Varmı sinemaya gelecek _?
İzmir mt gece sineması etkinligi kaan cem can 3 motorcuyuz şuan.
Eger katılım olursa şuan gece 12 seansına eyvah eyvah 3e bilet alacagız ?
Çigli kipada.
Varmı sinemaya gelecek _?
İzmir mt gece sineması etkinligi kaan cem can 3 motorcuyuz şuan.
Eger katılım olursa şuan gece 12 seansına eyvah eyvah 3e bilet alacagız ?
Çigli kipada.
whatsap grubunda yer varmı benide dahil et etkinliklerden eksik kalmayalım foruma bakmadıysak numaramı özelden göndereyim
Evet beyler,
Çoğumuz demeyeyim ama kendi adıma konuşmak gerekirse motosiklette bot kullanımı için pek üstüne düşmüyoruz. Bugün biraz bakındım internette. Alpinestars'ın S-MX 2 kısa bot modelini gördüm. Yaz kullanımı için ideal gibi görünüyor. Kış kullanımında ise çok soğuk ve yağmur olmadığı sürece idare eder diye düşünüyorum.
Sizce durum nedir ? Alternatifler var mıdır ? Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Link : http://www.brnmotor.com.tr/Alpinesta...t,PR-1514.html
Ben YDS nin kısa modelini kullanıyorum gayet memnunum. Daha yazın kullanmak nasip olmadı ama bi kaç yorum okumustum yazında kullananlar memnun gibi. ama bu alpinestars da baya güzelmiş
Akşam işten eve geçerken Hudson Deri'ye uğradım. Yds'nin botunu inceledim. Fakat bilek kemiği için olan koruma yumuşak. Parmak için olan kısım sert fakat fotoğraftaki alpinestars kadar güven vermedi.
Sonrasında Motomax-Ergür Motor'a geçtim. Orda Dainese'in uzun botunu giydim. Onun da parmak koruması olarak sert fakat slider'ı yoktu. Uzun olması nedeniyle çok arada kaldım. Dainese'in uzun botu 870 liraydı.
alpinestars bencede daha güvenli gibi ve tip olarakda daha güzel bilek kemiği korumaları bence yeterli, hafif ve rahat bi bot bu yds. bütün gün ayağımdada kalsa ne terliyorum ne yoruluyorum tam benlik bot. gönül ister hep çizme giyelim tam korunalım ama o da motordan inince bütün gün gezmesi sıkıntı. Bende hudson dan aldım, f/p olarak iyi memnunum
Izmir Motomax de FORMA (italian) Botlarini temin edebiliyorsunuz . Ben 1,5 sene once kisa botunu satin almistim , yaz ve kis kullandim. Meslegim geregi her tur kosulda giydim diyebilirim . Tek bir dikis bile atmadi derisi . Gercekten cok kaliteli . En son Motomax ziyaret ettigimde indirimdeydi. Forma kesinlikle tavsiye ederim .
İzmir çigli / kipada saat 17/15de Sinemaya gitmeyi düşünüyoruz . Herkül 3D.
Gelicekler varsa bekleriz. Şimdilik 4 kişiyiz.
Arkadaşlar whatsapp grubunda olmayan veya olamayanlar için bir de facebook grubu kuruldu.
Bu grup da whatsapp gurubu ile aynı işlevde olacaktır. Bu da linki;
www.facebook.com/groups/1478368649057335/
Arkadaşlar facebook'dada iletişim saglayacagız whatsap zorunlu degil yani alternatif olmalı
www.facebook.com/groups/1478368649057335/
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
Ramazan arkadaşımızla tanışmış olduk ve memnun olduk. Herkül 3D için söyliyeceklerimiz 10/6
Arkadaslar selam
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-bakmaya-deger-143284466/detay/
bu motoru taniyan eden var midir?
yapma ya oyle bir sorun varsa uzak dururum. tip olarak hosuma gitmisti harley tarzi egzozlar falan ama markasi da belli degil motorun. sasi ve motor blogundan tahmin yapmaya calisiyorum bir sey tutturamadim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2000-model-yamaha-dragstar-650-120331857/detay bu motoru bilen var mı?ya da bir yorumu olan?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)