Başkanım 8100 e anlaştık adam polismiş. 1 dakkaya kadar bana dönecek. Başkanım sen Hatayın içini biliyormusun kask alabileceğimiz bir yer varmı burda vakit kaybetmemek adına
Başkanım 8100 e anlaştık adam polismiş. 1 dakkaya kadar bana dönecek. Başkanım sen Hatayın içini biliyormusun kask alabileceğimiz bir yer varmı burda vakit kaybetmemek adına
ahmet,ben şimdi senin için,hatay HAMOK başkanı sıtkı abiyle görüştüm,kendisi bu kişiyi tanımıyormuş ama gurubumda tanıyan biri mutlaka vardır diyor.bugün bana haber verecek ben gerekeni söyledim kendisine.haber bekliyorum yani.
senin yazından sonra ben yazmışım,tamam diyorsan yarın gideriz,kask almak sorun değil orada tanıdıklarımız var,ağırlar ve yardımcı olurlar,merak etme.
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Çarşamba nasip olursa tatlılar benden
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
Başkanım adam zaten hataya geleli 6 ay olmuş. Bugün gelin diyor bana yarın izin alamayabilirim diyor yeni olduğumdan
ne yapalım şimdi?
Valla başkanım gidebilirim dersen gidelim masrafların benden
tamam,ara beni konuşalım.
gidiyoruz,maksat kardeşimizin işi görülsün.
To be continue bizi izlemeye devam edin
Şimdiden hayırlı olsun Ahmet... Kazasız belasız keyifli sürüşler...
Başkanım link için teşekkürler...
arkadaşlar,ahmet kardeşimizle beraber,hatay'a gittik,motoru aldık ve sağ-salim döndük.ahmet kardeşimize hayırlı-uğurlu olsun.
oleeeey,çarşambaya tatlı vaaaar.
gitmişken,sıtkı başkanın dükkanına da 10 dk.uğradık,tüm dostlara selamı var.
Başkanm çok çok teşekkür ediyorum yardımların için Çarşamba doğrultma günü herkese duyrulur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
Bu arada yol yorgunlugundan soylemeyi unuttum. İyi dileklerinden dolayı herkese teşekkürler
günaydın hayırlı sabahlar.hayırlı cumalar.ahmet kardeşimede hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.başkanımada teşekkür ederiz hayırsever vede yardımsever.başkan dedigin böyle olur işte.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın vede Hayırlı Cumalar
Yeni Motorun hayırlı uğurlu olsun, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)