Satılık 06 Honda CBR125R,Bundan temizi yok
Reklamlar
-
http://www.sahibinden.com/honda_cbr_...XQQdisplayitem
Tamami ile orjinal bir motordur,Ben 2. sahibiyim ilk sahibi arkadaşımdı kendisi yeni bir motor aldığından ve çok titiz olduğudan motorunu kaçırmadım kendim hemen aldım.Motosikletin herşeyi orjinal olarak durmaktadır.Kendim extra olarak extra ekipmanlar ile donattım.Motosikletin kesinlikle ne debriyaj balatası tası ne motor bloğu açılmamış,Anahtar değmemiştir.Motosiklet Yukseliş Hondadan sıfır olarak alınıp 12bine kadar bakımları orada yapılmıştır.Yükselişe gidip bütün kayıtları öğrenilebilinir.Sıfır alındığından beri bütün evrakları durmaktadır.Yedek anahtarı hala plastiğinde durmaktadır.Farklı bir ile taşınacağımdan motorumu satıyorum,iddaa ediyorum türkiyedeki sayılı motosikletlerdendir.1 kere bile kazası yoktur bu kadar iddaalı konuşuyorum.İstedğiniz ustaya gösterebiliriz bu kadar motoruma güveniyorum.değişen bir parçası yoktur km tamami ile orjinal ve genelde uzun yolda yapılmıştır.Bakımı yeni yapıldı castrol 15-50 yağ ve İridyum buji taktım.Motosikleti kapalı garajımda rutubetsiz ve nemsiz bir ortamda brandasında saklıyorum.Gelin görün resimlerden daha albenisi var.
Kalan sorularınız için arayıp ve mesaj gönderebilirsiniz.
Takas sadece 600cc 2005 ve üstü SS makinalar düşünebilirim,aşağıya bütün yaptığım masrafları ve extraları yazıuyorum
Saygılar
-Sıfır Arka 130/70 ön 90/80 Pirelli MT75 Orta yumuşak Pist lastiği
-CR9EIX NGK Iridium Performans buji
-K&N Hava Filtresi(Özel olarak almanyadan getirttim.)
-CBR Krom Kafa grenajı Decali(Amerikadan gelmiştir)
-Kırmızı boyalı arka yolcu pegleri
-RR marka orjinal Denge topuzları
-Keiti Kırmızı fosforlu Jant Şeritleri
-Progrip Depo ve Tank Pad
-Uçları kestirlip küçültülmüş Plaka
-Beyaz civalı Uzun & Kısa Ampüller.
-Mavi led park lambası
Km: 19.000
Fiyat: 3.500 TL
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler