Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

deişiklik isteyenlere fikir olsun :)

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    selam mt . dostları , Geçenlerde (kelle motor arıyorum) diye açmış olduğum, konu sonuca ulaştı.ve aradığım motoru buldum ama parçalamaya kıyamadım

soner kerdeşim sağolsun bana her konuda yardımcı oldu motosikleti eve getirdik ,evrak sorunlu olduğu için parçalamayı düşündüğüm sırada biraderim abi ben şununla biraz takılayım diye söyleyince motoru ona aldık

eeee haliyle toplamaya karar verdik zaten pek te dağınık bir elet değildi ancak bakım gereken teknik ve mekanik eksikleri vardı toplanmış halinide bittiği zaman paylaşacağım ..

bu arada yeni konularımı bekleyen arkadaşlarımı hayal kırıklığına uğratacağım
    benden değişik şeyler bekleyişi içindeler ama onlar için elimdeki imkanlarla , bir şey yaptım,

gelişi güzel fikir versin diye ,özelliklede o konu hakkında nasıl olduğu hakkında yorum yaparlarsa, choper custom a benzer bir pilan var kafada , fikirleriniz,bana yardımcı olacaktır

çünkü kerdeşim bu motora bayağı biner , zaten kelle motor konusunu açtığımda 2 motor aradığımıda söylemiştim hala da aramaktayım , anfibi yapacağım araç için .

yinede bu konuda siz kıymettli mt dostlarının şu motor arama konusunu akıllarının bir yerlerine yazmalarını isterim ...
    bu konuyla alakalı yapıalacak her yardıma değerinin üzerinde olmayan bir motor halen daha arıyorum bilginiz olsun...

neyse lafı fazla uzatmadan resimlere geçeyim ve yorumlarını eksik etmeyen sevgili dostlarıma şimdiden teşekkür ederim...güzel paylaşımlarda buluşmak üzere...

aldığımız ve parçalamaya kıyamadığımız motosiklet

elekirik tesisatını komple elden geçiridim , sinyaller ,parklar, ve firen lambaları çalışmıyordu gereken eksikler tamamlandı ,kilometre sayacı ışıkları yenilendi,teli değişti, devir teli ışıkları tamamlandı, teli değişti gereken ayarlar yapıldı, işlem tamam

maörtüsör bağlandı saplaması ucundan kırılmışdı dibinden kesip yeni vida yapıldı sonuç güzel...

arka teker bilyası değişti, zincir ayarı yapıldı, gerek yoktu ama yedeği olduğu için balatalar değişti firenlere daha bakacağım ama güzel tutacağa benziyor..

buda sizler için 2 dakikada tasarladığım çakma choper bunun arkasına birde kalınnnn caa bir teker düşünün , gidon mesafesi ön amörtüsörlerin öne doğru uzadığını düşünün,mesela bu konu hakkında düşüncelerinizi bilmek istiyorum

buda soner kardeşim sağolsun eksik olmasın iyi niyetli dürüst bir insan buradan kendisine kıyakları için teşekkür ediyorum, sağol sonerim ...

şimdiden yorumlarınız için siz meraklı mt dostlarına içten teşekkür ediyorum,

başka paylaşımlarda görüşürüz... esen kalın....
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    hadi bakalım, dört gözle bekliyoruz
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    ben şimdi motosikletin başına gidiyorum ve akşama boşluğumda yorumlarınızı merak ve heyecenla bakıyor olacağım görüşmek üzere...

baysamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Devamını bekliyoruz. Bu arada kelle motor ne oluyor.?
    Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin

Motosikleti
    Alıntı baysamin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Devamını bekliyoruz. Bu arada kelle motor ne oluyor.?
    kelle motor motosikletin tereyağsız az haşlanmışı olur şaka şaka motosiklet motorunun sadece motor kısmına kelle motor deniyor yada ben öyle biliyorum , motosiklet motoru deyince akla başka durumlarda gelebiliyor bir çok insan motosikleti motor olarak isimlendirdiği için , motor arıyorum diye yazdığımda , insanlar motosiklet aradığımı sanıyor,

o yüzden kelle motor arıyorum cümlesi direkt ne aradığımı kısa yolla anlatmış oluyor inşallah anlatabilmişimdir...

Teşekkürller açıklama için. Beni arayacaktınız havalar düzelince ne oldu aldınızmı scooter yenge hanıma.?

Motosikleti
    Mondial 125 zn...Ufukta cbr 125 r : )
    Abi bence güzel gidiyorsun.İlk resmini gördüğümde ben de motora kıyamadım ama el yatkınlığını zaten biliyoruz.Bilmiyorum belki bir hayal ama,bence birkaç ayını bu motora verirsen Harley'e benzetebilirsin.Sanırım arka teker kalın ve ön teker ince.Ya da bana öyle geldi.Motoru simsiyah yaparsan ve bir Harley resmini önüne alıp boş vakitlerinde motorla ilgilenirsen sonuç mükemmel olur.Eline sağlık abi kolay gelsin
    [B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Teşekkürller açıklama için. Beni arayacaktınız havalar düzelince ne oldu aldınızmı scooter yenge hanıma.?
    selam buradan bir çok arkadaşla irtibata geçmiştim motor konusunda ancak sanırım yanlış bir anlaşılma olmuş yenge hanıma motor aramıyordum kelle motor arıyordum konuyu biraz daha açarsan sanırım anlaşacağız

İrfan abi kocaeliden baterist bir arkadaşlar temasa geçmiştik kmk dan o hanımına alcaktı ensturmanlar karıştı o arkadaşta bateristmiş.

