Kendi koruma demirini kendin yap .
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kaynakları oksijen kaynağıyla yaptıysanız sağlam olmuştr.normal kaynakla ben yapmıştım sert oluup kopuyordu. oksijenle yaptım taş gibi oldu güzel çalışma emeğinize sağlık.
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
-
hocam eline sağlık.. evet o kromajın ömrü kısa oluyor aslında onun önüne bi plastik levha koysan sadece yağmurlu havalarda o kadar çamur olmaz en azından ömrü bi nebze uzun olur bende ybr var bende koruma demirine öyle birşey düşünüyorum yoksa benim egzoz da öyle olacak
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Kocaeli İl Temsilcisi
bir şeyleri geri kazanmaya ve değerlendirmeye bayılıyorum bu hoşuma gidiyor dolayısıyla yapan arkadaşlarımıda görünce seviniyorum eline emeğine sağlık ,
yalnız kaynakla zannederim 1 mm den ince bir boru resimde gördüğüm iyi tutturmuşsunuz valla helal olsun kaynatana
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
gayet güzel olmuş hocam. en son kaplama yaptırmışsınız galiba. krom mu? fiyat nasıl kaplamada?
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
valla helal olsun kaynatana
kaynatasıyla ne alakası var abicim, hocam kendi yapmış koruma demirini
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
gayet güzel olmuş hocam. en son kaplama yaptırmışsınız galiba. krom mu? fiyat nasıl kaplamada?
Valla güle güle bir hal oldum arkadaş kaynağı yapana anlamında söylemiş onu ama dilimiz türkçe oluncaçek çekebildiğin kadar istediğin yere gider
---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:32 ----------
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
bir şeyleri geri kazanmaya ve değerlendirmeye bayılıyorum bu hoşuma gidiyor dolayısıyla yapan arkadaşlarımıda görünce seviniyorum eline emeğine sağlık ,
yalnız kaynakla zannederim 1 mm den ince bir boru resimde gördüğüm iyi tutturmuşsunuz valla helal olsun kaynatana
Borular bayağı kalın çünki planet koruma demiri
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:39 ----------
_w_ adlı üyeden alıntı
kaynakları oksijen kaynağıyla yaptıysanız sağlam olmuştr.normal kaynakla ben yapmıştım sert oluup kopuyordu. oksijenle yaptım taş gibi oldu güzel çalışma emeğinize sağlık.
Tam aksine gazaltı kaynağıyla yaptım ve çokta sağlam oldu elektrot kullanılsa düzgün olmazdı zaten .
-
Bundan iyisi samda kayisi bence 10 numara olmus tebrik ederim.Koruma demiri aslinda kesinlikle kendimizin yada sanayide uretebilecegimiz bir olay. Hatta yaratici olup ojinallerinde olmayan sis lambasi baglama gibi aparatlari dahi yapabiliriz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
elinize sağlık, gayet güzel olmuş. fakat biri sizi fiyatı konusunda yanlış bilgilendirmiş herhalde. ben motoruma yeni taktım sayılır. fiyatı montajı dahil 30 tl..
-
Moderatör
Ellerine saglik hocam.
Kaynatan mi kaynatti? Olayi acikliga kavusturmani bekliyoruz MT olarak.
-
Attalos adlı üyeden alıntı
elinize sağlık, gayet güzel olmuş. fakat biri sizi fiyatı konusunda yanlış bilgilendirmiş herhalde. ben motoruma yeni taktım sayılır. fiyatı montajı dahil 30 tl..
Ama seninki virego 535 değil linke bakarsanız görüsünüz
http://www.feyizoglu.com/Yamaha-535-...-_45039.html#0
---------- Post added at 15:31 ---------- Previous post was at 15:29 ----------
Lucas adlı üyeden alıntı
Ellerine saglik hocam.
Kaynatan mi kaynatti? Olayi acikliga kavusturmani bekliyoruz MT olarak.
Kaynatan kaynattı yaa size ne
---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:31 ----------
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Bundan iyisi samda kayisi bence 10 numara olmus tebrik ederim.Koruma demiri aslinda kesinlikle kendimizin yada sanayide uretebilecegimiz bir olay. Hatta yaratici olup ojinallerinde olmayan sis lambasi baglama gibi aparatlari dahi yapabiliriz.
Sis lambası takmayı bende düşünüyorum ama koruma demiri üzerine değilde farın iki al yanına öübki orjinalleri oraya takılıyor.
-
eline sağlık çok güzel olmuş.... efsane ne oldu....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ramço hiç efsanenin yerini tutarmı oda duruyor ve ona kıyıp her gün binmiyorum hafta sonları çıkarıp biniyorum. Bu arada askerlik ne alemde adresini yazarsan yolumuz düştüğünde ziyaret ederiz .
-
yalnlzkurt adlı üyeden alıntı
Ramço hiç efsanenin yerini tutarmı oda duruyor ve ona kıyıp her gün binmiyorum hafta sonları çıkarıp biniyorum.
Bu arada askerlik ne alemde adresini yazarsan yolumuz düştüğünde ziyaret ederiz .
abim bende öyle diyecektim efsane başkadır yeri doldurulmaz....
abi acemilik kayseride başladı 18 gün orda kaldım sonrasında 13 gün erzincan da sonlandı..... şimdi usta birliğim denizli merkez..11. motorlu topçu tugayı.. salı günü teslim olacağım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
abicim kromaj yerine siyah eksoz boyası da olur... ucuz ve pratik. susturuculara kadar boyarsın. ama 535e ne kadar gider orası da tartışılır...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
motosikletin tamiri bakımı modifiyei hepsi çok zevkli 4 yıla yakın bir zamandır motor kullanıyorum yağ zinyal ampul değiştirmeden başladım şu an baskı balat değiştirebilecek kadar kendimi geliştirdim tavsiyem ufaktan başlayın acayip zevkli.
