''Proje'' Dizayn Sevenlere
Reklamlar
-
Reklamlar
-
harika olucak gibi şimdiden elinize sağlık devamını merakla bekliyoruz.
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
Süvarİ adlı üyeden alıntı
harika olucak gibi şimdiden elinize sağlık devamını merakla bekliyoruz.
teşekkür ederim dostum sağolasın
-
Bende Mz 251 sahibiyim.. Keyifle takip edeceğim.. Kolay gelsin
-
hsn01 adlı üyeden alıntı
Bende Mz 251 sahibiyim.. Keyifle takip edeceğim.. Kolay gelsin
benim işim motora dizaynı vermekti..motor kısmını başkası yapacak..sen hangi ustaya gidiyorsun mz için ???
adanada hangi ustaya takılıyorsun
-
Herşey mükemmel ama lastiklere anlam veremedim.. Mz 251 motora yakışmaz o ince lastikler
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
bsabora adlı üyeden alıntı
benim işim motora dizaynı vermekti..motor kısmını başkası yapacak..sen hangi ustaya gidiyorsun mz için ???
adanada hangi ustaya takılıyorsun
Efe motor Sami usta... Sen Adana dan mısın ?
-
Tropiksera adlı üyeden alıntı
Herşey mükemmel ama lastiklere anlam veremedim.. Mz 251 motora yakışmaz o ince lastikler
lastikleri akront jantla birlikte 3.50 kalınlığına gelecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
hsn01 adlı üyeden alıntı
Efe motor Sami usta... Sen Adana dan mısın ?
evet adanalıyım ben..Cihan ustaya takılırım ben gider cay kahve muhabbeti yaparm.
-
lastikleri akront jantla birlikte 3.50 kalınlığına gelecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
evet adanalıyım ben..Cihan ustaya takılırım ben gider cay kahve muhabbeti yaparm.
Mz motorlarının çalışma stillerine hastayım.. canavar gibi olacak devamlarını bekliyoruz.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
gayet güzel olmuş dostum yalnız far ve gidon hangi motorlara ait onu bi söyler misin?
-
lastikler ince değilmi???
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
egzozu nasıl yaparsan yap ama motorun o vibrasyonuna uygun lastik takozları unutma...
o motorun egzozu sabit olmaz...motor rolentide tın tın tın ne güzel sallanır..
aşırı değildir tabi ama ,güzeldir....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Evet işte bu çok harika olacak gibi duruyor merakla takip edeceğim
-
dürümdöner adlı üyeden alıntı
gayet güzel olmuş dostum yalnız far ve gidon hangi motorlara ait onu bi söyler misin?
far arora zorro marka motordan alınma,direksiyonuda rx 115lere takıyorlardı ondan aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------
sametagir adlı üyeden alıntı
egzozu nasıl yaparsan yap ama motorun o vibrasyonuna uygun lastik takozları unutma...
o motorun egzozu sabit olmaz...motor rolentide tın tın tın ne güzel sallanır..
aşırı değildir tabi ama ,güzeldir....
mz tıntın calışır
-
far arora zorro marka motordan alınma,direksiyonuda rx 115lere takıyorlardı ondan aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------
mz tıntın calışır
eyvallah 2 sine de hasta oldum : ) yahu bu motor kalkışta yanlar
-
vay vay vay vay diyorum arka kuyruk egzos olayına ön fara ve göstergeye bittim şimdidenTebrikler...
-
dürümdöner adlı üyeden alıntı
eyvallah 2 sine de hasta oldum : ) yahu bu motor kalkışta yanlar
çok feci yanlar hemde
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
zongoku adlı üyeden alıntı
vay vay vay vay diyorum arka kuyruk egzos olayına ön fara ve göstergeye bittim şimdiden
Tebrikler...
far gösterge uyum içinde oldu.bende beğeniyorum
-
Güzel Bi Çalışma Olmuş Adanalı Kardeşim
Depo Mondial Mh Drift ,Gösterge Arora Zorro, Far Arora zorro,Kuyrukda Galiba Arora Zorro ,Amartisör de Galiba Mz
-
arka maşayı değişip tek süspansiyon yapsa tadından yenmez bu haliyle bile harika olmuş ellerinize sağlık eksoza bayıldım
-
eren özer adlı üyeden alıntı
Güzel Bi Çalışma Olmuş Adanalı Kardeşim
Depo Mondial Mh Drift ,Gösterge Arora Zorro, Far Arora zorro,Kuyrukda Galiba Arora Zorro ,Amartisör de Galiba Mz
kuyruk ybr yamahanın egsoz megellli
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
_SpartacuS_ adlı üyeden alıntı
arka maşayı değişip tek süspansiyon yapsa tadından yenmez bu haliyle bile harika olmuş ellerinize sağlık eksoza bayıldım
daha önce yapmıştım o parcalardan bulamadım olsaydı yeniden dedğin gibi yapacaktım tek süspansiyon
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)