Motosikleti
    Alıntı mınçıka_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bence güzel gidiyorsun.İlk resmini gördüğümde ben de motora kıyamadım ama el yatkınlığını zaten biliyoruz.Bilmiyorum belki bir hayal ama,bence birkaç ayını bu motora verirsen Harley'e benzetebilirsin.Sanırım arka teker kalın ve ön teker ince.Ya da bana öyle geldi.Motoru simsiyah yaparsan ve bir Harley resmini önüne alıp boş vakitlerinde motorla ilgilenirsen sonuç mükemmel olur.Eline sağlık abi kolay gelsin
    teşekkür ediyorum kardeşim evet söylediklerini düşünmüyor değilim ancak biraz benim biarader takılsın motosiklete ihtiyacı var sonra düşüneceğimm vesselam

harley filan dmişsinde söylediğin kolay mevzu ancak harleye benzemesi için harley deposu en azından elimde olması lazım düşünüyorum da elimdekileri değerlendireceğim heralde , sonuçta bu motosiklette çapı belli bir alet v motor bulamasamda 125 cc biraz choper i andırmazmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Bak irfanım sen hala triger işini tam anlayamadın haaa
    sanıyorsunki motorum arabanın kayışını söylüyorum
    ben senin trigerinden bahsediyorum kardeşim
    bukadar çok şeyle ugrasıp,birde becerebilmenin sonunda
    sen kafadaki trigeri sıyıracan haaa
    dinle beni 90,000 bakımını beklemeden kayışını degişttiiiirrrr.

Motosikleti
    Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak irfanım sen hala triger işini tam anlayamadın haaa
    sanıyorsunki motorum arabanın kayışını söylüyorum
    ben senin trigerinden bahsediyorum kardeşim
    bukadar çok şeyle ugrasıp,birde becerebilmenin sonunda
    sen kafadaki trigeri sıyıracan haaa
    dinle beni 90,000 bakımını beklemeden kayışını degişttiiiirrrr.
    anladım gürol abim anladım (tirger) derken neyi kasteddiğini , abi elimde değil karbürötörün gaz kelebeği çık kaldı, istem dışı gaz yiyor ,firen hidrolik hortumları sızıntı yapıyor yavaşlamaya çalışıyorum , firene öyle asılmışımki , artık balatalar demir demire sürtüyor balata diye bir şey kalmamış, debriyaj teli kopuk, vites küçültemiyorum

sürekli bir rampa görsemde vursam yavaşlasam beni yavaşlatsa diye düşünüyorum, olmuyo olmuyo ..

geçen konularda birkaç ağabeyim de aynı fikre kapılmışlar, valla ciddi ciddi düşünmeye başladım benim tahtalarımdan bir kaçının eksik olduğu yolunda

valla abicim ben istiyorumki 80 milyonluk türkiyemizin 80 milyonuda, üretmeyi,çalışmayı, sevsin....

elimde deyil ...

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    ortaya guzel birseyler cikacaga benziyor merakla bekliyoruz Irfan abi
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

Motosikleti
    gt250R Siyah
    bu kadar maharette rafa kaldırılmaz ki döktürüyorsun abi sen maşallah
    İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...

çalışmaların devamını isteriz yokmu yeni fotolar.???? benim gibi bir çok kişi konuya abone olmuştur.

Motosikleti
    çalışmaların devamını isteriz yokmu yeni fotolar.???? benim gibi bir çok kişi konuya abone olmuştur.
    sevgili arkadaşım yeni fotolar gelecek ancak motosiklet severlerin ilgisinden ziyade aramızda profesyonel anlamda kameramanları ilgilendirecek hatta ağızlarının suyunu akıtacak bir projeyle geleceğim

yeni bir alet yapıyorum ismi (jimyy jib) piyasada fabrikasyon satılanları 3000 dolar ile 10,000 euro arası değişiyor benim yaptığım proje 3000 dolarlık olandan bu gün inşaasına başladım inşallah 15 gün içinde bitirmiş olmam gerekiyor resimleri sizler için paylaşacağım ama 15 gün sonra sevgiler sunuyorum ...

bu iş benim için önemli bunu bitirmeden bşka bir işe bulaşamam

kolay gelsin hocam o zaman size.

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    İrfan almış eline sazı başlamış yeni besteye kolay gelsin
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Motosikleti
    Alıntı Raphae1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İrfan almış eline sazı başlamış yeni besteye kolay gelsin
    teşekkür ederim

irfan abi bi gelişme yokmu ya...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)