimi satıyorum. Gecen sene sitede oturdugum icin motorumu koyabilecegim bir depo vardı. Ancak suan mustakil evde oturuyorum ve malesef motorumu koyabilecegim bir depo vb yer yok. Araba aldıgım icin artık motora fazla binemedigim icin ve ihtiyacım oldugum icin motorumu satmaya karar verdim. Motoru yaklasık 9 aydır hic kullanmadım. Yerinde durmasından ve kullanımdan kaynaklanan ufak pas ve kozmetik cizikler haricinde mekanik olarak bir arızası yoktur. unde Bakımları zamanında ve yetkili servis tarafından yaptırılmıstır.

Scooterlar icin en onemli olan ustünde gittiginiz lastiklerdir. Mondial'in orjinal lastikleri malesef çin malı ve cok kalitesiz. Bu yuzden en pahalı motorlarda kullanılan orjinal MICHELIN Iastik taktırdım. Piyasa bedeli 300 tl'dir. .Motorun gorunusu kadar guvenli olmasına onem verenlerin dikkatine sunarım. BU MOTORLA ILGILENENLER HAFTA ICI 18 'DEN SONRA VE HAFTA SONU GELİP GOREBILIRLER. ALANA SIMDIDEN HAYIRLI OLSUN ARKADASLAR .

Tel : 05423155295

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31279681/detay