Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özcan kardeş güle güle gezin fotolarınızı bekliyoruz...Bu arada ben 13 ündede müsait değilim,gezi için daha uygun bir tarih buluruz umarım,6 Mayısta defter boş birşey koymamışım,bir sonraki boşluğum taa 19 mayıstan sonrasına atıyor...Tabiiki siz programlarınızı bana göre yapmayın,sadece benim müsait zamanlarıma denk gelirse bende aranızda olurum...
    Senin yerine de gezeriz hocam 6 Mayıs için Karacabey boğaz turu olabilir...
    n_tuncak bunu beğendi.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kanuni TİGER
    Özcan kardeş güle güle gezin fotolarınızı bekliyoruz...Bu arada ben 13 ündede müsait değilim,gezi için daha uygun bir tarih buluruz umarım,6 Mayısta defter boş birşey koymamışım,bir sonraki boşluğum taa 19 mayıstan sonrasına atıyor...Tabiiki siz programlarınızı bana göre yapmayın,sadece benim müsait zamanlarıma denk gelirse bende aranızda olurum...
    hocam siz ne zaman müsait olursanız bilecik turunu o zaman yapalım 20 mayıs olabilir müsaitseniz

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    kim ne zaman hangi geziye gidiyor anlamadım çok karıştı yaw

---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

arkadaşlar bir önerim var. Yeni gelen arkadaşlar nerdeyse kimseyi tanımıyor ve bizde yenileri öyle... Herkes motoruyla birlikte bir resmini koysa ve ufaktan kendini tanıtsa nasıl olur?
    n_tuncak bunu beğendi.

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    O halde Bilecik turunu 19 Mayıs Cumartesi nin pazarı dinlenmem açısından Bir hafta sonrası yani 27 Mayıs pazar gibi bir tarihe erteleyelim Davut Emre(umarım Mehmet_Gemliğede Uyar)...6 Mayıs'a da özcanın dediği gibi uyarsa Karacabey Boğaz turu planlayalım(hatta yolumuz düşmüşken Manyas kuş cenneti,Sususrluk,Yörsan tesisleri de eklenebilir)...Zaten hem maddi açıdan hem de fizyolojik açıdan bizi yormaması adına uzun gezilerin en az 3 hafta aralıktaki sıklıklarla yapılması taraftarıyım...

(He bu arada bu gün İDO yoluyla eşimle İstanbul'daydım,aşığım İstabul'a "Eğer Dünya tek bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu"Yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere)
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    Kanuni TİGER
    O halde Bilecik turunu 19 Mayıs Cumartesi nin pazarı dinlenmem açısından Bir hafta sonrası yani 27 Mayıs pazar gibi bir tarihe erteleyelim Davut Emre(umarım Mehmet_Gemliğede Uyar)...6 Mayıs'a da özcanın dediği gibi uyarsa Karacabey Boğaz turu planlayalım(hatta yolumuz düşmüşken Manyas kuş cenneti,Sususrluk,Yörsan tesisleri de eklenebilir)...Zaten hem maddi açıdan hem de fizyolojik açıdan bizi yormaması adına uzun gezilerin en az 3 hafta aralıktaki sıklıklarla yapılması taraftarıyım...

(He bu arada bu gün İDO yoluyla eşimle İstanbul'daydım,aşığım İstabul'a "Eğer Dünya tek bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu"Yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere)
    benim için fark etmez hocam ben hertürlü uyarım plana hazirana yakın olması daha iyi katılabilirsem karacabey gezisinede katılırım

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)

Hocam ben vardiyalı çalıştığım için ayrıcada hafta tatilim p.tesi o yüzden 3 haftada 1 pazar günü sabah çıkıyorum o şekilde müsait olabiliyorum mesela 13 mayıs ondan 3 hafta sonrası 3 haziran oluyor gelmek isterim bende ama kısmet siz bana göre planınızı bozmayın artık şansımıza ne zamana denk geilrse kısmet.

absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar Bursa'da Sağlam bir VW araç tamircisi lazım. İşin ehli olan. Doğuş otoya götürdüm sorunumu bulamadılar ki bana söylenenleri yapmadılar. Alman Oto diye bir yer varmış. Nerede, nasıl olduğunu bilen varmı arkadaşlar?
    __To Be Or NoT tO be__

Motosikleti
    KLE 500
    29 Nisan Karamürsel Yolcu Listesi

1.Özcan1980
    2.Murat112
    3.Sedici
    4.
    5.
    6.

