ehlennn vede sehlennnn
ehlennn vede sehlennnn
kızı kolda fazerı yolda severim.
abi yazdığının arkasında olacağına inanıyorum sakın tatlı ile gelme, ben kesinlikle irmik tatlısı yani helva istiyorum ona göre
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın Adanalı doslar hayırlı günler olsun
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
herkese günaydın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
merhaba arkadaşlar,
Bir aksilik olmaz ise akşama görüşürüz inşallah
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Selam herkese...
Arkadaşlar hafta sonu İstanbula gidecek ekip için fuar biletleri bu gün bana geldi...12 adet...İstabuldan Mete kardeşim göndermiş....Az önce telefonda konuştuk kendisi ile işleri uygun olursa bizimle tanışacak....Ona ve bu konuda bize yardımcı olan Bora abiye çok teşekkür ederim....
Bu arada akşam ben toplantıya katılamıyorum....
Moda oldu ya ....ben şuraya geliyorum ben buraya geliyorum demek....bende yazim bari...ayıp olmasın sonra ...
[QUOTE=shark06;1972302]
Arkadaşlar hafta sonu İstanbula gidecek ekip için fuar biletleri bu gün bana geldi...12 adet...İstabuldan Mete kardeşim göndermiş....Az önce telefonda konuştuk kendisi ile işleri uygun olursa bizimle tanışacak....Ona ve bu konuda bize yardımcı olan Bora abiye çok teşekkür ederim....[QUOTE]
önemli değil kardeş,arkadaşlarımız faydalansın.
Adana nın sıcağını yüreklerinde sevgi güllerine dönüştüren tüm ADANA lı kardeşlerime SELAM OLSUN ...
Doğaya Dönüş, ruha tılsımlı bir dokunuştur
www.returnnature.blogspot.com
Bora abi,
hava yağmurlu gibi görünüyor. Akşam gidilecek adres kapalı alan değil diye biliyorum.
Programda bir değişiklik söz konusumudur.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
öğle saatlerinde b.cengiz'le görüştüm,incirlik'te yağmur yağıyormuş,o saatlerde burada güneş vardı.şuan tahminen aynı bulutlar burada yağmur attı.sanırım bulut geçti.az önce ADEM'İ de aradım,yeri ayarlayacak.değişiklik yok.
arkadaşlar,her ihtimale karşı,alternatif olarak,yağış olursa,b.cengizin evindeyiz.bilgilerinize.
arkadaşlar selam zealsun 125 lik motoru uygun fiyata almak isteyen olursa arayın görüşelim tlf 5069313104/5053882955
motorun resimi ve ilanı
http://www.sahibinden.com/lzx_125_ze...XQQdisplayitem
herkese iyi akşamlar,ekip hatırlatmama gerek yok umarım dışarda yağmur var,sıcacık taze yerli çay ve datlu sohbete katılmak isteyenler kapı herzaman açık
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)