2000 ci cevabıda ben yazayım
2000 ci cevabıda ben yazayım
özgür adam:
olmuyo ama sıranı bil..sıra bendeydi yine
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Mesut sana msn den yazdıklarım gelmiyormu ?
turgut sen beş sene önce kampa giderken ben kampın kitabının 10 baskısını satıyodum.çadırı yeni aldım diye ilk çadırım deil yani yaklaşık sekizinci çadırım bu benim ama sen anlayamassın bu konuyu bi ara görüşünce konuşuruz ben sana anlatırım.
aramıza hoş geldin arkadaşım kusura bakmassan buraya her yeni gelen bunu yazıp sorar ve kaybolur gider sende öyle yapacaksan hiç boşuna cevap bekleme geriye dönük git ve ara görücen neler gerekiyo.
ahanda buda haftasonu çektiğim video isteyen bakabilir
http://ru.youtube.com/watch?v=OPd4LPXo-uc
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
bu Cumartesi bana uyar Özcan'ada uyarsa yer zaman mekan söleyin buluşalım ama Mesut'unda dediği gibi biraz daha katılımcı olman lazım olmuyo böle
Aslanım benim sen kendini toparla 2-3 haftada bekleriz sorun değil yeterki hep beraber gidelim
novi pazardan sanırım sende şumenlisin
ya benim bulgar pasaportum var ama :( türk ehliyeti bulgar pasaportu biraz yalan olcak gibime gelio galba benim iş
baya pahalıya patlaıycak o zaman motor gezisi beya
ojbulduk
ben daha motoru almadım ama alıcam 2 3 güne yihaa
bunlar ön ve arka sehpalarım el emeği göz nuru iki gecemi aldı ama değdi
maşaları çizmesin die araya kuçuk yapıştırdım ve mororun orjinalliği bozulmasın die böle köşe yaptım sehpaya çok sağlam duruyo motor sehpaların üstündeyken çık üstüne horon tep o derece
bunlarda temizleme ve yağlama spreyi
sehpalar üzerindede yıkaması çok zevkli oluyormuş beyaw
ve bunlarda sonuçları hastayım titizim diyorum kardeşim
Maaşallah deyinde nazar değmesin
maşallah yaşar
eline koluna sağlık güzel olmuş
maşallah tütütütütü
maşallah
Binceksen temiz,temiz binceksin motora daha bi zevkli oluyo o zaman en çokta lastikler simsiyah olunca çok güzel görünüyor dişlerinin üzerinde beyaz tozlar flan
sen aşmışsın kendini yaşar motorada maşalla yani.
ah biri olsada benim tenereyide böyle yıkasa ama ondan sonra kesin hastalanır zavallı
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
mustafa abi senin tenere alışık suya birşey olmaz
oooooooooooo yasar eline sağlık iyice parlatmışsın..tüüüüüüüü tüüüüü tüüüüüü nazar değmesin..ben bu arada modifiye için bu akşam ilk adımlarımı attım bu akşam birkaç şey yaptık.yalovada 3 hyo olduk.kendi çabalarımızla modifiye yapıyoruz.pazar günü lastikleri değiştiricez, hem ön hem arka.arkayı 170\60-17 alacaktım ama şimdi 160 takmaya karar verdim. ön-arka metzeler marka inanılmaz çok az kullanılmış(üzerinde ipleri gibi şeyleri bile duruyo) çifti sadece 120 ytl aldım.haftada 20 ytl ödeyerek tabi pazar günüyle tam modifiyemiz bitmicek ama şimdilik bu kadar olacak.pazar akşamı son halinin resimleri gösteririm.size ip ucu olarak sadece lastiklerin değişeceğini söylim yeter.kalanlarını resimlerde görürsünüz...süprizzzzzzzz diğerleriii
Hayırlı olsun Mesut, merakla bekliyorum modifiyeli halini motorun.
Yaşar, ellerine saglık, tertemiz yapmıssın motoru, benimkini görsen...
bülent elimizden geldiğince bişeyler yapıcaz pazar akşamına kadar.tabi okadarla bitmicek ama şimdilik bu kadar olacak.işin çoğunu bitirmiş olucaz zaten.öle fazlada abartılı bişey olmicak.daha tatlı bir hyo havası verecek biraz daha racing makineye benzicek.pazar akşamına yetiştirirsem koyucam resimlerini.bu arada senin msn ekledim ama kabul etmedin galiba.3-4 gün oldu ekliyeli seni...hadi hepinize iyi geceler bu akşam yoruldum baya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)