Aybar kardesım ılgılenemıyorsun heralde haber beklıyorum
Aybar kardesım ılgılenemıyorsun heralde haber beklıyorum
Arkadaşlar parçaları bize satan eleman bir başka firma bulmuş bu işi yapan. Onlardan alıp satıyor artık.
Uzunlukları vermiş, haber bekliyor. Şu an bende gözüken liste;
- GV650İ / 140cm - 5 adet
- Arjantinli69 / 105cm - 1 adet
Ödemeler için PayPal hesabınız varsa siz kendiniz ödeyin. Eğer yoksa benim PayPal'dan öderiz; siz bana havale ile -KESİNLİKLE ELDEN OLMAZ- açıklamasına debriyaj bedeli yazıp aktarırsınız. Posta yaklaşık 2 haftada geliyor, 3. haftaya sarktığı da olabilir; Japonya depremi şu an lojistik düzeni mahfetmiş durumda.
aybar nasil yapacaksak yapalim detaylari verirsen
şimdi son fiyat nedir Aybars ona göre sana ödeme yapıcaksak özelden ve ya telefonla isim hesap no gmnderirsen havale yaparız.olmadı hangi hesaba paypaldan yatıracaksak onuda söylersen olmadı öyle yaparız.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
tamer sen torpilli oldugun icin cagirmadik bir aydir mekani hazirlamak icin tam mesai ugrasiyoruz simdi cay icme zaMANI artik haa senlik islERi ayirdik gelince el atarsin tel kablolalri elektirik kablolari cekilecek cayda self servis
eski yerime yakin bostanci koprusunden sanayi girisine gelince sanayi girisi dahil sagdan 4 cu sokaga (sokak kosEsinde oto anahtar yapimcisi var)giriyorsun sokagin bitiminde tam karsina cikiyor tel ac gel ne zaman istersen
Arkadaşlar son durum, yalnız ben hiç hazetmedim bu durumdan söyleyeyim;
İngilizce metni de ekledim sonuna;
Fiyat 140cm için 33,50USD+Posta
105cm için 28,50USD+Posta
İlk gıcık kaptığım nokta bu; eBay hesabından alınca arkadaşın posta ücreti almıyordu ama Çin posta servisi ucuz. Umarım kazık bir kargo ücreti çıkmaz.
İkinci nokta 15 günde ancak hazırlarlar; hatta gecikebilir bunları diyor. Standart üretimin dışında olduğu için sarkması normal ama bu kadar da değil.
Ayrıca malzemeleri eBay sistemi dışından satacak bize anladığım kadarıyla; çünkü önce parayı yatırın sonra malzemeleri hazırlatayım diyor.
Ben biraz çekimser kaldım, karar sizlerin. İsteyen olursa service1861@gmail.com'dan satıcıya ulaşabilir.
hi Aybars
how are you
price of the 140cm one is $33.50/pc
price of the 105cm one is $28.50/pc
and about the produce time, i am afraid it may cost 10 - 15 days. because the quantity is too little. so it would cost longer days. i cant confirm when i can get it.
but i will ask factory to make asap after i get the payment. and i will ship them asap after we get the items too.
regards
3 ay oldu, 3 kişi birleşip bir sipariş veremediniz Organizatör istifa
ebay dışında yapmayın derim sonuçta adamı bi daha bulamama ihtimaliniz yuksek.
aybar posta ucreti ne kadar olabilir diyorlar onunasıl ogrenecegız
e-bay'dan yapsanz bile tehlikeli, tut ki parayı gönderdiniz. ayrıca kargo parası isterse hadi gülüm yandan yandan
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
ses yok nasil alacagiz
abi bu gün tekrardan baktım 600 rr ın hidrolik debriyajına benim debriyaj ondan daha yumuşak hatta arkadaşlarda baktı ne kadar sert dedi bu.
bence bu 4 kg çekme kuvvetinde bir yalnışlık var gibi.birde sizin motora takan arkadaşın yorumlarını okudum pek iç açıcı gelmedi.bilemiyorum artık aybars'tan da ses yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)