Piyasadaki yan çanta fiyatları malesef çok tızlu,uygun fiyatlı olanları ise kumaş türü malzemeden yapılmakta
kendim kullanacağım içinde okadar ahım şahım olmasına gerek yoktu,bu yüzden kendim yapmaya karar verdim.
Öncelikle kendime uygun kasa baktım,hani şu meyve sebze yada piliç ,balık kasalarında,plastik ve deliksiz,Malesef buralardaki market veya benzeri türdeki yerlerde bulup beleşe getiremedim
Daha sonra bauhausta rastlarım,ölçüleri çok uygundu,sadece bir kapak,menteşe ve kilit ile işlem tamamdı,fakat kasanın 1 adetinin 17.5 tl olmasıda çok geldi bana
(17.5*2=35 tl)
Ufak bir karavan yapmıştım ondan artan kompozit levhalar vardı,onları kullanıp yine beleşe getirdim işi
40cm*30cm derinlik ise 18cm
22 litre gibi topluyor bence bir cup için yeterli sadece gezilerde kullanıcam,kilosuna 3340 gr gibi
toplamda ağırlık : 7 kg,hacim: 44 litre
Komple silikonla birleştirdim ,(3 tl lik silikonlar ile karıştırmayalım) daha sonra motoruma montaj için demirden kasası olucak,o kadar uğraştık kollamak lazım
Montaj fotoları yok çünkü daha vakit bulup bağlayamadım
007 James Bond
Çantaların motoruma montajını bugün tamamladım
Biraz uğraştırdı
Çanta altlarına birer ayak yaptımki yere koymalardan dolayı altlarında sorun oluşmasın
Mavi kapaklar Yinede hayırlı bir iş için kullanıldılar
Bağlantı aparatları
Biraz ayar
Yola çıkana kadar şimdilik kenarda dursunlar...