abi o zamn sen bundan sonra nevin hocaya talim et sanırım berkeyda seninle gelmez ben öyle duydum
abi o zamn sen bundan sonra nevin hocaya talim et sanırım berkeyda seninle gelmez ben öyle duydum
Aynı zamanda kelebeklerin türleri vardır:
O geziye gelicem deyipte yüde 90 gelmeyen(bkz:Orhan),
Yağmurda çamurda çıkmam diyen(bkz:Murat),
Tümsek ve aşırı tozdan nem kaparım diye kapalı arabalara binen(bkz:zatım),
Beşikte bebek sallamaktan uyku düzeni bozulup uykusuz yola çıkmam diyen (bkz:Haldun),
Berkay'ın ödevi,dershanesi,okulu vesairesi olmasaydı sizinle gezerdim diyen (bkz: Pınar) gibilerden enteresan türlere sahip bu kelebek çeşitleri soyları tükenmeden hatta hızla çoğalarak evrensel familyamızda yaşamlarını sürdürmektedir...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
sertac hırkayı unutma
Bu akşam Vitaminde buluşma var mı? kaça kadar ordasınız acaba?
16 BHN 22
(BatuHaN)
Abi eğer Cumhuriyet gezisi yapacaksak akşam 19:30 gibi tekrar dönüş yapalım ki genel korteje katılalım. O kadar keyif verici bişey yok. Özellikle FSM Bulvarından geçiş mükemmel oluyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 PM ----------
Evet bu akşam da her Cumartesi akşamı olduğu gibi Vitamin'de buluşma var. Saat 19:00 ile 22:00 arası oluyor genelde. Yani herkes geldikten sonra hadi kalkalım da bir tur atalım diyebiliyoruz bazen. O yüzden kapanış saati tam belli değil.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 PM ----------
Murat sonunda kendine bir nick bulmuşsun. Bahadır döndü mü Ankara'dan?
Yağmur yağıyorrrrrrrr çok fecii, toplantı olacak mı?
16 BHN 22
(BatuHaN)
yaaa işte aranızda M@M! gibi bi editörün olmayışı çok acı bi durum...
o resimler hiç öyle atılır mı foruma... ben cepten giriyodum foruma olmadı pc den girdim, aşırı yavaşladı dedim bu pc den yapıyo heralde diye ama resimlerin boyutunu görünce hiç şaşırmadım... vakti zamanında 141 fotodan oluşan bol yorumlu bi topic açmıştım ayıptır sölemesi...
BU ARADA GEZİNİZ ÇOK GÜZEL LMUŞ... BENDE ORDA OLMAK İSTEDİM...
İLK GEZİMİZDE GİTTİĞİMİZ KIYIYA GİDİP MOLA VERMİŞSİNİZ YİNE...
HATTA KÖFTECİ YUSUFTA KÖFTEDE YEMİŞTİK... DEJAVU OLDUM YANİ...
BU ARADA KÖYLÜ KIZLARIDA ÇEKMİŞSİNİZ...
FORUMUN BEKARLARI EVLENDİRME KONUSUNU KENDİNE MİSYON OLARAK GÖREN NEVİN ABLAMIZA SESLENİYORUM... (140 GÜN KALDI... )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 PM ----------
125 lik pır pır mı oluyo şimdi?
ben gayet güzel kovalıyom valla arkalarından... daha doğrusu nkovaladım bi zamanlar...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
bahadır daha dönmedi alper büyük bi ihtimalle pazar günü gelir ok. sen neler yapıyosun nasıl gidio?
Biz ne yağmurda buluşup Mudanya'da iftar yaptık. Bu kadarcık yağmurdan bişeycik olmaz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 PM ----------
Napayım iyiyim ya işte okula git gel yapıyoruz.
Pistonu çıkarıp tekrar topladık, sübap ayarı artık şart oldu. Bahadırla da "Mudanya'ya gideriz, Zekeriya'nın ustasına bi gösteririz" diye konuşmuştuk ya... Ses seda çıkmayınca bi sorayım dedim.
Akşama Vitamin'e geleceksen görüşürüz kanka.
bu aksama geldim bakındım kimseyi fazla tanımadıgım için sahiplenen cıkmadı....
Hadi ya masaya kask da koymuştuk belli etsin diye... Hatta "kursunes" adlı arkadaşımız geldi onunla da tanıştık kaskı görünce tanıdı bizi. Kapının önünde de motorlar duruyodu. Keşke biraz dolaşsaydın masaların arasında.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:46 PM ----------
Bu arada çaylar için "SALVANO", kokoreç için de "a.banus" abilerime teşekkürler
Üzüldüm bu haftaki katılımın az olmasına.bu akşam katılım çok azdı toplam 4 kişiydik masada
Arkadaşlar önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek buluşmaya mümkün olduğu kadar çok üyemizin katılması iyi olur. Çünkü o buluşmada Cumhuriyet Turumuzu da kesinleştirip ayrıntıları netleştiririz. Çünkü o buluşma 29 Ekim öncesindeki son bir araya gelme fırsatımız olacaktır. Bu tür organizasyonları net ortamında değil de yüz yüze yapmak çok daha sağlıklı oluyor.
Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66
Cemaatten biri olaraktan Yağmurda Bursanın gri ve bol katliamlı trafiğini,scooter in sonsuz kayma azizliğini çekemeyeceğimden dolayı(çok geriyor ve kazadan sonra ciddi derecede tırsıyorum).Beni böyle havalarda beklemeyin arkadaşlar...
Sen merak etme Mami,hele bir görevini yap gel,ben senin başını yakacak helal sütü emmiş 0 km kaporta düzgün bir genç kız elbet bulurum.Bu arada nasıl birşey bakıyorsun
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
ohooo kardeş çok şey istiyorsun valla - Nevin bulana kadar ecel terleri atacaksın gibi yokki sen milyonda bir ihtimali söylüyorsun yani -
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 AM ----------
Burada katılımın az olması normal çünki yagmur yagıyordu orayı bilmem ama burada iyi yagdı halada yagıyor - yagmurda yolculuk gibi bir hata 3 defa yaptım 4 olmasını istemiyorum en azından yagmurluk alana kadar - yagmurluk aldıktan sonra güneşli havalarda çıkmıcam yola - heheheeee
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 AM ----------
Herkesin dikkatine arkadaşlar Bursada karakalem çizimi yapan bir yer varmı fotograftan çizim yapabilecek bir yer
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
ya beyler dün akşam için özür dilerim eve gelince dank etti, çayları ben ısmarlayacaktım.
bu arada SALVANO a.banus Doobly tekrar tanıştığıma memnun oldum, motor kapalı otoparkta kilitli kalmasaydı bende turlardım sizinle
ama açıkçası bu kadar aktif forumda bu kadar az katılım beklemiyordum, ben en az 8-10 kişi olur diye tahmin etmiştim, heyecanlandım.Gerçi iyi oldu benim açımdan daha rahattım, sağolun arkadaşlar.
16 BHN 22
(BatuHaN)
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)