Selamlar.Önceden konu açmıştım motorumun arka artcı ayak koyma yerlerindeki gri parçaları ve egzoz sacını boyayacakdım o konuyu bulamadım carbonu kapladım işçiliğim pek iyi olmadı ama eskisinden daha güzel görüntüsü oldu.Fotolar:
Selamlar.Önceden konu açmıştım motorumun arka artcı ayak koyma yerlerindeki gri parçaları ve egzoz sacını boyayacakdım o konuyu bulamadım carbonu kapladım işçiliğim pek iyi olmadı ama eskisinden daha güzel görüntüsü oldu.Fotolar:
HONDA
Güzel görünüyor eline sağlık. Karbon kaplamaların dışında motorsikletin de genel olarak çok bakımlı ve temiz görünüyor. Motorcu dediğin motoruna kendi bedeni gibi bakar tebrik ederim
Enduro forever :cat:
Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:
çok güzel görünüyor eline sağlık ...
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
kaplamaları nerden buldun acaba gerçektende güzel olmuş işçilikte güzel olmuş bence
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
Yakışmış. Yan kapakların altındaki ve deponun altındaki siyah parçaları da kaplasaydın çok mu abartılı olurdu acaba.
kaplama 3m'in karbon kaplamasındanmı acaba ?
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
güzel... umarım eksozdakiler ısınıp atmaz. ayak peglerinin ordakiler de yırtılmaz.
maliyet? marka?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
çok güzel.insana kendi yaptığı başka güzel gelir valla
Sanayıde oto modifıyecinden buldum ben.Sagolasın.
Bende oyle olacagını dusundum arttı bıraz.
Markasinı bılmıyorum ama yapıstırıcısı cok ıyı.
20 tl marka bilmıyorum.Egzozun orası ılık oluyor epey gezdim sımdılık bısı yok.
Ben pek begenmıyorum ama kendi yaptıgımı Ama eskisinden guzel oldugu kesin.
HONDA
ustam çok güzel olmuş yapılışı hakkında bilgi paylaşsan daha iyi olurdu,
sanırım saç kurutma makinasıyla ısıtılıp şekil veriliyor
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
tam kararında ve hoş olmuş bende bu kaplamalarla motoru komple kaplama gibi çılgın projelerim var ama yapması nasıldır becerebilirmiyim acaba
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
emegine saglık güzel olmus..
HaYaT İnAtLa DoLu.....İnaDınA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)