Motosiklet ön amortisör alçaltma
Reklamlar
-
herkese merhabalar. konuyu dolandırmayacağım. ön amortisörü 2 cm alçaltmak 90-100 km/s hızlarda viraj kabiliyetini düşürür mü?
bunu yapma sebebim 90-100 km/s hızda motosikletim küçük olduğu için ön amortisörün tamamen açılıp arkanın bir miktar kapanıp uzun mesafeli sürüşlerde beni yormasıdır ve rüzgar direncinin aşırı artmasıdır. yorumlarınızı bekliyorum.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Reklamlar
-
bana göre bu motorlar münkün olan en yüksek performansı vermek üzere tasarlanmıştır üstünde yapacağınız oynamalar tabikide eksi olarak geri dönecektir.tabi 2 cm lik bi farkın bi oynama yapçağını sanmıyorum
-
ooo biz onu yıllardan beri yapıyoruz..sen keşfetmedin yani....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
amortısor konusunda 5 ıla 10 cm'e kadar tolerans gosterılmektedır
10cm'den sonrasında tehlıke arz etmektedır
bılgının kaynagı hatırlayamadım(site ismi).
-
Ağırlık merkezi bir miktar öne kayacaktır. Bunun ne gibi etkileri olur:
Öncelikle motorun viraj alırken arka tarafın tutuşu biraz azalacağı için huzursuzluğu artar.
Frenleme esnasında ön freni kullandığında dalma eğilimi daha fazla olur arka frende ise tekerin kitlenmesi kolaylaşır.
Bütün bunlar ne oranda olur dersen o da yaptığın alçaltma miktarına ve motorun modeline göre değişir. Ama az yada çok mutlaka olur.
-
Onun daha yolu vardıda 2cm'den sonrası gidona takıldı
2o11 Kanuni Cup 100 ( 0 - 4600 ) km
2o12 Yamaha Ybr 125 ESD ( 0 - ....... ) km
-
başka ne gibi yolları var
ön amortisörü başka hangi yollarla kısaltabilirim?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)