Performans Eksoz öneri ve tavsiyeleriniz
-
Merhaba arkadaşlar.
Kanuni Racer 200 ümün eksozlarını deiştirmek istiyorum.eksozdan istedigim hızımın artması fln deil. Tatlı bi sesi olsun istiyorum.200 tl bütcem var.bildiginiz gibi çift eksoz cıkısı var motorda.eksozcu manifolt un birini kapatırız dierine baglarız dedi.fakat eksoz olarak yapma eksoz söyledi.kafam rahat deil suan araştırma aşamasındayım.önerinlerinizi bekliyorum.
Birde yakıtta fark ettirir mi takacagım eksoz?
Reklamlar
-
Parana yazık olur hiç ama hiç kurcalattırma derim.Başka birşey takılır ses yapsın diye sonra kafan şişecek sesten.Egzoscunun kafa baya çalışıyormuş güzel sallamış iki çıkışı tek yaparız diye.Öyle çift çıkışı teke düşürürsen alt veya üst devirlerde tork beygir veya çalışma değişikliği yaşayabilirsin gerekseydi fabrika yapardı tek çıkış, çift çıkış süs değildir.Smoke headdiye Türk malı egzost yapan birileri var araştırıp onlara sormanı tavsiye ederim ama yinede hiç birşeyini değiştirme derim.
Rastgele performans egzostu olmaz ses değişir o ayrı birşey susturucunun içindeki elyaflarıda söküp boşaltırsanda ses fazlalaşır.
-
200 lirana hiç dokunma boşuna. deldir susturucuyu bir yerde istediğin sesi alırsın.
yapma mapma susturucu olayına da hiç bulaşma derim. yazık olur para, ruh sağlığına
-
kardeşim şöyle diyeyim güzel bir ses istiyorsan beni yanlış anlamada 200 lira çok az bir bütçe...
güzel bir ekzoz ve güzel bir ses istiyorsan o paraya o iş olmaz...
yüksek meblağ verirsende o motora ne kadar değer onu bir düşünmeni isterim...
-
şöyle birtane buldum.birde arkadasım ybr 125 e el yapımı yaptırmıs gecen sene onun sesi de güzel ama onun içinde eksoz borularını kesip baglıcak.bu sekilde alırsam kestirmeden bisiler yapabilirim diye düsündüm.birde tiger baktım 250 tl.fiyatlar ucuz geldi acıkcası misal linkteki ürün.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ekzoz-1/detay/
-
al matkabı del gitsin ya matkap yoksa tornavidayı dik tut üstüne taşla vur . olmadı en kötü korkuluklara eksozla vurursun delinsin diye
-
He oldu deleyim Apachi ler gibi sonra arkadan gelen küfürlerden uyuyamayım dimi.oldu olacak sökeyim eksozları mg3 gibi ateş ede ede gideyim.aynısı deil işte ses farklı.
-
2 manifoldu teke düşürme olayı torkunu azaltır. motordan istediğin performansı alamazsın. istediğin sesi alabilirsin ama yakıtın artar bu seferde.
bence kanuni racer değmez kardeş bende çine biniyorum ama bağırmasını istiyorsan en azından bi 400 cc silindir olacak. şu şekilde anlatayım; elindeki motorun silindiri 200cc. sen o silindiri bir avucunla rahatlıkla taşıyabilirsin. o silindirin nefesi ne ki ?
yinede çok istiyorum diyosan orjinal eksozlarını sök, satma. onun yerine içi boş olan yuvarlak bacağımın kalınlığında eksozlar var. ondan al manifolda kaynattır. çift yaptığında alacağın ses çok tok bir ses olur. motorun performansı çekişi düşer yakıt artışı artar.
karar senin tabiki ama tavsiye olarak kesinlikle manifold kapatma taktırırsanda orjinal eksozunu muhafaza ettir. çünkü 1 aya sıkılacaksın. motoru aldığımda benimkininde üzerinde vardı. 1 ay sonra söküp attım. o derece tiksinmiştim..
-
slm arkadaşım.ilgi alanıma girdiği için cevap yazma ihtiyacı hissetdim.1978 yılından bu yana oto ve motor egsozculuğunda çalışmaktayım.evvela şunu açıklığa kavuşturalım,performans egsozu diye bir şey yoktur.en performanslı egsoz üzerindeki orjinal egsozdur.neden derseniz,egsozların çoğunluğunda motorun cc sine göre içinde turbo ve sıkışma odaları vardır.bunlarda motoru tork ve sıkışma sağlayıp hamle,hız,yakıtda tasarruf sağlar.geri kalanlar ise egsoz firmalarının gençlerin gönlünü ve kulağını okşayacak performans egsoz söylemiyle motorsiklet pazarından gelir sağlamak.sana tavsiyem ikiden teke düşme cünkü motor sağırlaşıyor.çift olarak kullanabileceğin içinde boru büzgüsü olan egsozları tercih et.son zamanlarda bizler hem sesli hemde sessiz kulanabileceğiniz sistemler geliştirdik.en basiti egsoz çıkışına şehir içinde sessiz,şehir dışında sesli kulanabileceğin ortası delikli pasolu manşon tavsiye ederim kulanımı basit ve şaşırtacak şekilde ses ayarı yapılabiliyor.işimizin gereği trafik ve görevli yunuslar sık sık ziyaretime geliyor ve yaptığım sistemi tavsiye ediyorlar,şehir içinde şikayet almamak kaydıyla.eğer bulabilirsen.çift giriş tek çıkış egsoz sistemi istediğin sesde seni tatmin eder.kazasız günler dilerim.avcrom egsozcu halil usta....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)