Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi o zamn sen bundan sonra nevin hocaya talim et sanırım berkeyda seninle gelmez ben öyle duydum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Aynı zamanda kelebeklerin türleri vardır:

O geziye gelicem deyipte yüde 90 gelmeyen(bkz:Orhan),

Yağmurda çamurda çıkmam diyen(bkz:Murat),

Tümsek ve aşırı tozdan nem kaparım diye kapalı arabalara binen(bkz:zatım),

Beşikte bebek sallamaktan uyku düzeni bozulup uykusuz yola çıkmam diyen (bkz:Haldun),

Berkay'ın ödevi,dershanesi,okulu vesairesi olmasaydı sizinle gezerdim diyen (bkz: Pınar) gibilerden enteresan türlere sahip bu kelebek çeşitleri soyları tükenmeden hatta hızla çoğalarak evrensel familyamızda yaşamlarını sürdürmektedir...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    sertac hırkayı unutma

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Bu akşam Vitaminde buluşma var mı? kaça kadar ordasınız acaba?
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı Cemamca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    29 Ekim için Ankara Gezisi diyorduk ama zor görünüyor. Belki 29 Ekim'de bayraklarla donattığımız motorlarımızla Bursa şehir içi turu atabiliriz. Hatta Mudanya ve Gemlik'e kadar uzatabiliriz bu Cumhuriyet gezimizi. Ne dersiniz?

Abi eğer Cumhuriyet gezisi yapacaksak akşam 19:30 gibi tekrar dönüş yapalım ki genel korteje katılalım. O kadar keyif verici bişey yok. Özellikle FSM Bulvarından geçiş mükemmel oluyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 PM ----------

Alıntı kursunes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu akşam Vitaminde buluşma var mı? kaça kadar ordasınız acaba?
    Evet bu akşam da her Cumartesi akşamı olduğu gibi Vitamin'de buluşma var. Saat 19:00 ile 22:00 arası oluyor genelde. Yani herkes geldikten sonra hadi kalkalım da bir tur atalım diyebiliyoruz bazen. O yüzden kapanış saati tam belli değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 PM ----------

Alıntı kara murat16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet cemamca 29 ekim mudanya ve gemlik gezisi bencede çok güzel olur
    Murat sonunda kendine bir nick bulmuşsun. Bahadır döndü mü Ankara'dan?

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Yağmur yağıyorrrrrrrr çok fecii, toplantı olacak mı?
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

Motosikleti
    HONDA BEAT
    yaaa işte aranızda M@M! gibi bi editörün olmayışı çok acı bi durum...
    o resimler hiç öyle atılır mı foruma... ben cepten giriyodum foruma olmadı pc den girdim, aşırı yavaşladı dedim bu pc den yapıyo heralde diye ama resimlerin boyutunu görünce hiç şaşırmadım... vakti zamanında 141 fotodan oluşan bol yorumlu bi topic açmıştım ayıptır sölemesi...

BU ARADA GEZİNİZ ÇOK GÜZEL LMUŞ... BENDE ORDA OLMAK İSTEDİM...
    İLK GEZİMİZDE GİTTİĞİMİZ KIYIYA GİDİP MOLA VERMİŞSİNİZ YİNE...
    HATTA KÖFTECİ YUSUFTA KÖFTEDE YEMİŞTİK... DEJAVU OLDUM YANİ...

BU ARADA KÖYLÜ KIZLARIDA ÇEKMİŞSİNİZ...
    FORUMUN BEKARLARI EVLENDİRME KONUSUNU KENDİNE MİSYON OLARAK GÖREN NEVİN ABLAMIZA SESLENİYORUM... (140 GÜN KALDI... )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 PM ----------

Teşekkürler, bu hafta zor ama kısmetse sonraki hafta bi aksilik çıkmazsa gelmeyi isterim.
    Gezi programları için önce Scooterdan Cross-enduroya terfi etmek istiyorum, yoksa arkanızda pırpırpır 125likle yük olmak istemem
    125 lik pır pır mı oluyo şimdi?
    ben gayet güzel kovalıyom valla arkalarından... daha doğrusu nkovaladım bi zamanlar...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Kanuni Tiger
    bahadır daha dönmedi alper büyük bi ihtimalle pazar günü gelir ok. sen neler yapıyosun nasıl gidio?

Motosikleti
    GT250R
    Yağmur yağıyorrrrrrrr çok fecii, toplantı olacak mı?
    Biz ne yağmurda buluşup Mudanya'da iftar yaptık. Bu kadarcık yağmurdan bişeycik olmaz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 PM ----------

Alıntı kara murat16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahadır daha dönmedi alper büyük bi ihtimalle pazar günü gelir ok. sen neler yapıyosun nasıl gidio?
    Napayım iyiyim ya işte okula git gel yapıyoruz.
    Pistonu çıkarıp tekrar topladık, sübap ayarı artık şart oldu. Bahadırla da "Mudanya'ya gideriz, Zekeriya'nın ustasına bi gösteririz" diye konuşmuştuk ya... Ses seda çıkmayınca bi sorayım dedim.

Akşama Vitamin'e geleceksen görüşürüz kanka.

