05425023903 erkan.
slm arkadaşlar 0536 639 71 93 gökhan bir aksilik cıkmazsa forumda görüşmek üzere
hastasıyız dedeeee
hava ufaktan açmaya başlyıor zaten arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:38 ----------
bi açılıyo bi kapanıyo bu hava
Ben motoru cıkrdım bile
ne oldu toplandınızmı ben calısdıgın icin gelemedim
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
evet kardeşim toplandık kampüs tarafında bi çay içtik sonra acıpayam asfaltında gazladık ondan sonra dağıldık tam verimli dğeildi aslında hep bir olmamız lazımdı herneyse haftaya ben youm ondan sonraki hafta sonu bir pamukkale yapalım şimdiden duyuruyorum herkes hazır olsun
inşallah kardeşim gene beraber oluruz gelen arkadaşlara teşekkür ederim güzel oldu bence :cat
hastasıyız dedeeee
pamukkale iiidir, ii olur. hatta ben bu hafta sonu izmire bi nargile içmeye gidiim diyorum uzun yolda zevki daha bi başka oluyo motorun gelmeyi düşünen olursa haberleşelim, tabi daha tam kesin değil ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 ----------
erkan sende gel, 5 saatte varalım senin 600 lük yolda 5 kere hararet yapsın ))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 ----------
bu arada gökhan, ben arkadaşa sordum da , 150 lik düşünmüyomuş. 250 bakıyorum diyo.
arkadaşlar etkinlik takvimi ( bu hafta içi bi akşam kararlaştırılıp toplantı yapılcaktır akşam )
1-bu 30 unda pamukkale
2- 20 mayıs saat ayarlanıcka en erken 18:00 çıkış eigrdir motofest 22 si donus
Bu 70 km yaptım hareret hep 75 bu aletle sehre girmemek lazım girdim 105 hareret ben 3 bin devidde mutluyum
onemli olan yüksek hız km leri değil onemli olan kaç km de tatmin olduğundur altında 600cc lik makina vardiye sürekli son sürat gitceksin die bi kural kaide yoktur ama arap atına biniyorsanda bu atın ruhunda vardır yani dmek istediğim dizginleri senin elinde ister basarsın isterbasmazsın ama basmayıda denemezsen basman gerektiğinde altındaki atı dizginleyemezsin abi
güzel bir bulusma olmus galiba gelemedin üzünüm ama ısparta yolcusu kalmasın
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
muray kardeşim erkan abiyi fazla sıkmıyalım kendisi nasıl mutlu oluyorsa o şekilde dewam etsin bence bu arada senin nargile işi ne zaman acaba hafta sonu olursa belki gelebilirim.Eger 150 cc lik chopper (regal raptor ) ful +ful bi makine 2011 model 3000 km kırmızı motoru dahi acılmamış bir makine düşünen olursa diye
hastasıyız dedeeee
Hizı degil güçü seviyorum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)