YBR ye aldığım dandirik sinyalleri led'li yaptım :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel çalışma, eline sağlık. arka stop lambasına dur yazmak yerine aynı işlemi orayada yaparsan hem daha görünür hemde daha uzun ömürlü olacaktır
-
35emre35 adlı üyeden alıntı
güzel çalışma, eline sağlık. arka stop lambasına dur yazmak yerine aynı işlemi orayada yaparsan hem daha görünür hemde daha uzun ömürlü olacaktır
sağolasın hocam.. bişeyler yapmaya çalışacağım zaten yazı pek belli olmazsa ışık az olursa böle birşeye çeviririm
-
4lü düğmesi çuk oturmuş eline sağlık
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
ömer eline sağlık çok güzel olmuş
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
helal olsun kardeş on numara olmuş tebrikler.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
elinize emeğine sağlık. Bi sorum olacaktı led yapınca sinyalin yanıp sönme hızı hızlandı mı ? yoksa aynı mı kaldı ?
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
-
_w_ adlı üyeden alıntı
elinize emeğine sağlık. Bi sorum olacaktı led yapınca sinyalin yanıp sönme hızı hızlandı mı ? yoksa aynı mı kaldı ?
hocam çok saol.. hızda bi değişiklik yok ben dörtlüleri yapmak için aldıgım flaşör orjinal ampullerdeki hızı neyse şimdiki hızıda aynı değişmedi..
-
eline koluna sağlık güzel olmuş..
-
zongoku adlı üyeden alıntı
helal olsun kardeş on numara olmuş tebrikler.
saolasın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
güzel olmuş adamım.....
saol abi..
fat280 adlı üyeden alıntı
ömer eline sağlık çok güzel olmuş
saolasın hacı
Felon adlı üyeden alıntı
4lü düğmesi çuk oturmuş eline sağlık
onu oturtman biraz zor olmuştu elimde yeterli takım olmadığı için sağol..
K o r @ y adlı üyeden alıntı
eline koluna sağlık güzel olmuş..
sağolasın hocam..
-
Bu Ledleri Nasıl Bağlıyosun Konuyu Biraz Açarsan Sevinirim ...
-
vay toprağım güzel çalışma..
+ benim motor da 81 plaka siyah ve sakarya yollarında gazlıyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
çok güzel olmuş mübarek orijinal sanki.
başarılı çalışmalarının devamını dilerim.
-
elinize sağlık fakat bu tip led uygulaması yapan arkadaşlara minik bir uyarım var
iş bitiminde denemenizi gündüz GÜNEŞ altında yapınız, görünüyormu ?? veya yeterince görünür olmuşmu ?? ondan sonra karar verin.
eğer gündüz başkaları tarafından görünmüyorsa tehlikedesiniz demektir.
genelde hep fotoları karanlıkta çekiyorsunuz ya sanki hayatınızda hep gece motora biniyormuşsunuz gibi ..
Ben scooterıma 36 ledli ampüllerden takmıştım (bakın 1 ampülde 36 tane led var)
ve baktımki gözükmüyor
orjinalinde 5wattlık normal ampüller vardı zaten onlarda gözükmüyordu
sonra her arka sinyale 21 wattlık araba ampülü taktımda rahat ettim.
-
F54 adlı üyeden alıntı
vay toprağım güzel çalışma..
+ benim motor da 81 plaka siyah ve sakarya yollarında gazlıyor
saolasın hocam.. bende sakaryadaki 81 plaka tek siyah ybr benmki sanıyodum
romeo344 adlı üyeden alıntı
Bu Ledleri Nasıl Bağlıyosun Konuyu Biraz Açarsan Sevinirim ...
hocam 3 tane ledi seri bağlayıp bitane direnç koydum ve 3lü grupları paralel bağlayıp devreyi tamamladım. elektronik bilgim olmadığı için tam nasıl anlatılır bilmiyorum kusura bakma
yamyamaha adlı üyeden alıntı
çok güzel olmuş mübarek orijinal sanki.
başarılı çalışmalarının devamını dilerim.
saolasın.. devamı gelecek inşallah
MaxiBoost adlı üyeden alıntı
elinize sağlık fakat bu tip led uygulaması yapan arkadaşlara minik bir uyarım var
iş bitiminde denemenizi gündüz GÜNEŞ altında yapınız, görünüyormu ?? veya yeterince görünür olmuşmu ?? ondan sonra karar verin.
eğer gündüz başkaları tarafından görünmüyorsa tehlikedesiniz demektir.
genelde hep fotoları karanlıkta çekiyorsunuz ya sanki hayatınızda hep gece motora biniyormuşsunuz gibi ..
Ben scooterıma 36 ledli ampüllerden takmıştım (bakın 1 ampülde 36 tane led var)
ve baktımki gözükmüyor
orjinalinde 5wattlık normal ampüller vardı zaten onlarda gözükmüyordu
sonra her arka sinyale 21 wattlık araba ampülü taktımda rahat ettim.
hocam güneşli bi havada dediğini yaparım önerin için saol.. ama genelde ledli kullananlar çok memnun olduğunu ve daha iyi gösterdiğini söylüyor..
-
ömer sen bu far ın direk yanmaması için bi çalışma yaptın mı?
benim ampül biraz sık patlıyor sanki devamlı yandığı için olduğunu söylediler ona bi anahtar yapıp sadece gerektiğinde yakmak lazım ama ben elektrik işinden anlamam
-
F54 adlı üyeden alıntı
ömer sen bu far ın direk yanmaması için bi çalışma yaptın mı?
benim ampül biraz sık patlıyor sanki devamlı yandığı için olduğunu söylediler ona bi anahtar yapıp sadece gerektiğinde yakmak lazım ama ben elektrik işinden anlamam
evet yaptım hocam anahtar koydum fara istediğimde açıp istediğimde kapatıyorum.. ayrıca hiç anlamasanda yapılabilecek basit bi işlem ama uygun bi zamanda hallederiz istersen 10 dakikalık bi işlem
-
peki müsait olduğun zaman geleyim beni yalovaya yollama irfan abi yaparım dedi ama yol uzak hava soğuk sen nerde oturuyorsun ne zaman müsait olursun? ne malzeme gerekli anahtar kablo filan vs...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)