Hyosung GV250 Alarm Montaj (resimli anlatım)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş. fotolu anlatımda cok hoştu.
-
akü problemleri seni bekliyor hayırlı olsun
bende alarm taktırdım 1 sene kullandım kısa zamanda akü bitirdi, inat ettim sökmicem diye kickstart ile çalıştırmaya başladım, farlar sönük yanmaya başladı. sonunda dayanamadım sıfır akü aldım alarmıda söktüm.
-
çok faydalı bir paylaşım , elinize sağlık .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
Faydalı bir konu olmuş. Eline sağlık.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
ellerine saglık kardeş
o alarm ne kadar acaba ?
-
40-60 TL arası değişiyo motosiklet alarmları
-
paylaşım için teşekkürler..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Uzaktan çalıştırıp, stop etmek için bağlantının nasıl olması lazım? Bu konuda bizi bilgilendirirseniz memnun olurum.
Orhan KÖNİ
-
Eline sağlık Mustafa, güzel bir uygulama ve paylaşım olmuş. GV ciler için güzel bir başvuru başlığı!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
Ahmet Orhan adlı üyeden alıntı
Uzaktan çalıştırıp, stop etmek için bağlantının nasıl olması lazım? Bu konuda bizi bilgilendirirseniz memnun olurum.
Motorun marka ve modeline göre farklılık gösterebilir bu bağlantılar fakat ben pek bağlanmasını tavsiye etmem çünkü çalıştırma iyi bişey de daha sonra alarmda bir sorun olursa durup dururken stop etmede yapabilir.
Canan abi,Timoti ve diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
-
sgurdal adlı üyeden alıntı
akü problemleri seni bekliyor hayırlı olsun
bende alarm taktırdım 1 sene kullandım kısa zamanda akü bitirdi, inat ettim sökmicem diye kickstart ile çalıştırmaya başladım, farlar sönük yanmaya başladı. sonunda dayanamadım sıfır akü aldım alarmıda söktüm.
herkes akü problemi diye tutturmuş bir şeyler diyor.
aynı marka alarmdan önceki motorumda da kullandım, şu anki motorumda da kullanıyorum.
bu alarmlar aküyü bitirmiyor ya da öldürmüyor. akün yeterli şekilde şarj oluyorsa bir sorun yok..
10gün yatan motoru sabahları tek marşla çalıştırıp işe gidiyorum.
herneyse..
bu markanın kumandasında inanılmaz bir menzil var. açık alanda 150 - 200 metre uzaktan çekiyor.
darbe hassasiyetini ayarlarken sinyaller hassasiyete göre yanıp sönüyor. fakat ben sinyalleri iptal etmenizi öneririm. eli hafif biri sinyali söküp kabloları birbirine bağlayarak alarmı kısa devre yaptırıp motoru kurcalayabilir. :( (Ramço'dan öğrenmiştim bunu) alarmın ayrı bir sigortası olduğu için motorun elektrik tesisatı zarar görmüyor ama sigorta attığı için alarm çalışmıyor..
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
cahilliğime verin alarm motorun içinde ne arıyor?dışında değilmi bu tür şeyler ya.
-
cok hos olmus ve resımlerle anlatmak ayrıca guzellık katmıs ellerıne saglık ılerdekı yasayabılecegın herhangı bır sorunları da paylasmanı ısterım kazasız belasız surusler
-
overcloud adlı üyeden alıntı
herkes akü problemi diye tutturmuş bir şeyler diyor.
aynı marka alarmdan önceki motorumda da kullandım, şu anki motorumda da kullanıyorum.
bu alarmlar aküyü bitirmiyor ya da öldürmüyor. akün yeterli şekilde şarj oluyorsa bir sorun yok..
10gün yatan motoru sabahları tek marşla çalıştırıp işe gidiyorum.
herneyse..
bu markanın kumandasında inanılmaz bir menzil var. açık alanda 150 - 200 metre uzaktan çekiyor.
darbe hassasiyetini ayarlarken sinyaller hassasiyete göre yanıp sönüyor. fakat ben sinyalleri iptal etmenizi öneririm. eli hafif biri sinyali söküp kabloları birbirine bağlayarak alarmı kısa devre yaptırıp motoru kurcalayabilir. :( (Ramço'dan öğrenmiştim bunu) alarmın ayrı bir sigortası olduğu için motorun elektrik tesisatı zarar görmüyor ama sigorta attığı için alarm çalışmıyor..
Bu markayı ben otomobillerde kullanıyorum kalitesini bildiğim için bunu tercih ettim.Tek kötü tarafı yeni kumanda kodlanmıyor gerçi diğer motosiklet alarmlarında oluyormu onuda bilmiyorum.
Sinyal olayına gelince daha önce hiç bunu düşünmemiştim sanırım bunun önüne geçmek için sinyal kablolarına alarmınkinden biraz daha küçük sigorta bağlamak gerekir bu şekilde sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum.
bektas46 adlı üyeden alıntı
cok hos olmus ve resımlerle anlatmak ayrıca guzellık katmıs ellerıne saglık ılerdekı yasayabılecegın herhangı bır sorunları da paylasmanı ısterım kazasız belasız surusler
Teşekkürler herhangi bir sorun yaşarsam paylaşırım.
-
hatis adlı üyeden alıntı
cahilliğime verin alarm motorun içinde ne arıyor?dışında değilmi bu tür şeyler ya.
evet evet genelde dışarıda durur topcase üstünde falan, arkadaş değişik olsun diye içeri gizlemiş heralde
-
Mustafa Hocam;
Çok faydalı bir konu daha. Emeklerine sağlık. Teşekkürler...
Şarköy'de Sigortacı...
-
23 Aralık 2011, 11:39
benim eski scoterin alarmını istanbul zeytinburnunda bir mondial servisine taktırmıştım. el çırpsan alarm ötüyordu. biri sertçe yere bassa yine ötüyordu. hatta biri camı sert kapatsa allaaaah. sabah kadar onlarka kere uyanıp alarm kapattığımı yeniden aktip ettiğimi bilirim. servise götürdüm açtı anten kablosu gibi bir kabloyu siyah elekrik bantı ile kapladı vs birşeyler yaptı değişmedi. en son ne yapacağım bununla diye sorduğumda çıkaracaksın demişti. halbuki alarmada hassasiyet ayarı var yazıyordu. dangozların verdiği cevaba muteakip bir daha orayaa gitmemiştim. şimdi bu başlıkta alarmın nasıl bağlandığından ziyade hassasiyet ayarı çok çok işime yaradı. sağolsın.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
23 Aralık 2011, 11:52
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
şimdi bu başlıkta alarmın nasıl bağlandığından ziyade hassasiyet ayarı çok çok işime yaradı. sağolsın.
Her alarmda hassasiyet ayarı farklı olabiliyor. Mesel benimkinde açma düğmesine basılı tutarak yapılıyor.
-
23 Aralık 2011, 12:06
Bende bu konu üzereinde çok takılmıştım.Alarm takmak için kolları bile sıvadım.Ama akü problemleri olabilir diye herkes konuşunca vazgeçmiştim.. Elinize sağlık..güzel çalışma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)