TRABZON : 4 banka soyguncusunun ağır silahlarla girdiği bankada, 28 silahlı banka müşterisiyle çatışmaya girdiği yerdir.
-
Hocam milimetrik olmuş. Güzel olmuş. Eline sağlık.
Peki mukavemetini test ettin mi ? (Motorla test etmek durumnda hiç kalma... ) sonraki resimde gördüğümde, arada destek filan var. Seninkinde yok. Tabii sen daha iyi bilirsin de ben de sağlamcı olduğumdan bir öğreneyim dedim.
-
hello_moto adlı üyeden alıntı
Hocam milimetrik olmuş. Güzel olmuş. Eline sağlık.
Peki mukavemetini test ettin mi ? (Motorla test etmek durumnda hiç kalma... ) sonraki resimde gördüğümde, arada destek filan var. Seninkinde yok. Tabii sen daha iyi bilirsin de ben de sağlamcı olduğumdan bir öğreneyim dedim.
İnan orjinalinden 10 kat daha sağlam oldu malzeme çok kalın
---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:15 ----------
ozgurakman adlı üyeden alıntı
abicim kromaj yerine siyah eksoz boyası da olur... ucuz ve pratik. susturuculara kadar boyarsın. ama 535e ne kadar gider orası da tartışılır...
Boya kromajın güzelliğini vermiyor. Allah izin verirse inşl çok güzel bir organizasyon düşünüyorum o zaman bana hak vereceksiniz
-
bazı şeyler vardır kendinizin yapmaması gereken oda bunlardan biri.İyi güzel iş yapmışsın ama yanlış yapıyorsun mühendisler o kruma demirini tasarlarken maruz kalıcagı gücü hesaba katarlar ve eğimlerini materyalı ve diğer unsurları birleştirirler bunun neticesinde yana yattıgında o koruma demiri ayagını parçalamıyacak şekilde eğilir bükülür.Aynı zamanda motorunada zarar gelmemesi için aynı şekilde eğilir bükülür.Şimdi sen seninkini test ettinmi? etmedin ya o kaynak yerlerinde kırıldı bacagına salandı yada motoruna saplandı napıcaksın?motorda jantlara dokunmuyacaksınız bu bir iki koruma demirine dokunmuyacaksınız bunlar çok önemli
-
Kocaeli İl Temsilcisi
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
vallah abne hiç olayın o tarafını düşünmedim aga (kaynatana) kendi kendime güldüm şimdi iyi yakalamışsın vesselam
---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:27 ----------
harleytamir adlı üyeden alıntı
bazı şeyler vardır kendinizin yapmaması gereken oda bunlardan biri.İyi güzel iş yapmışsın ama yanlış yapıyorsun mühendisler o kruma demirini tasarlarken maruz kalıcagı gücü hesaba katarlar ve eğimlerini materyalı ve diğer unsurları birleştirirler bunun neticesinde yana yattıgında o koruma demiri ayagını parçalamıyacak şekilde eğilir bükülür.Aynı zamanda motorunada zarar gelmemesi için aynı şekilde eğilir bükülür.Şimdi sen seninkini test ettinmi? etmedin ya o kaynak yerlerinde kırıldı bacagına salandı yada motoruna saplandı napıcaksın?motorda jantlara dokunmuyacaksınız bu bir iki koruma demirine dokunmuyacaksınız bunlar çok önemli
selamlar üstadım sen o koruma demirinin, mühendisler tarafından tasarlanıp vs. vs. olaylarını bir kenarıya bırak bence , insan önce konu sahibine teşekkür etmelidir ki adam emek verip uğraşmış bizleride adam yerine koyup fesatlık etmeden herkeze fikir olsun diye paylaşmış doğrumu ?
fikirlerine ve kişiliğine saygı duyuyorum beğenmemiş olman kötü bir şey değil hiç olmadı ne söylediğin kadar ,nasıl söylediğin konusu üzerinden davransaydın bende bu yorumu yazma gereği duymasaydım keşke
(ayrıca bazı şeyler vardır kendinizin yapmaması gereken) diye kurmuş olduğun cümleden tam olarak ne anlatmaya çalıştığını anlayamadım (konu sahibi arkadaş uçakmı yapmışta böyle bir cümleye gerek duydun ?
altı üstü elindeki işe yaramaz boruları değerlendirerek işe yarar hale getirmiş ve bir şey imal etmiş olayın bu tarafını neden görmek istemiyorsun? ve bunu bizlerle paylaşmış ki birileri de görsün bu fikri kullansın diye ,
ayrıca koruma demirinin sürücünün ayağına saplandığına 36 yaşındayım daha şahit olmadım ve bir kaynak puntası 1500 kg basıncı kaldıracak sağlamlığa sahiptir ,
bence koruma demirinin tartışmasına gelene kadar motosikletlerde hayati önem taşıyan daha hassas parçalar var onlar üzerinde fikir paylaşımında bulunursan bizlerde bir şeyler öğreniriz ..
koruma demirinin ,mühendislerle vs. vs. bağlantısı olabilir mühendis arkadaşlara sonuna kadar yanındayım ama bir şeyler yapmak için mühendis olmaya yada aramaya da gerenk yok
inşallah konu sahibi arkadaşımız koruma demirlerinin sağlamlığını test etmek zorunda kalmaz
esenlikler dilerim ....
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
yalnlzkurt adlı üyeden alıntı
pardo kusura bakma, motorun virago olduğunu farketmemiştim. bu nedir ya 400 tl'ye koruma demirimi olur. marka diye soygun yapıyorlar resmen..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)