MrMaydec arkadaşım ile yarın için program yaptık.katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.
İnegölden hareket , Yenişehirde sabah kahvaltı , İznikte göle karşı içeceklerimizi yudumluyoruz. Oradan Kurşunlu yapıp Mudanyaya geçiyoruz.sonrasında inegöle dönüş.katılımcı olur mu bilmiyorum ama gelmeyi düşünen arkadaşlar irtibata geçebilir.
abilerim perşembe günü yalovada motofest var gitmeyi düşünen varmı? yanlız olucam ben arkadaş arıyorum yanıma...
telını aldım, neyse artık bıdahakı sefere uludağa birlikte çıkarız
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
kardeş bi aksılık cıkmazsa ben gelebilirim evde oturmaktan canım sıkıldı depo ağzına kadar dolu
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
arkadaşlar bu sene 30 oğustosta kortej olucakmı bilen varmı?
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Arkadaşlar motosiklete jant şeridi nerde çektire bilirim Bursada ? Nereye sorduysam biz yapmıyoruz dediler.Kendim aldım yaparım diye mafettim ortalığı Yapan biri lazım.
arkadaşlar motoru verdim bugün bundan sonra şimdilik artçı olarak alabilicek var mı beni :p
Pazar günü mangal ve piknik isteyenleri görelim... Tuzaklı köyü güzel diyorlar
Bu pazar Oylat diyenler-Yahut Bilecik Pazaryeri virajları,mesafe hemen hemen aynı...
Evet Rotamız Bilecik Pazaryeri. Muhteşem virajları eşsiz oksijen dolu serin havası ile güzel bir pazar geçirmek isteyen herkezi bekliyoruz. Sucuk ekmek mangal keyfini atlamayalım tabi. KAÇIRMAYIN. Toplanma yeri kent meydanı saat 10:00
Not; Gezi düzergahı daha önce burada öğretmenlik yapmış olan Nevin hocamızın yarı memleketidir. Ayrıca Seçkin arkadaşımızın asıl memleketidir. Yani rota emin ellerde Katılmak isteyenler listenin devamına isimlerini yazsınlar.
Katılımcı listesi;
1 - Kaptan n_tuncak
2 - Search 16+1
3 - seçkin
4 - musa
5 - memduh
6 - YunusEmre ( İnegölden Alınacak, Kaçırma bak ona göre bidaha bulaman )
7 -
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
daha söylemeden adım yazılmış bile teşekkürler kaçırmam speynirci (semih) abimede söyleyim gelir belki
arkadaşlar programa katılmayı gerçekten çok isterdim ama bu hafta nöbetçi olduğum için katılamıyorum.bir sonraki etkinlikte kesinlikle olacağım
motor yok ne yapıcam gezi işini şimdi :p
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)