ustacım, driver şundan gerekli = bu aletler her ne kadar kaba saba ayı gücü ışık yaysa da, pratikte hassas elektronikler. driver ile çalıştırılsa daha iyi olur
.. ama 6 tane powerled'i sürecek devre 30 lira ise, 30 liraya en az 10 tane powerled alırsın :D yanarsa değiştirirsin o da ayrı bi konu :D
eline sağlık. güzel olmuşlar. yalnız, akü pratikte 12 volttan fazla olur. bağlantı hesabını 12 volta göre yaptıysan ömürleri oldukça kısa olabilir. belirtmek istedim.
yapmak isteyecek arkadaşlar, powerled'in tanesi kaliteden kaliteye ve satandan satana değişmekle beraber, lensi ile birlikte 5 lirayı geçmez.. küçük ve kalitesiz ürünler satan bir yerden almamaya özen gösterin. özellikle uyduruk çin malı ledler oluyor. biri az biri çok yanar. normal voltajında bile patlar...
tahminimce bu projektörün maliyeti 20 lira civarındadır
... işçilik ve emek hariç.
ararsanız böyle dizilmiş hazır powerled çubuklar bulabilirsiniz. dikkat etmeniz gereken en önemli konu uygun açıdaki lensler.
bu ledin aküden çektiği toplam güç pratikte 7 - 9 watt civarıdır, ki fotoğraflar da zaten normal 35 - 50 wattlık farlarla arasındaki bariz farkı ortaya koyar
motosikletin elektrik tesisatı için de oldukça hayırlı bir iş.
güzel çalışma olmuş. ben sadece bi tasarımcı olarak görseli beğenmedim
ama işlev on numara. tebrik ederim.