Dragstar Sele/Ghost Seat Uygulaması
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Tebrik ederim... Çok başarılı bir çalışma olmuş
Daha iki gün önce arkadaşla konuşuyordum bu olayı pilot selesini inceltip artçıyı portatif hale getirecem diye kafamda tasarlamaya çalışıyordum en az masrafla içinden nasıl çıkabilirim diye. Çok işime yarayacak bu konu. Pilot selesinin nasıl inceltildiğini merakla bekliyorum
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Aradaki fark açısından orjinal ve şimdiki...
[IMG] Yukleresim.com[/IMG]
[IMG] Yukleresim.com[/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 ----------
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim... Çok başarılı bir çalışma olmuş
Daha iki gün önce arkadaşla konuşuyordum bu olayı pilot selesini inceltip artçıyı portatif hale getirecem diye kafamda tasarlamaya çalışıyordum en az masrafla içinden nasıl çıkabilirim diye. Çok işime yarayacak bu konu. Pilot selesinin nasıl inceltildiğini merakla bekliyorum
Teşekkürler..Sürücü selesinin yapımını fotoğraflamadım...Olay aynı...Döşemeyi sök...Altından çıkan kalıbın üstüne bondex sünger kapla...Üstünede vinyl...Arka seleden daha basit...Ancak tanıdığın bir döşemeci varsa ona gitmeni tavsiye ederim...Ben vinyl kaplamaları öyle yaptırdım...Hem pervazlı dikiş hem zımba işi olduğu için...
-
Fotoğraflar devasa boyutta olduğu için yüklenmelerini bekleyemedim..güle güle kullan..
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Fotoğraflar devasa boyutta olduğu için yüklenmelerini bekleyemedim..güle güle kullan..
Forum koduyla göndermiştim ama bilemiyorum...Yüklemesini bekleyince küçülüyor sanırım...Teşekkürler
-
O aradaki tutacak gibi olan ve benim motorumda da bulunan zımbırtı çıkmıyor mu?
Motosikletli Kaplumbağa...
-
-
Toto ağrıyacak hocam benden söylemesi, ben daha kalınlaştırmayı düşünürken sen bobber selesi inceliğine indirmişsin Hayırlı uğurlu olsun ama orjinal seleye kıymasaydın keşke
Bide şu yeni farla bi fotosunu koysana
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
-
Tebriklr aydınlatıcı ve güzel bir çalışma olmuş....
elinize sağlık
Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!
-
kovboy03 adlı üyeden alıntı
Tebriklr aydınlatıcı ve güzel bir çalışma olmuş....
elinize sağlık
Teşekkürler
-
Çok hoş çalışmalar ,elinize sağlık.Bu ön farı ebay'den mi aldınız?Yoksa Tr'den mi?
-
"burnunuzun tek deliğinden şişip inen bir sümük balonundan anlaşıldığı şekilde bulmasını istemiyorsanız" =)))
eline saglık emek olan herşey güzeldir kendime sordum neden aklıma gelmedi farklı sabitleme yöntemleri denedim ama en pratik olan bu )
bakalım malzemeleri bulabilecekmiyiz
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
-
güzel bir çalışma yapmıssınız... tebrikler...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Qweasdnon adlı üyeden alıntı
Yok yahu çok rahat oldu...Bel desteği gibi arkasıda oldu...Bu bondex denen dalga rahat...Orjinal sünger ve kaplama kalıp halinde duruyor...İstediğim an bir tek zımba işi var
İnşallah hayırlısı olur
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
çok tatlı olmuş bee..bende yapçam =P
-
görsel olarak çok güzel ve bir uğraşın sonucunu almakta öyle ama o 8 tane vantuz üstüne artçı çıkınca vıcır , yayılır ve seleyi bırakmaz mı ?
yani bir nevi arasıra artçıyı elinle yoklayıp hala orada mı diye kontrol etmen gerekmez mi ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
takendy adlı üyeden alıntı
görsel olarak çok güzel ve bir uğraşın sonucunu almakta öyle ama o 8 tane vantuz üstüne artçı çıkınca vıcır , yayılır ve seleyi bırakmaz mı ?
yani bir nevi arasıra artçıyı elinle yoklayıp hala orada mı diye kontrol etmen gerekmez mi ?
1 tane vida tutuyor normalini ) Vantuz özel vantuz tutar bence
-
draggy adlı üyeden alıntı
1 tane vida tutuyor normalini
) Vantuz özel vantuz tutar bence
valla benim toto ne ona oturmaya nede onunla hareket etmeyi yemez
tabi bunda 110 kg olmamın büyük etkisi var ama çıtır birşeyde olsam yine de cık gözüm yemedi....
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
@audioslave, far ebayden...
@takendy, haklısın benimde şüphelerim vardı güvenilirliği açısından...Ancak arkadaşın arkasında çok kısa mesafede olsa artçı olarak kendim test ettim...Vantuzları ıslatıp yapıştırınca gayet sağlam duruyor...Tabii bir orjinali kadar konforlu değil ama yine de iş görür...Ben extradan sağlamlaştırmak için cırtcırt takviyesi düşünüyorum...Asıl güvenlikle ilgili olan mevzu sisibarı çıkarmış olmam...Artçı varken sisibarla adamın kafası daha rahat ediyor...Neyse uzun yol sözkonusu olduğunda sisibar ve orjinal artçı selesini takarım yoksa ciddi bir isyan hareketiyle karşı karşıya kalabilirim...
@Derya, panik oldun di mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)