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR

hocam 27 mayısta ben sizi başka bir yere götürmeyi planlıyordum
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

alphertunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    29 Nisan Karamürsel Yolcu Listesi

1.Özcan1980
    2.Murat112
    3.Sedici
    4.
    5.
    6.
    Ben hafta sonuna kadar Canakkalede olacagim insallah ( iç güveysi olarak ) o yuzden size katılamiyacagim Özcan :(

Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı alphertunga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben hafta sonuna kadar Canakkalede olacagim insallah ( iç güveysi olarak ) o yuzden size katılamiyacagim Özcan :(
    Yengeyi bırak oraya, kaç gel
    alphertunga bunu beğendi.

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam 27 mayısta ben sizi başka bir yere götürmeyi planlıyordum

Sen planını aklında tut ya da müsait gezi zamanlarımızda açıklaki gerekirse güzergah , herkese uyarsa da zaman değişikliği yapalım ancak benim Mayıs randevu defterim biraz yoğun mlsf söylediğim tarihlerde aranızda olabilirim (6-27Mayıs), haziranda ise okullar kapandığı için daha rahatım,hatta hedeflerim arasında mehmet _gemliğin vardiya izin sistemini tutturmak bile mevcut...

Siz Yengeleride alın Özcan Üstad,yazık bunalmışlardır çoluk çocuk bakmaktan (amanın diyene bah)
    özcan1980 bunu beğendi.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Alıntı drumtoens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ah ah Afyon'a başlayacam şimdi bir kafe toplantısına bile adam toplayamıyorum Siz gezin tabi
    ben kendi forumumdan memnunum çok şükür yeterince canlı bir forum. Ah ah afyon mt. enes abime etrafda ne kadar motorcu varsa toplayın getirin diyecek kadar CAPCANLI
    16 BH 631

Motosikleti
    KLE 500

Siz Yengeleride alın Özcan Üstad,yazık bunalmışlardır çoluk çocuk bakmaktan (amanın diyene bah)
    Eymen derdini anlatabilecek kadar konuşmaya başlasa anneannesine bırakıp kaçıcaz ama şimdilik maksimum 3 saat annesiz durabiliyor
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR 250 R
    bugun öğleden sonra bir kaçamak yapıp yapıştırdık karacabey boğazına, karacabey boğazını düşününce hayalimde dağların arasında çok fazla el değmemiş bir koy canlanıyordu. gittik gördük, kocaman bir plaj vardı ve yıkıldık. ama yol güzel bir sürü köyler var ,yol asfalt ama dikkat edilmesi gereken bir çok inek mevcut yolda heran yola fırlama ihtimali olan, bir o kadarda sürücü mevcut.ineklerden kaçmak için şerit ihlali yapan sürücüler.piknik yeri olarak güzel ağaçlık mekanı mevcut ayrıca şelale denilen ama şelaleyle uzaktan alakası olmayan birşeyler var. nerde yalova kent ormaanındaki şelaleeeeee.. plaj kenarında cafeler var.gidilirmi,gidilir...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

[IMG] [/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

buda erikli şelalesi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

buda yalova teşvikiye dipsiz göl. tavsiye edilir. yolda manzarada harika

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------

özcan1980, 151rsfa, murat_112 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
    muyatakdogan@hotmail.com

murat_112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    Yalova güzel aslında gerek doğa güzellikleri gerek şehir merkezi gerekse bursa-yalova arası yol çok güzel olması açısından, bakalım bu yaz planladığım karadeniz batum turunda ne doğa harikaları, ne yollar, ne merkezler görcem =)
    muyat26 paylaşım için teşekkürler bu arada..
    Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..

Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    Yeni motorumun fotoğrafları geldi

http://www.facebook.com/media/set/?s...3754158&type=3
    151rsfa, murat_112 ve özcan1980 bunu beğendiler.
    4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
    Yanlamak biz de ata sporu!

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Alıntı Ufuk İnkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni motorumun fotoğrafları geldi

http://www.facebook.com/media/set/?s...3754158&type=3
    Ufuk Maşallah Allah kaza bela vermesin gayet hoş duruyor.
    Ufuk İnkaya bunu beğendi.

Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    Alıntı mehmet_gemli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ufuk Maşallah Allah kaza bela vermesin gayet hoş duruyor.
    Amin kardeşim inşallah
    4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
    Yanlamak biz de ata sporu!

Pazar Günü FSM de Bisikletle Gezerler Bursada Çok fazla ss motor oldugunu anladım sürekli 1000likler 600 likler 1200lük falan geçip duruyodu yav ilk defa bu kadar kalabalık gördüm motorsiklet olarak
    HEmde o gün Bisiklette Bütün Bursayı Turlamıştım :D YEnibağlar-Hamitler-Bağlarbaşı-Hüriyet-Yunuseli-Hayvanat bahçesine geçtim ordan orayıda dolaşıp izmir yoluna geçtim izmir yolundan baya ielrleyip ihsaniye Olan sitelerin arasından Bulvarın izmir yolu tarafındaki başına çıktım ordan mudanya yoluna Falan gidiyor işte

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler