Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun...fırsat bulup yazamamıştım...
    -----------------------------------------------------------------------
    hocaseko face yok bende ayrıntıyı kopyalarsan değerlendiririz...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    007mac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 25 2020 alacağım
    Selam Arkadaşlar...!
    Aranıza yeni katıldım.
    Öğretmenim..
    Alanya'da ikamet etmekteyim...
    Hepinizin tekeri düz bassın...

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı 007mac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Arkadaşlar...!
    Aranıza yeni katıldım.
    Öğretmenim..
    Alanya'da ikamet etmekteyim...
    Hepinizin tekeri düz bassın...
    tanıştığıma memnun oldum hocam isminizi de derseniz benimkisi fatih sizinde tekeriniz düz bassın

007mac hoşgeldin...

007mac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 25 2020 alacağım
    teşekkürler arkadaşlar...
    adım mehmet ali

Motosikleti
    Nx250- F650- ps150- delight- cbf 150
    Merhaba arkadaslar
    Antalyada misafirim, motorla turdayim. Zincir spreyi, moto kiyaft kask vesaire bulabilecegim duzgun bir kac magaza onerirmisiniz duzgunlukten kastim, iyi markalarin satisini yapan stogu olan cesit iceren ve duzgun tavirli yerler

Tesekkurler

Canasil07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI ER6N -YAMAHA BWS 125
    Alıntı usas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar
    Antalyada misafirim, motorla turdayim. Zincir spreyi, moto kiyaft kask vesaire bulabilecegim duzgun bir kac magaza onerirmisiniz duzgunlukten kastim, iyi markalarin satisini yapan stogu olan cesit iceren ve duzgun tavirli yerler

Tesekkurler
    Eğer Muratpasa ya gecerseniz orda motosiklet magzalari var istediginiz seyleri rahatca bulabilirsiniz. Can motor var iyi insanlar oraya da bakabilirsin.
    007mac bunu beğendi.

TheAzReaL07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı usas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar

Tesekkurler
    canalis07 nin dediği gibi kızılarık caddesi diye geçer mevlana kavşağının doğu tarafında yol boyu motor mağazaları var harput motoru önerebilirim
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

Motosikleti
    Cevaplariniz icin Tesekkurler arkadaslar bana yakin zaten gps e girer nokta atisi gider bakarim.

usas geç oldu kusura bakma 1-2 gündür çok meşgulüm...
    can motor iyidir oradaki bayanla simayen tanışıyoruz beraber gider pazarlık vs yaparız...hemde tanışmış oluruz...
    hala antalyadaysan yada almadıysan beni ara 5333471781....

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    arkadaşlar geçensene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program için https://www.facebook.com/groups/225209274242577/

son gün belediye başkanımızın kendi elleriyle yapacağı mangal ve keşkek ikramımız olacak...

Yemyeşil bir doğada Antik Kent gezileri, halkla iç içe konserleri, ulaşımı kolay, kusursuz kamp alanı, eğlence ve adrenalinin en üst seviyede yaşandığı etkinlikleriyle halkın motorcu, motorcunun da festival anlayışını değiştirmek için sizleri II. Stratonikeia Yatağan Motofest'te aramızda görmekten onur duyarız.

Festival Programı:

6 Eylül Perşembe:
    - festival alanında yol yorgunluğunuzu üzerinizden atacak SICAK bir karşılama, kayıt işlemleri, ikramlar ve katılımcılar için hazırlanmış olan hediyelerin verilmesi
    - Kamp alanında çadırların kurulması, dinlenme ve akşam kamp alanında canlı müzik

7 Eylül Cuma :
    - Saat 10,30 da Baba Ocağı Dizisinin çekimlerinin yapıldığı Tarihi Bozüyük Beldesine hareket,
    - Bozüyük Beldesinde gezi, asırlık çınar ağacı altında buz gibi suyun içinde mola ve ikramlar
    - Pagan kenti olan Lagina Antik Kentine hareket, rehber eşliğinde gezi, Kaplumbağa Terbiyecisi isimli eserin ressamı tarihi Osman Hamdi Bey konağı ziyareti, ikramlar
    - Kamp alanına dönüş, dinlenme
    - Akşam Halkla birlikte KONSER

8 Eylül Cumartesi :
    - Saat 10.30 da festivalimize ismini veren Stratonikeia Antik Kentine hareket
    - Rehber eşliğinde antik kentin gezilmesi
    - Kamp alanına dönüş
    - Şehir Korteji, Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve Aziz Şehitlerimize Saygı Duruşu
    - Kamp alanında Belediyemiz tarafından yapılacak ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Haşmet IŞIK tarafından bizzat ikram edilecek olan Mangal Partisi ve yöremizin vazgeçilmez tadı KEŞKEK ikramı
    - Halkla birlikte KONSER

9 Eylül Pazar :
    Vedalaşma ve Kamp alanından ayrılış

Kamp alanında duş-tuvalet, ihtiyaçları karşılayacak tesis ve aklınızın motorlarda kalmayacağı kapalı ve kilitli Motor Park alanımız mevcuttur. Kamp alanı doğal çim olup, çam ağaçlarının içinde etrafı duvarlarla çevrili güvenli bir alandır.
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

Motosikleti
    @brds
    İlgin icin tesekkurler onceki arkadaslarin yonlendirmesi ile denilen yerlere goz attim. Castrol yag aramistim bulamadim ipnone beyaz gress aldim. Kask bakacaktim ondada malesef kaliteli markalarda cesit ve beden yok denecek kadar az, ankaraya biraktim.
    Selamlar

selam arkadaşlar,Cbf150 de bir sorunun var ama sağlam tamirci bulamadım merkezde önerisi olan varmıdir

BENDE BURDAYIM MANAVGATTA YANİ

jakuzi_1
    hoşgeldin....

hoşbulduk arkadaşım

arkadaşlar merhaba....
    forum iyice ölmüş yaw nerelerdesiniz...sezon kapanmadan bir gezi daha yapalım...canlanın biraz...şu anda iş arıyorum bulabilirsem
    hiç gidemeyiz gayrı...bu arada ayakkabı satış elemanı arayan varsa haberim olsun...sağlıcakla kalın...

Kazım Akat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr 2004 gri
    arkdaşLar antaLyaLıyım bende bir motorsiklet delisiyim köyceğize yolunuz düşer se beklerim :D :D :D

KaşLı :D :D

hoşgeldin kazım...
    ------------------------
    bizimkiler biraz uyansa bi köyceğiz yapılabilir....

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Antalya uyumakta :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler