ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
erken ayrılmak durumunda olduğum için bir kez daha kusura bakmayın..
eskişehir kampı için bir karara varabildiniz mi?
it's a long way to the top...
alooooo apaçi diilim ben diilim ))
güzel bi yemek ve ortam oldu, ayarlayan arkadaşlara,katılanlara teşekkürler...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Ahanda 2 tane tanıdık yüz gördüm..... Emir ve kuvvetmacunu....
Nasıl bir motorcu toplaşması ki masada sadece emirde var kask.....
Yoksa en pahalısı emir de mi?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Sol baştan 4. kelle ben oluyorum :D
Katılan ve hoş sohbetleriyle akşamımızı şenlendiren herkese çok teşekkürler.
Dipnot: Emir abi gerçekten apaçi değil
hay bin kunduz diyorum ya...
bugün motorla eve dönüş yolunda çiftlik taraflarında, gaz yememe olayı başladı.. debriyaj çekili 1.viteste dururken stop etti durduk yere, sonra bastım çalıştırdım, gaz yememeye başladı, gaz bir geliyor bir gelmiyor, bir geliyor iki gelmiyor derken, kavşakta iyice bayıldı ve ikinci vitese bile çıkmamaya başladı.. (bu arada sürekli stop etmeye devam ediyor)
biraz bekleyince 3-5 dk falan, biraz kendine geliyor sonra gene iptal oluyor, işaretler sanki eksoz manifoldunu işaret ediyor ama başka fikri olan var mı?
pazar olduğu için servise de ulaşamadım..
help me, need assistance..
enjeksiyonlu ama umarım enjeksiyondan değildir..
yarın olsun götürelim servise bakalım neresine ne olmuş bilgilendirme yapacağız..
umarım müşürden falandır, enjeksiyon veya cdi arızası istemiyorum eskişehir gezisini aksatmasın aman..
bu arada nisan sonunda yunanistan ve balkan ülkelerine gitmeyi düşünen yol arkadaşı var mıdır bana?
Ertan geçmiş olsun umarım önemli bi sorun değildir ve masrafsız zamansız çözülür.
Bu arada beyler ben maalesef Sarıcakayaya gelemiyorum :( Dün itibariyle ortaya çıkan ve hiç planımda olmayan ödemeler nedeniyle Nisan 15'e kadar maddi olarak hiç bi yere kıpırdamamamam gerekiyo. Değil kampa geziye gitmek evden dışarı çıkamayacağım desem yeridir
Artık sonraki bi geziye kısmetse...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ankaraya radyasyon yayıldı bi ben kurtuldum galiba
Walla abi benim için hiç fark etmez Ama Avrupa Birliğine çıkarken masraf büyük olacak.. Tek can sıkıcı tarafı prosedürler..
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
Ankara dar geldi herhalde bu arada günaydın ankaraaaa
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
tüm ankaralı motor tutkunlarına selamlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)