Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
evet adana mt cok koyu bir GALATASARAY'lı olarak büyün FENEVBAHÇE'lilere geçmis olsun dıyor en icten dileklerimle takımın küme düsmesini diliyorum en büyük GALATASARAY baska büyük yok..BİZ EN İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİİ BU AVRUPADA VE LİGDE,,yüksel...
evt abi yav cok ıcıme battı ıddaa oynamadım dıye keske oynasaydım havadan mac tutardı
Vallaha bu hafta sonu hatay yapıyorum ama kimseyi çağırmıyorum kimse gelmesinnn tek gidecem
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Trafik Haftası etkinliklerinde tüm motosikletliler Ceyhan'a davetlidir. Trafik şube amirliğinin düzenleyeceği trafik haftası etkinliklerinde biz motorcular için özel bir alan tahsis edilecektir.
Motosiklet kullanımı hakkında görüşler, doğru ve güvenli motosiklet kullanımı, ilk yardım ve motorculuk hakkında görüşler Ceyhan'da trafik eşliğinde kortej yapılıp tüm halka motosikleri trafikte fark etmeleri ve motosiklet sevgisini kazandırmayı amaçlayan bir organizasyon olacaktır .
Bu organizasyonda kendimizi fark ettirelim farkı hissettirelim
Adana-Osmaniye-Kadirli-Mersin-Antakya-Gaziantep-sesimizi duyan tüm motorcu dostlar katılımınızı bekliyoruz bu organizasyonda tüm motorcuları birarada görmek hepimizi mutlu edecektir
Arkadaşlar katılım için benden motosiklet sayısı istendi buradan katılım yapacak arkadaşların listesini oluşturabiliriz selamlar saygılar
Not: 11/05/2008 tarihte yapılacaktır katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini belirtir ise memnun oluruz bu hafta sonuna kadar katılım listesi alınacaktır
İlgili:Ergün GEDİK
Trafik Polisi
Katılım Listesi:
1-ahmetnr(cumartesi-pazar)
2-buffer-özden(cumartesi-pazar)
3-msoysaraç(cumartesi-pazar)
4-cem-01(cumartesi-pazar)
5-
6-
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
çok ara verdik aslında (1 hafta) hemen bi organizasyon lazım
gençler bi yere dağılmadan yakalamak lasım
geç bunlarııııııııııı...........hava atmak kimi olmasın beşiktaş ve sonrakiler diye geçer literatürde yükselim
yani iyiki haber veremeden menderes yaptık, hemen intikammı iso
en güzel fikir azgürbüz kardeşimin yazdığı bence
hocam sende olacakmısın.artık sahada görelim diyoruz
isodan bi asena smileysi daha
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
evet arkadaşlar,2 önerivar şu ana kadar:
1-azgurbuz arkadaşımızın önerisi,kozan civarındaki alabalık çiftliği;
2-ahmetnr arkadaşımızın önerisi;ceyhan trafik haftası etkinlikleri.
Küçük bir uyarı;
Alabalık çiftliğine gitmek için yaklaşık 3km köy yolu var, çok kötü değil, çok iyide değil.
Vay motoruma yazık girmem ben buraya derseniz en yakın yiyecek 20km de
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)