tüm motosiklet net, ailesine saygı ve selamlarımı sunuyorum , umarım hepiniz iyisinizdir arkadaşlar , uzun zamandır motosiklet aksesuar üretim işine başladğımdan beridir oldukça yoğunluk yaşamaktayım ve istememe rağmen buraya zaman ayıramaz oldum ,

konumuzun asıl amacı bilgilendirme, paylaşma ve satış içeriklidir , konu hakkında bolca sohbet edip merak edilenleri cevaplamak her aman olduğu gibi bana zevk versede maalesef zaman fukaralığım yüzünden cevaplayamazsam lütfen kusurumu hoş görün , ama illaki cevaplamaya çalışacağım.

konudaki kasklar geçmiş zamanlarda predator (bilim kurgu) filminden esinlenilerek hayata geçirilip üretilmiş sıradışı faklı kasklardır , dot güvenlik sertifikalı kaskların orjinalliği bozulmadan dahada sağlamlaştırılarak üretiliyorlar ve ciddi anlamda emek , estetik ve anlam taşıyan kasklardır ,

amerikadan gelen benzer modeleri 1000 dolar gibi fiatlara satılıyor olmasına karşın , tamemen yerli üretim bu şık kaskları 695 tl den satışa sunmuş bulunmaktayız .

gerek buradan gerek, 0 532 683 2087 şahsi numaramdan, geekse www.irmotor.com resmi web sitemden ürün incelemesi yaparak bzimle bağlantıya geçmeniz mümkündür .

predator kasklarla çevrenizde fark yaratacaksınız ve bütün gözler üzerinizde olacak, trafikte kendini bilmez sürücülere dik dik 3 sn bakmanız yeterli lacaktır

hayatı ve rüzgarı doya doya kazasız kedersiz sürmeniz dileklerimle esen kalın.

http://www.irfmotor.com/urunler/pred...r#!prettyPhoto