abi kalbimiz temizmiş bak benim aklımdan aslında pet şişe geçti ama senin bir bildiğin vardır diye sesetmedim
iskambil kağıdını hem hiç denemedim , ama pet şişede hafif yollu chooper e benzer sanırım onun için bi belgesel yaparım sizlere
hayatın tamamı makara zaten bizleri sarmalayıp duruyor , bizde yaparız bi makara
---------- Post added at 10:11 ---------- Previous post was at 10:08 ----------
yaşa , yaşa basmayacaksın yasincim valla beni korkuttun ulen seni öle görünce ütktüm birden , ilerde durduk fatihe sor istersen dedim , fatih kesin bunların başına bir şey geldi ya motordan düştüler bir şey oldu dedim , gerçiii ben küftelere yetişmek için biraz uzadım ama o kadar fark attığımı sanmıyorum ve düşündüğüm şey malesef doğru çıktı
olsun bir şey yok allah beterinden saklasın , düşmemiş motorcu yoktur bir gün illaki düşer
---------- Post added at 10:15 ---------- Previous post was at 10:11 ----------
ohooo hooo hoooo serdar ağabeyimde buradaymış
sohbetimize şeref verirsin ağbey bütün ağır abilerim burdalar ne güzel
serdar abi şimdi olmadı bu söylediğin
buralarda eşin dostun kümesleri hakkaten var ama be abicim birisinde bile hindi yok senin ybr gibi piyasası mı var bu hayvanların bulsam kuyruğundan 2 tüy verirler heralde
artı bu işi tereyağından tüy çeker gibi halletmem gerecek
bu arada yasinle irtibata geçtinizmi ben aracı olayımmı senin motürü almayı düşünüyor sanırım ama kendi motürünüde isteyen varmış hadi hayırlısı diyelim her 2 taraf için ..
---------- Post added at 10:20 ---------- Previous post was at 10:15 ----------
mat siyah renk olacak koraycım lakin motorun, gövdeye uyum sağlayacak 3 renk düşünüyorum hani biraz cbf nin parçası gibi görünmesi açısından ,
senin bu işlere kafan basıyor benim römork resimlerinden birini indirip bi boyasana şekerim kırmızı, siyah ve metalik gri tonlarını kullan boyama işini sana bırakıyorum al ulen kafana göre boya al cbf nin resmini karşına
ara beni boya beni
bakalım ben beğenecekmiyim
ve arkadaşlarında fikirlerini alırız bak o kadar uğraştım ama düzgün boya
boyama işini sana veriyorum hatta hoşuma çok giderse burda sana boyatırım bak dimedi dime
mt nin logosu zaten vazgeçilmezim onuda sen istediğin yere yapıştır len karışmıyorum bak bak ! yaptığım güzelliğe bak sana