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    kısmetse bu akşam vitamindeyim

Motosikleti
    loading...
    bu aksama geldim bakındım kimseyi fazla tanımadıgım için sahiplenen cıkmadı....

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı fıratmoda46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu akşam katılım çok azdı toplam 4 kişiydik masada bir adet kask bulundurduk yeni katılan arkadaşlar için ama dip tarafa gittik yer ayrılmamıştı sayımız az olduğu için sesimide çıkaramadım ondan görememişsindir bizi

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı fıratmoda46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi ya masaya kask da koymuştuk belli etsin diye... Hatta "kursunes" adlı arkadaşımız geldi onunla da tanıştık kaskı görünce tanıdı bizi. Kapının önünde de motorlar duruyodu. Keşke biraz dolaşsaydın masaların arasında.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:46 PM ----------

Bu arada çaylar için "SALVANO", kokoreç için de "a.banus" abilerime teşekkürler

bu akşam katılım çok azdı toplam 4 kişiydik masada
    Üzüldüm bu haftaki katılımın az olmasına.

Arkadaşlar önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek buluşmaya mümkün olduğu kadar çok üyemizin katılması iyi olur. Çünkü o buluşmada Cumhuriyet Turumuzu da kesinleştirip ayrıntıları netleştiririz. Çünkü o buluşma 29 Ekim öncesindeki son bir araya gelme fırsatımız olacaktır. Bu tür organizasyonları net ortamında değil de yüz yüze yapmak çok daha sağlıklı oluyor.
    Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........

.
    Başkan bey,
    İmam katılmazsa cemaat yatar
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek buluşmaya mümkün olduğu kadar çok üyemizin katılması iyi olur. Çünkü o buluşmada Cumhuriyet Turumuzu da kesinleştirip ayrıntıları netleştiririz. Çünkü o buluşma 29 Ekim öncesindeki son bir araya gelme fırsatımız olacaktır. Bu tür organizasyonları net ortamında değil de yüz yüze yapmak çok daha sağlıklı oluyor.
    biz varız başkanım

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Cemaatten biri olaraktan Yağmurda Bursanın gri ve bol katliamlı trafiğini,scooter in sonsuz kayma azizliğini çekemeyeceğimden dolayı(çok geriyor ve kazadan sonra ciddi derecede tırsıyorum).Beni böyle havalarda beklemeyin arkadaşlar...

Sen merak etme Mami,hele bir görevini yap gel,ben senin başını yakacak helal sütü emmiş 0 km kaporta düzgün bir genç kız elbet bulurum.Bu arada nasıl birşey bakıyorsun
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cemaatten biri olaraktan Yağmurda Bursanın gri ve bol katliamlı trafiğini,scooter in sonsuz kayma azizliğini çekemeyeceğimden dolayı(çok geriyor ve kazadan sonra ciddi derecede tırsıyorum).Beni böyle havalarda beklemeyin arkadaşlar...

Sen merak etme Mami,hele bir görevini yap gel,ben senin başını yakacak helal sütü emmiş 0 km kaporta düzgün bir genç kız elbet bulurum.Bu arada nasıl birşey bakıyorsun
    Şevkatli ve merhametli olacak...
    Güleryüzlü olacak...
    Önyargılı olmayacak...
    Yolun ötesinden yüreğime akacak... :D

Bulabilirmisin......?
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şevkatli ve merhametli olacak...
    Güleryüzlü olacak...
    Önyargılı olmayacak...
    Yolun ötesinden yüreğime akacak... :D

Bulabilirmisin......?
    ohooo kardeş çok şey istiyorsun valla - Nevin bulana kadar ecel terleri atacaksın gibi yokki sen milyonda bir ihtimali söylüyorsun yani -

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 AM ----------

Burada katılımın az olması normal çünki yagmur yagıyordu orayı bilmem ama burada iyi yagdı halada yagıyor - yagmurda yolculuk gibi bir hata 3 defa yaptım 4 olmasını istemiyorum en azından yagmurluk alana kadar - yagmurluk aldıktan sonra güneşli havalarda çıkmıcam yola - heheheeee

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 AM ----------

Herkesin dikkatine arkadaşlar Bursada karakalem çizimi yapan bir yer varmı fotograftan çizim yapabilecek bir yer
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi ya masaya kask da koymuştuk belli etsin diye... Hatta "kursunes" adlı arkadaşımız geldi onunla da tanıştık kaskı görünce tanıdı bizi. Kapının önünde de motorlar duruyodu. Keşke biraz dolaşsaydın masaların arasında.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:46 PM ----------

Bu arada çaylar için "SALVANO", kokoreç için de "a.banus" abilerime teşekkürler

ya beyler dün akşam için özür dilerim eve gelince dank etti, çayları ben ısmarlayacaktım.
    bu arada SALVANO a.banus Doobly tekrar tanıştığıma memnun oldum, motor kapalı otoparkta kilitli kalmasaydı bende turlardım sizinle

ama açıkçası bu kadar aktif forumda bu kadar az katılım beklemiyordum, ben en az 8-10 kişi olur diye tahmin etmiştim, heyecanlandım.Gerçi iyi oldu benim açımdan daha rahattım, sağolun arkadaşlar.
    16 BHN 22
    (BatuHaN)

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)

Bu Konudaki Etiketler