bizi yanlız bırakmayan tire köfte, gözleme,çayımıza tat katan tüm arkadaşlara ve gelmek isteyip gelemeyenlere TEŞEKKÜRLER
bir başka perşembe akşamında görüşmek üzere
bizi yanlız bırakmayan tire köfte, gözleme,çayımıza tat katan tüm arkadaşlara ve gelmek isteyip gelemeyenlere TEŞEKKÜRLER
bir başka perşembe akşamında görüşmek üzere
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Değerli dostlar başıma gelenleri bir bilseniz gülmekten kırılırsınız.Ama daha öncede dediğimiz gibi herşeyde bir hayır vardır.Taa en başından yaptığımız sohbetlerde motorumu Ekim 2010 yılında aldığımı ve renginin KIRMIZI olduğunu söylemiştim.Sonra her ne olduysa oldu motor depoda dururken üzerine buzdolabı devrilmiş ve motor kullanılamaz hale gelmişti.Sonrasında mağaza başka bir şubesinde motorun sıfırını SİYAH renk olarak bulmuşlardı bende tamam demiştim.Şİmdi sıkı durun motor şu an bulunduğum mağazaya geldi ve rengi de LACİVERT ama çok güldüm.ALLAH nasip ederse motor mağazada ve yarın sabah özel olarak servis elemanı gelecek ve ince ayarları tamamlayıp tüm sinyalizasyon kablolarını çalışır hale getirecek ayrıcada motorun aküsüde sıfır aküyle değiştirilecek.İşlemler biter bitmezde hemen ruhsat plaka işlemlerine başlıyacağız.Mağazadakiler çok şanslılar ki benim gibi mülayim bir müşteriye denk geldiler.Motoru aldığımda kırmızıydı sonra siyah oldu şimdi lacivert olarak teslim aldım.Ama hakikaten rengi mükemmel bundada elbet bir HAYIR var.Yeterki ALLAH kaza bela vermesin.Üzerine oturdum kolduğu yumuşacık ön firenler mükemmel dokunur dokunmaz anında duruyor arka pedal firenide harika hadi hayırlı ve uğurlu olsun.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
allahıma şükürler olsun HAYIRLI OLSUN
CENGOMOTO
Şükür......
Hadi hayırlısı...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Çokkkk teşekkür ediyorum.Allah razı olsun hepinizden.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 ----------
Çok teşekkür ederim.Çok sağolun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------
Esirci 01; Önerinizi çok ama çok dikkate alacağım.İnanın bana motosiklet tüm emniyet tedbirlerinizi aldığınızda kullanması çok zevkli.Esas en çok zor olansa kaba olacak ama eşşeğe minmektir.Neden derseniz eşşekden düştüğünüzde meret hayvan birde tepiyor.Zamanında köyde beni çok tepdide tecrübelerime dayanarak söylüyorum
BİLGİ ve SEVGİ
ohh yaa nihayet . Hayırlı olsun.Kazasız belasız inşallah.
Değerli dostlarım Kırmızı,Siyah derken işte sizlerle en sonunda teslim aldığım Lacivert Ramzey imin resimlerini paylaşıyorum.Bir kaç gün sonra inşallah plaka ruhsat işlemlerinide bitirmiş olacağız.Gece olduğunda Lacivert renk bambaşka bir renk oluyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:33 ----------
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
BİLGİ ve SEVGİ
OKAN abi sen gelirsen pasta,cilada getirmen lazım cezan büyük
CENGOMOTO
Bir choppercı daha çıktı İzmir yollarına.... Ama bu mavi....
Güzelmiş...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ağzına sağlık çok teşekkür ediyorum.Dediğim gibi ben motoru aldığımda ve depoya kaldırtdığımda kırmızıydı,sonra üzerine buzdolabı düşünce kullanılmaz hale geldi motorun siyahını buldular ama birtürlü gelmek bilmedi meğersem motora gece bakmışlar siyah sanmışlar ama Lacivertmiş bende aman olsun isterse pembe olsun yeterki gelsin dedim ve Lacivert olarak geldi. Bugün tüm belgeleri ile teslim aldık tüm lambaları yapıldı ancak Maaşşallah motorda bir ses var diğer Ramzey QM250 lere hiç benzemiyor.Sanki egzostları modife edilmiş gibi gürül gürül çalışıyor çok derinden ve gürültülü sesi var ben dahil tüm mağaza çalışanları ve servis elemanı bile tamamen koptular.Servis elemanı bir gaz verdi ön tekerler havalandı anammmmm dedim ben ne almışım yaww mübarek F16 sanki ok gibi fırlıyor yuhhh dedim kendimce alışana kadar baya test şürüşü yapmam gerekecek.
