Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI
    APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    bizi yanlız bırakmayan tire köfte, gözleme,çayımıza tat katan tüm arkadaşlara ve gelmek isteyip gelemeyenlere TEŞEKKÜRLER

bir başka perşembe akşamında görüşmek üzere
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Amca35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM250 Chopper / Kawasaki VN800 Vulcan

Mutlu Son :)

Değerli dostlar başıma gelenleri bir bilseniz gülmekten kırılırsınız.Ama daha öncede dediğimiz gibi herşeyde bir hayır vardır.Taa en başından yaptığımız sohbetlerde motorumu Ekim 2010 yılında aldığımı ve renginin KIRMIZI olduğunu söylemiştim.Sonra her ne olduysa oldu motor depoda dururken üzerine buzdolabı devrilmiş ve motor kullanılamaz hale gelmişti.Sonrasında mağaza başka bir şubesinde motorun sıfırını SİYAH renk olarak bulmuşlardı bende tamam demiştim.Şİmdi sıkı durun motor şu an bulunduğum mağazaya geldi ve rengi de LACİVERT ama çok güldüm.ALLAH nasip ederse motor mağazada ve yarın sabah özel olarak servis elemanı gelecek ve ince ayarları tamamlayıp tüm sinyalizasyon kablolarını çalışır hale getirecek ayrıcada motorun aküsüde sıfır aküyle değiştirilecek.İşlemler biter bitmezde hemen ruhsat plaka işlemlerine başlıyacağız.Mağazadakiler çok şanslılar ki benim gibi mülayim bir müşteriye denk geldiler.Motoru aldığımda kırmızıydı sonra siyah oldu şimdi lacivert olarak teslim aldım.Ama hakikaten rengi mükemmel bundada elbet bir HAYIR var.Yeterki ALLAH kaza bela vermesin.Üzerine oturdum kolduğu yumuşacık ön firenler mükemmel dokunur dokunmaz anında duruyor arka pedal firenide harika hadi hayırlı ve uğurlu olsun.
    Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
    BİLGİ ve SEVGİ

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    allahıma şükürler olsun HAYIRLI OLSUN
    CENGOMOTO

esirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650 K7+Ramzey 200 cross
    Alıntı Amca35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli dostlar başıma gelenleri bir bilseniz gülmekten kırılırsınız.Ama daha öncede dediğimiz gibi herşeyde bir hayır vardır.Taa en başından yaptığımız sohbetlerde motorumu Ekim 2010 yılında aldığımı ve renginin KIRMIZI olduğunu söylemiştim.Sonra her ne olduysa oldu motor depoda dururken üzerine buzdolabı devrilmiş ve motor kullanılamaz hale gelmişti.Sonrasında mağaza başka bir şubesinde motorun sıfırını SİYAH renk olarak bulmuşlardı bende tamam demiştim.Şİmdi sıkı durun motor şu an bulunduğum mağazaya geldi ve rengi de LACİVERT ama çok güldüm.ALLAH nasip ederse motor mağazada ve yarın sabah özel olarak servis elemanı gelecek ve ince ayarları tamamlayıp tüm sinyalizasyon kablolarını çalışır hale getirecek ayrıcada motorun aküsüde sıfır aküyle değiştirilecek.İşlemler biter bitmezde hemen ruhsat plaka işlemlerine başlıyacağız.Mağazadakiler çok şanslılar ki benim gibi mülayim bir müşteriye denk geldiler.Motoru aldığımda kırmızıydı sonra siyah oldu şimdi lacivert olarak teslim aldım.Ama hakikaten rengi mükemmel bundada elbet bir HAYIR var.Yeterki ALLAH kaza bela vermesin.Üzerine oturdum kolduğu yumuşacık ön firenler mükemmel dokunur dokunmaz anında duruyor arka pedal firenide harika hadi hayırlı ve uğurlu olsun.
    Hayırlı olsun ,Allah kazasız,sorunsuz,keyifle binmeyi nasip etsin.
    Naçizane hatırlatma ön freni dikkatli kullanın lütfen.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Şükür......

Hadi hayırlısı...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allahıma şükürler olsun HAYIRLI OLSUN
    Çokkkk teşekkür ediyorum.Allah razı olsun hepinizden.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 ----------

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şükür......

