çok sevdiğim sevgili hemşehrilerim
yeni yıl hepinize hallerinize kavuşmayı nasip kısmet etsin inş.
seviyorum sizi
çok sevdiğim sevgili hemşehrilerim
yeni yıl hepinize hallerinize kavuşmayı nasip kısmet etsin inş.
seviyorum sizi
sen kal aşk ben giderim buralardan
nice mutlu yıllara arkadaşlar
kahraman maraş mt
alo nerde millet
akburak.net
sizin buralar viraneye dönmüş latifcim canlandıralım biraz
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bizler hergün bir arada oldugumuz için. buraya yazacak bişe bulamıyoruz sanırım tek sorun bu dün aksam yine toplandık kalabalık bir grupla sahbetler tatlılar börekler çöreklerle muhabbete devam ettik...
sen varsın ya ben başka ne isteyeyim böreğe çöreğe ne gerek var. hayatta oldugunu bile bilmek güzel incim nbr ya nerelerdesin seni buralarda görmek cok güzel
şubat ayında büyük ihtimalle osmaniyeye geleceğim. bir osmaniyeli ve MT'li olarak sizlerle tanışmak isterim....
oo çok güzel gelmiyormusun buralara... gene görüşemedik bak ben askerliğimide yaptım senin haberin yok gittim bitirdim geldim. bir aramazmı insan
dostum başımızın üzerinde yerin var her zaman bekleriz fakat grubumuz kadirlide kadirliye bekleriz oke. ama gelmeden bir kacgün önce buraya bi yaz haberimiz olsun sevgiler
orayada gelirim inşallah, geleceğim zaman haber veririm mutlaka
oke. mutlaka bekleriz;)
bu bir kuş
bu bir uçak
hayır o bir
bel fıtığına yakalanmış genç
yer zorkun yolu
mezarlığın üstü
manzarayı izlerken genci gördüm ve o telaşla ancak böyle çekebildim
bence kötü örnek arkadaşın başına inşallah bişey gelmez
ya biraz kötü olacak söylediklerim fakat ben böyle insanların ölmesine pekte üzülmüyorum... çünkü kendi canlarını neyse başkalarınında canlarını tehlikeye atıyorlar vede bizim gibi bilincli motorcuların da bunlar gibi muamele görmesini saglıyorlar. onun için trafikte hiçbizaman yerimiz yokmuş gibi davranılıyor.
Haa bunlarla konusup bilinçlendirelim desekte olmuyor cünkü bu mobilet işi hastalık olmus agırlık yapar die kask bile takmaz bunlar
haklısın pekala
fakat ben bu kişileri eleştirmek istemiyorum
çünkü bu kişilerden önce racing makinalarla otobanda basanlar emniyet kemeri takmayanlar
muayenesiz arabaya binenler
ferarisi olanlar var
onlara of bak motora diyoz bu kişilere bak sen şu serseriye diyoz
hani tasvip ediyor değilim ama
çoğu kişi bazen kuralları deliyor bu kadar olmasa da
eğer başkalarının canını tehlikeye atmıyorsa bu kişi
kendi canıdır saygı duyarım trafik olmayan yerlerde yaparlarsa
ama başkalarına tehlike yaratıyorsa tabiki iyi değil
Ressam kardeşim sana kesinlikle katılıyorum, motorlarını bu şekilde kullanan insanlar yüzünden, toplum tarafından her zaman yanlış anlaşılıyoruz, bazan motorcuyuz demeye utanıyoruz, bazan dediğimize pişman oluyoruz. Kendimizi ifade etemekse çok büyük bir çile. Tabiki bu alanda yetenekleri olan arkadaşlarımız olabilir, bu hareketleri yapmak isteyebilirler, buna bede saygı duyarım ancak bunun için vızır vızır işleyen trafik seçilmemeli, bunun için evde oturken giydiğimiz kıyafetler seçilmemeli. Kıyafetlerini tam olarak giyerek, güvenlik tedbirlerini alan ve uygun bir alanda bu tür çalışmalar yapanı alkışlarım ama resimdeki hareketin onaylanacak hiç ama hiç bir yanı yok.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)