Tüm gaziantepli motosiklet sever arkadaşlar sizleri burada görmek isterim
Tüm gaziantepli motosiklet sever arkadaşlar sizleri burada görmek isterim
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
Dostum ben nizipliyim, istanbuldan regalimle nizipe gideceğim önümüzdeki günlerde, görüşelim mesaj bırak.feragold adlı üyeden alıntı
beyler antepte sehır ıcıne gırmek yaskamıydı
Yeni yine yeniden
geç cevap yazdığım için kusurabakma,ist antep yaparsan seni kutlarım ne diyeyim.ben merkezdeyim mutlaka beklerimmuhendis1959 adlı üyeden alıntı
okan şehir merkezinde hemen hemen tüm önemli caddelere motosiklet girişi yasak ,idare mehkemesine dava açtım sonucu paylaşacağım sizlerle.buradanda bakabilirsin
http://www.motosiklet.net/forum/show...Cn%FC+kaz%FDma
http://www.motosiklet.net/forum/show...Cn%FC+kaz%FDma
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
harbi yasak mı..olur mu öyle seyy...arkadaşımızı ziyarete gidemeyecek miyis antep e..
Oooo antep de buralarda...
Abi ; güneydoğu için pek ses yoktu. Çok ii olmuş.
Ama sana bir tavsiyem var!
Lütfen 1.mesajı biraz daha anlaşılabilir hale getir.
Örn: http://www.motosiklet.net/forum/show...92&postcount=1
Örn: http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10142
tüm ANTEP'li kardeşlerimin bayramını kutluyorum.. bi gün hepinizle tanısmak dileğiylee...
İŞTE GAZİANTEP MT
Grup içi sayı değişikliğinde Resim değişecektir....
ANTeP ' te arkadaşlarımı ziyerete gitcem yaza.. O zaman hepinizle görüşmek dileğiylee arkadaşlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Merhaba feragold. Hatırlarmısın bilmem ben doktor. fazer almıştım. Antep MT iyi fikir. Umarım katılım artar, görüşürüz.
inşallah artar inşallah.. antep li çok arkadaşım war ama hiçbiri motosikleti sewmioo.. yaza önce izmir snra antep inşallah tabi motor laa !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
selam arkadaşlar beni unutmayın bende antepdenim
malesef şehir merkezine girmek yasak.....
(( yasaklar çiğnenmek içindir))
ÇiĞNee gitsin yalnıs dikkatimi çekti ; Bu antep MT çok sessiz :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Gaziantep MT olarak ilk gezimize Ali abi (Aydemir) Ve ben (Gökhan) olarak tamamladık.feragold (mehmet Abi) nin de katılmasını çok istedik ama yenge gözünü çok korkutmus heralde
Öğle Saatleri Yola Çıkamdan Önce Motosikletleri Gıcır gıcır yaptık
Gaziantep in en büyük ayıbı olan tabelamız her kavşakta bizi yanlız bırakmadı.. Bu na rağmen Kurallar çiğnenemek içindir
Yolda Ali abinin arkadaşı olan bir alabalık restorant ına uğrayıp pişmiş alabalık aldık. En sağdaki sarı alabalık şu anda midemde
15 Km sonra Burç ormanlarına vardık ve açlık gözümü bürümüş bir halde hemen sofrayı kurduk
Ohh Karnımızda doydu şimdi sıra hayvanat bahçesine doğru yola çıkıyoruz..
Bu arada orman ve manzaraya diyecek yok..
Ve İşte Gazianep'in meşhur Hayvanat bahçesinin kapısı göründu..
Girişte Bizi Fil karşılıyor..
İşte Asilliği ve gücü ile bilinen leopar..
Ali abiden yiyecek isteyen Deve Kuşu Boyundan posundanda utanmıyor
Yavru Kanguru Çok Ürkekler. Böhhh Dedim korktu kaçtı bu pozdan sonra.
Soğukluğuyla bilinen Yılan Garüntüsü bile ürkütücü..
Dev akvaryumda köpek balıkları..
Kocaman gagalarıyla Pelikanlar.
Teki Ali abiye kur yapıyodu
Maymun ve lama
Artık Hava Bozmaya başladı Ve saat de baya geç oldu Eve dönüş yolu bize göründü..
Hayvanat bahçesinde geçen saatler boyunca aklımız sürekli motorlarımızdaydı. ve çıktığımızda dua ettik ki motorlarımıza birşet olmamıştı..
Ve artık dönüş yolundayız...
Gaziantep Mt olarak İlk gezimiz olmasına rağmen çok zevk verici bir gezi oldu. aksilikler de oldu tabiki işallah bir sonrakisinde feragold (mehmet abi) yide aramızda göreceksiniz..
Sen Geldin artık canlanacak o zaman öLee mi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
iLGi daha da çoğalır da motor yasak olmasa merkezdee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
uzun ara oldu, ama neyse. Feragold; evet fazer duruyor ama değiştirip ABS lisini alayım diyorum. Genel olarak çok memnunum motorumdan, yine de ABS sevdası ağır basacak gibi. Cakaloz mesajını aldım. Antep'e motorla mı geleceksin? Geldiğinde ararsan görüşürüz. Ben 25 Aralık hastanesinde çalışıyorum. Hastanede Fazer'ı olan yegane kişi olduğumdan, Dr. Murat deyince herkes gösterir. Görüşmek isteyen arkadaşlara herzaman sıcak çayım vardır. Baharda İzmir ve Çanakkale'ye doğru gitmeyi planlıyorum yoldaş olmak isteyen varsa seve seve kabul ederim. Görüşmek üzere.
Abey henüs motor alamadım ! Pederico oğlumun ölmesi için para wermem diyoo!
ARAbamı satcam devri babamın üzerine :( Motoru alırsam motorla gelcem ama merkezde motor yasak bi de ceza yemeyelim
Görüşürüs tabii ; sewinirim ;)
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)