CBF150 mercek xenon ve angel montajı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel çalışma ve işçilik olmuş.İnşallah aydınlatma performansı yaptığınız emeklere değecek düzeyde olur
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
babaçi adlı üyeden alıntı
güzel çalışma ve işçilik olmuş.İnşallah aydınlatma performansı yaptığınız emeklere değecek düzeyde olur
cbf150'nin standart farından sonra el feneri bağlasak öne daha iyi bir aydınlatma sağlarız :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
Helal olsun metanecho.
Harika işçilik var, montaj tamamlandıktan sonra xenon'un duvardaki görüntü fotoğraflarını da çekebilirsen güzel olur.
Merakla sonucu bekliyorum.
Ellerinize sağlık.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
maşallah sen yaparsın demiştim zaten ekmel
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
-
Elinize sağlık güzel çalışma olacak,akününde markası güzelmiş YUSAN :D
-
sanırım bu far çinde mevcutmuş geçen getirtmek için bir yol arıyordu arkadaşlar
elinize sağlık sizi bağladığınız mercek daha geniş açılı ve zaten hella marka
yalnız merak ettiğim bişey var uzun kısa durumu nasıl olacak? ki sellektör hayat kurtarıyor
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
bixenonda uzun kısa birlikte yanlış hatırlamıyorsam.
harika işçilik..
sonucunu merakla bekliyorum.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
patron_58, cbf150 nin orjinal aküsü üstündeki
satoyama, overcloud'un da dediği gibi mercek deki sele3noid uzun kısa işlevini yapıyor. selenoid aşağıya indiğinde uzuna geçiyor ve kullananlardan öğrendiğim ve aküye bağlayarak selenoidi test ettiğimizde çok hızlı selektörü gördük tahminimce çok iyi sonuç alacağız. ve o çindeki hazır kitden haberimiz var, imkan olsa hiç uğraşmayıp getirtirdim
B rh(+)
-
16 Aralık 2010, 17:57
metanecho adlı üyeden alıntı
patron_58, cbf150 nin orjinal aküsü üstündeki
satoyama, overcloud'un da dediği gibi mercek deki sele3noid uzun kısa işlevini yapıyor. selenoid aşağıya indiğinde uzuna geçiyor ve kullananlardan öğrendiğim ve aküye bağlayarak selenoidi test ettiğimizde çok hızlı selektörü gördük tahminimce çok iyi sonuç alacağız. ve o çindeki hazır kitden haberimiz var, imkan olsa hiç uğraşmayıp getirtirdim
işte bu çok iyi yani aynalama yapıyor dimi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
16 Aralık 2010, 23:03
satoyama adlı üyeden alıntı
işte bu çok iyi yani aynalama yapıyor dimi
http://www.xenonmercek.com/images/stuff/b2s1.gif
fotoğraftaki sistem, selenoid aşağıya indiğinde mercek tersliyeceği için görüntüyü ışık daha yukarıya da gidiyor.
B rh(+)
-
16 Aralık 2010, 23:17
güzel çalışma , elinize sağlık part 2 yi bekliyoruz .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
16 Aralık 2010, 23:29
Ben bittikten sonra yoldaki aydınlatmasını merak ediyorum.Bekliyoruz!
-
17 Aralık 2010, 00:35
waaayyy yakışır cbf ye
-
17 Aralık 2010, 00:38
Elinize sağlık.
İnşallah aydınlatma performansı da iyi olur da uğraştığınıza değer.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
17 Aralık 2010, 01:38
tebrik ederim gerçekten çok güzel bi çalışma cbf in 6 amperlik aküsü kaldırmıyor 7.2 ah yada 9 ah likten (yuasa) alınırsa daha verimli olur
arka far yüksekliğe dikkat edin fazla çıkıntılı oluyor gidon demirine değiyor
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
-
17 Aralık 2010, 06:12
mstf_gnc adlı üyeden alıntı
tebrik ederim gerçekten çok güzel bi çalışma cbf in 6 amperlik aküsü kaldırmıyor 7.2 ah yada 9 ah likten (yuasa) alınırsa daha verimli olur
arka far yüksekliğe dikkat edin fazla çıkıntılı oluyor gidon demirine değiyor
CBF150'nin orijinal aküsü 12v7Amper'dir.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
21 Aralık 2010, 19:43
-
merhabalar öncelikle güzel iş çıkartmışsınız emeğinize sağlık ama eksik olan birşeyler var sanki / merceğe ampulu takarken silikon olmaması lazım /// demekki uyumsuz ampul kullandınız o yüzden gerekli aydınlatmayı alamadınız. duy sorunu ve ampul uyumsuzluğu zannedersem?
-
mcfirat adlı üyeden alıntı
merhabalar öncelikle güzel iş çıkartmışsınız emeğinize sağlık ama eksik olan birşeyler var sanki / merceğe ampulu takarken silikon olmaması lazım /// demekki uyumsuz ampul kullandınız o yüzden gerekli aydınlatmayı alamadınız. duy sorunu ve ampul uyumsuzluğu zannedersem?
mercek olduğu için d2s d1s duylarından kullanmak gerekiyor yuvası ona göre fakat çıkıntıları fazla olduğu için maşaya temas ediyor. mecburen H7 kullanmak gerekiyor.
B rh(+)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)