Hadi hayırlısı...
    Çok teşekkür ederim.Çok sağolun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------

Esirci 01; Önerinizi çok ama çok dikkate alacağım.İnanın bana motosiklet tüm emniyet tedbirlerinizi aldığınızda kullanması çok zevkli.Esas en çok zor olansa kaba olacak ama eşşeğe minmektir.Neden derseniz eşşekden düştüğünüzde meret hayvan birde tepiyor.Zamanında köyde beni çok tepdide tecrübelerime dayanarak söylüyorum
    BİLGİ ve SEVGİ

Devrim KAÇAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XRV 750
    ohh yaa nihayet . Hayırlı olsun.Kazasız belasız inşallah.

Motosikleti

İşte RAMZEY QM-250 LACİVERT.

Değerli dostlarım Kırmızı,Siyah derken işte sizlerle en sonunda teslim aldığım Lacivert Ramzey imin resimlerini paylaşıyorum.Bir kaç gün sonra inşallah plaka ruhsat işlemlerinide bitirmiş olacağız.Gece olduğunda Lacivert renk bambaşka bir renk oluyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:33 ----------

Alıntı DeKa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ohh yaa nihayet . Hayırlı olsun.Kazasız belasız inşallah.
    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
    BİLGİ ve SEVGİ

halaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    v-strom 2005 transalp 2008
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen yeni üyeydin değilmi ? sor bakalım doğana yeni üyeler ilk geldiğinde ne yapıyormuş gelenek neymiş

ipucu; fırça,kova,deterjan,bez
    hazırla malzemeleri geliyorum

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    OKAN abi sen gelirsen pasta,cilada getirmen lazım cezan büyük
    CENGOMOTO

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bir choppercı daha çıktı İzmir yollarına.... Ama bu mavi....
    Güzelmiş...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir choppercı daha çıktı İzmir yollarına.... Ama bu mavi....
    Güzelmiş...
    Ağzına sağlık çok teşekkür ediyorum.Dediğim gibi ben motoru aldığımda ve depoya kaldırtdığımda kırmızıydı,sonra üzerine buzdolabı düşünce kullanılmaz hale geldi motorun siyahını buldular ama birtürlü gelmek bilmedi meğersem motora gece bakmışlar siyah sanmışlar ama Lacivertmiş bende aman olsun isterse pembe olsun yeterki gelsin dedim ve Lacivert olarak geldi. Bugün tüm belgeleri ile teslim aldık tüm lambaları yapıldı ancak Maaşşallah motorda bir ses var diğer Ramzey QM250 lere hiç benzemiyor.Sanki egzostları modife edilmiş gibi gürül gürül çalışıyor çok derinden ve gürültülü sesi var ben dahil tüm mağaza çalışanları ve servis elemanı bile tamamen koptular.Servis elemanı bir gaz verdi ön tekerler havalandı anammmmm dedim ben ne almışım yaww mübarek F16 sanki ok gibi fırlıyor yuhhh dedim kendimce alışana kadar baya test şürüşü yapmam gerekecek.
    BİLGİ ve SEVGİ

esirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650 K7+Ramzey 200 cross
    Alıntı Amca35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ağzına sağlık çok teşekkür ediyorum.Dediğim gibi ben motoru aldığımda ve depoya kaldırtdığımda kırmızıydı,sonra üzerine buzdolabı düşünce kullanılmaz hale geldi motorun siyahını buldular ama birtürlü gelmek bilmedi meğersem motora gece bakmışlar siyah sanmışlar ama Lacivertmiş bende aman olsun isterse pembe olsun yeterki gelsin dedim ve Lacivert olarak geldi. Bugün tüm belgeleri ile teslim aldık tüm lambaları yapıldı ancak Maaşşallah motorda bir ses var diğer Ramzey QM250 lere hiç benzemiyor.Sanki egzostları modife edilmiş gibi gürül gürül çalışıyor çok derinden ve gürültülü sesi var ben dahil tüm mağaza çalışanları ve servis elemanı bile tamamen koptular.Servis elemanı bir gaz verdi ön tekerler havalandı anammmmm dedim ben ne almışım yaww mübarek F16 sanki ok gibi fırlıyor yuhhh dedim kendimce alışana kadar baya test şürüşü yapmam gerekecek.
    Umarım keyifle binersin Üstad,herşey gönlünce olsun.)