BİLGİ ve SEVGİ
ön frene çok dikkatli dokun, virajlara dikkatli gir, su gördünmü çok dikkat et,ayaklığı açmayı ve kapatmayı unutma GERİSİ KOLAY
CENGOMOTO
yeni motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz işşallah tekeriniz hep düz bassın benden tavsiye bi nazar boncuguda takmayı unutmayın
kutsal perşembe, kutsal yağmur, bizim kutsal semaver yine yalan oldu bu hafta.
Bende bende katılmak ıstıyorum
Ne heyecan ne heyecan süper adranalin yüklendim.Bugün akşam üstü Trafik takip bürosundan aradılar motorumun vizesi tamamlanmış abi gelip motorunu alabilirsin dediler.Hemen yanıma kaskımı eldivenlerimi alıp bir koşu gittim ve çok heyecanlıydım,çünki ilkkez motorumu sürecektim.Motorun vizesi ve trafik sigortası bitti en geç salı günü bir aksilik olmaz ise plaka ve ruhsatda tamamlanmış olacak.Neyse bir güzel giyindim motoru çalıştırdım ve hafif gaza yüklendim anacım o ne kalkış öyle motorun önü şahlandı birinci vites roket takviyeli sanki yavaş yavaş sürmeye başladım.Düşünün Mersinliden taaa Bornovaya gideceğim hem akşam yoğun trafikte hemde plakasız ruhsatsız çıktık yola.Yav vites pedalına aşşa doğru basıyorum basıyorum vites geçmez deliricem kendimce herhalde debriyajı fazla sıkmıyorum diyorum baktım olmadı birinci vitesde yavaş yavaş yolun sağından gitmeye başladım ama bu arada hararetde neredeyse ortaya gelmek üzere Adliyenin oradan sağa kırdım orası hem düz hem biraz tenha dedim kendimce ya bu vites neden geçmez böyle derken kazala debriyaja basıp vites pedalını yukarı kaldırayım dedim ana vites ikiye geçti haha gidiyor meret derken üç yaptım uçuyor meret dört yaptım anammm roketledi hahaha uçuyoruz anında hararet aşşağıya indi ahh şu acemilik yokmu (vitesli motor için) . Yavaş yavaş viteslere alışmaya başladım malüm 170 kg luk motor ama tam bir güvenlik içerisinde sitenin otoparkına vardım sonunda içimden bir ohhh çektim.Mağazadakiler bana yanlış tarif etmiş bu motorda vites pedalı yukarı kaldırdıkça vites büyütüyormuş zor oldu ama deneyerek öğrendik yoksa eve kadar harareti tavan yaptıracakdık pehhhh yuhh bana .Ancak kilom yetmediğinde yada tekniğini henüz öğrenemediğimden motoru orta sehpaya kaldıramadım be belim koptu olmadı.Yan sehbada bıraktım direksiyonu kilitledim çelik halat kilidimi takdım bırandasını üstüne serdim motoru otoparka kapattım...En sonunda bitti ama çok yoruldum müthiş gerilmişim ve acayip elim ayağım titriyor heyecandan anacım bu bambaşka bir dünyamış çok ama çoookkkk keyif aldım.Ya işte böyle
BİLGİ ve SEVGİ
işin zor kısmını atlatmışsın EVE kadar gidebildiysen evi bulabiliyorsun demektir şimdi yollar senden korksun bir süre daha alış başlarsın gezilere kavurmalara semaverlere toplantılara
CENGOMOTO
sen toplantılarımıza gel hele Alp_tunay sana işin inceliklerini öğretir.
APV41 ön fren ve yan sehpa hakkındaki tecrübelerini aktarır.
Özer abi de virajlara tehlike yaratmadan girmesini öğretir.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)