izmir yine farkını belli etti. üstü açık kırmızı şavrole ile (müzik tesisatlı) başka kortej yapan olabilir mi
izmir yine farkını belli etti. üstü açık kırmızı şavrole ile (müzik tesisatlı) başka kortej yapan olabilir mi
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
iyi Haftasonları izmir MT
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
ii geceler ahali istanbuldan slmlar hepinize
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
slm arkadaşlar eskişehirden bir motoru izmire getirmemiz gerekiyo motorun markası bisan senatör 150 ücreti karşılında bunu nasıl getiririz tabi en uygun koşulda bana yardım ederseniz sevinirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------
arkadaşlar hepinize slm eskişehirden bir motor aldım izmire nasıl getireceğimizi ( en uygun şekilde kargo.nakliye kamyon v.s ) bulamadım bana yardımcı olabilirmisiniz
cuma için terasa topic açılmış. benim gibi görmeyenler olmuştur mutlaka. herkese sıcak, az yağmurlu bol kazançlı haftalar
İlk çay için bi güzellik yapabilirim
Bardak çekme oyununda ödeşiriz kim devirirse o söyler çayları adil olsun ama dimi
iyi akşamlar ahali
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)