Cbr için Hondada yetkili kişilere Ulaşabilmek
Reklamlar
-
Adı Soyad :Vedat BALCI
İletişim Bilgileri gizli
TC Kimlik Numaranız : gizli
Tarih (04: 12. 2008 )
Firma Adı (Honda CBR 125 R)
Firma Yetkilisi (Honda Konşuk Motor Cevizli) :
Şikayetiniz Olumlu - Olumsuz (Aşağıda yer almaktadır) :
Sonuç: Hondanın İlgisiz kaldıgını düşüneek sizlerden yardım istemem
Merhaba arkadaşlar :
Öncelikle burayı okuduğunuza göre ilgi gösterdiğiniz ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Aşagıdaki alanı kopyalayıp altındaki linke tıklayarak gönderebilirsiniz..
Olay kısaca motorsikeltim sbah 6,30 sıralarında benim tahminimce kısa devre yaparak yandı
Olayda polis şüpheli bir durum görmedi birinin yaktığına dair
Zaten verilere göre birinin yakması %1 ihtimal
Motorsiklet yoldan görünmeyecek bir yerde duruyor
Birisi yaksa gun agarırken değilde gece yapardı
Evin tam çprazında otobus duragıvar ve işe giden insanlar var ayrıca namaza giden insanlar
Ayrıca motorsikletim depodan ve koltuktan değilde ön grenajlardan gösterge panelinden yanmaya başlamıştır
Ve depo alev altıktan sonra tamamen yanmıştır…
Ayrıca yakacak olsa birkaç grenajımı değil koltuk ve alt tarafını ayda direk depoyu yakarki zarar vermek için
Bende durumu rapor v tutanaklarla bildirdim
Hondadan bir arkadaş geldi
Fabrikada çalışan oldugunu söyledi
Mehmet beyde geldi Konşuk motor..
Arkadaş daha motoru görürü görmez tamamen yanmış elektirik olsa bukadar alev çıkmaz diyip bunu yakmışlar dedi
Ve 10 dakikayı belki birkaç dakika geçen incelemede sadecebir iki kabloya bktı akuye baktı ak tamamen boş çünkü kısa devre yapmış ve ilgisiz bir şekilde gitti
Yani ben daha garantisi bitmeden borcu bitmeden tamamen ynamış motoriskletimle kaldım
Ve Honda bu konuda yardımcı olacagını düşündüm
Dun telefon geldi ve kullanıcı hatası yada kundaklama diyip oldukça ilgisiz kaldılar..
Bu konuda sizdende yardım bekliyorum aşağıdaki yazıyı kopyalayıp herkes hondaya bir adet atarsa bana destek olmuş olursunuz magduriyetimin giderilmesi açısından
Yeni motor isteidğim falanda yok alıp yanan parçalarının tamiri ve değişmi konusundada yardımcı olsalar yeter
Çünkü çok pahalı parçaları ve ben motorsikeltimi çok seviyordum …
------------------- AŞAĞIDAKİ ALANI KOPYALAYIP EN ALTAKİ Lİ;NKE TIKLAYARAK HONDA ya mail atabilirsiniz------------
Merhabalar, 04.12.2008 tarihinde meydana gelen, arkadaşım Vedat Balcı'ya ait 34UTT47 plakalı Honda CBR125R marka motosikletin, muhtemel elektrik arızasından dolayı kafa grenajından başlayarak tamamen yandığı olay neticesinde, garantisi devam etmekte olan araç için fabrikanızdan görevli olarak gelen personelin, polis tutanaklarında herhangi bir şüpheli durumla karşılaşılmadığının belirtilmesine ve motorun aküsünün tamamen boşalmış olduğunun anlaşılmasına rağmen, olaya ilgisiz kalarak detaylı inceleme yapılmadan, "bunu yakmışlar" diyerek olay yerinden ayrılması sonucunda arkadaşım Vedat Balcı'nın mağdur duruma düşmesinden dolayı duyduğum üzüntüyü tarafınıza bildirmek isterim. Olayın detaylı olarak araştırılıp sonuca kavuşturulması ve Vedat Balcı arkadaşımın mağduriyetinin giderilmesine dair HONDA olarak üzerinize düşeni yapacağınıza inanıyorum. İyi çalışmalar dilerim
Aşağıdaki adrese tıklayarak üst menuden İLETİŞİM FORMU yazan bölüme tıklayıp bilgilerinizi girip ustteki yazıyı kopyalayıp göndererek bana destek oalbilirsiniz
Link: http://www.honda.com.tr/motosiklet/contact.htm
Reklamlar
-
MT Site yönetimi bilgi mesajı |
|
Bilgilendirme: Konu şikayet sahibi kullanıcının sorunu kendi imkanlarınca çözmesi sonucu amacına ulaşmıştır. |
|
|
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)