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    ön frene çok dikkatli dokun, virajlara dikkatli gir, su gördünmü çok dikkat et,ayaklığı açmayı ve kapatmayı unutma GERİSİ KOLAY
    CENGOMOTO

Motosikleti
    hoysong gv 250 2006
    yeni motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz işşallah tekeriniz hep düz bassın benden tavsiye bi nazar boncuguda takmayı unutmayın

Motosikleti
    HONDA XRV 750
    kutsal perşembe, kutsal yağmur, bizim kutsal semaver yine yalan oldu bu hafta.

HELLAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM BEYAZ
    Bende bende katılmak ıstıyorum

Motosikleti

Ne heyecan ne heyecan vauwww

Ne heyecan ne heyecan süper adranalin yüklendim.Bugün akşam üstü Trafik takip bürosundan aradılar motorumun vizesi tamamlanmış abi gelip motorunu alabilirsin dediler.Hemen yanıma kaskımı eldivenlerimi alıp bir koşu gittim ve çok heyecanlıydım,çünki ilkkez motorumu sürecektim.Motorun vizesi ve trafik sigortası bitti en geç salı günü bir aksilik olmaz ise plaka ve ruhsatda tamamlanmış olacak.Neyse bir güzel giyindim motoru çalıştırdım ve hafif gaza yüklendim anacım o ne kalkış öyle motorun önü şahlandı birinci vites roket takviyeli sanki yavaş yavaş sürmeye başladım.Düşünün Mersinliden taaa Bornovaya gideceğim hem akşam yoğun trafikte hemde plakasız ruhsatsız çıktık yola.Yav vites pedalına aşşa doğru basıyorum basıyorum vites geçmez deliricem kendimce herhalde debriyajı fazla sıkmıyorum diyorum baktım olmadı birinci vitesde yavaş yavaş yolun sağından gitmeye başladım ama bu arada hararetde neredeyse ortaya gelmek üzere Adliyenin oradan sağa kırdım orası hem düz hem biraz tenha dedim kendimce ya bu vites neden geçmez böyle derken kazala debriyaja basıp vites pedalını yukarı kaldırayım dedim ana vites ikiye geçti haha gidiyor meret derken üç yaptım uçuyor meret dört yaptım anammm roketledi hahaha uçuyoruz anında hararet aşşağıya indi ahh şu acemilik yokmu (vitesli motor için) . Yavaş yavaş viteslere alışmaya başladım malüm 170 kg luk motor ama tam bir güvenlik içerisinde sitenin otoparkına vardım sonunda içimden bir ohhh çektim.Mağazadakiler bana yanlış tarif etmiş bu motorda vites pedalı yukarı kaldırdıkça vites büyütüyormuş zor oldu ama deneyerek öğrendik yoksa eve kadar harareti tavan yaptıracakdık pehhhh yuhh bana .Ancak kilom yetmediğinde yada tekniğini henüz öğrenemediğimden motoru orta sehpaya kaldıramadım be belim koptu olmadı.Yan sehbada bıraktım direksiyonu kilitledim çelik halat kilidimi takdım bırandasını üstüne serdim motoru otoparka kapattım...En sonunda bitti ama çok yoruldum müthiş gerilmişim ve acayip elim ayağım titriyor heyecandan anacım bu bambaşka bir dünyamış çok ama çoookkkk keyif aldım.Ya işte böyle
    BİLGİ ve SEVGİ

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    işin zor kısmını atlatmışsın EVE kadar gidebildiysen evi bulabiliyorsun demektir şimdi yollar senden korksun bir süre daha alış başlarsın gezilere kavurmalara semaverlere toplantılara
    CENGOMOTO

Motosikleti
    HONDA XRV 750
    sen toplantılarımıza gel hele Alp_tunay sana işin inceliklerini öğretir.
    APV41 ön fren ve yan sehpa hakkındaki tecrübelerini aktarır.
    Özer abi de virajlara tehlike yaratmadan girmesini öğretir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler