CBF 150 Mercekli Valeo Zenon yaptım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
eline sağlık valla güzel bi çalışma olmuş.motorada monte ettikten sonra daha güzel olcaktır maliyeti ve ufak ayrıntıları ile detaylı anlatırsan zahmet olmazsa daha da güzel olur
-
Mustafa eline sağlık,
bir de farı yerine takıp olumlu sonucu alırsan süper olacaktır.
-
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
-
Ellerine sağlık..
Yalnız nasıl yapıldığına dair biraz daha ayrıntıya girsen ..
Daha faydalı olur diye düşünüyorum..
Birde şu fotoğrafları biraz daha küçük atsaymışsın...Tadından yenmezmiş..
Kolay gelsin..
-
güzel olmuş ellerine sağlık
-
Cok begendim bende ellerine saglik .
Iste böyle emek sarfetmekdir motosikletcilik, tebrikler sevgili kardesim.
-
güzel olmuş bende düşünüyordum bi aralar ama vazgeçtim
-
bence herkezin motorunda olması gereken bi sistem ama binlerce lira verip aldığımız motolar 200 liralık sistemden muaf sebebini ise bilemiyorum hondayı ele alırsak motora öyle bi far koymuşlarki gazi kesince zifiri karanlık gibi bişi oluyor bide vizör kapalıysa hele bide yağmur yağıyosa fena
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
-
iyi bi çalışma yanlız merceğin etrafını kapatacak şekilde kapakları oluyor onlardanda taksaymıssınız
-
emek sarfedilince çok güzel sonuçlar çıkıyor ortaya....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ben de eski motoruma mercekli xenon yapmıştım. Kendi yaptığın bir farla neredeyse kusursuz aydınlatma ve o ışığın kesilme çizgisini görmek çok güzel bir şey. Ama hyosung'un farı mercek için yeterli derinlikte olmadığı için yapma imkanım yok.
-
gayet başarılı fakat bunu servisler yapamazmı acaba...aslında yapsalar bile uçuk fiyatlara yaparlar..allah kahretsin bende de yetenek yok..bi saat önce garaja indim grenajı söküp gösterge ledleri patlamışdeğiştireim dedim, onu bile yapamadım..hatta ve hatta farı bile değiştiremedim :D bu hiç bana göre değil :D
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
sezginkalkan adlı üyeden alıntı
gayet başarılı fakat bunu servisler yapamazmı acaba...aslında yapsalar bile uçuk fiyatlara yaparlar..
Aynen öyle çook para isterler. Arkadaşım maliyetini bilmiyorum ama kendi yaptığım için söyliyim.
çift ampullu (yani aslında araba için) xenon 120 TL /2 60 TL
merkcek 20 TL
diğer kullanılan malzeme yaklaşık 10 TL
Yani yaklaşık 90-100 TL maliyeti olur ama yaptırmaya kalkarsan en az 200-300 isterler
-
peki bu aküyü etkilemiyomu?? yani zaten bizim motorların aküsü kaldırabilirmi? sonuçta xenon..normalde 35w ampül var
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
aküye hiçbir zararı yoktur rölede istemez sigorta koymak yeterlidir çevre dostu
yarın akşama daha detaylı bi konu açarım full anlatımlı
-
Vaybeee.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
bende niyetlendim ama fardaki silikonu sökemediğim için vazgeçtim.
-
silikonu bende sökemedim :D cam kırılıyodu az kalsın
-
ben cub a yaptım mesafe yetmediği için ilk önce fiberden grenaj yaptım orjinal far yüksekliği az olduğu için yerine ybr yuvarlak far, bosch bi xenon mercek koydum herşeyi uydurup resimleride çektim ama ampül (4300 c-5000 c )ve beyin pahalı geldi almadım 1 seneden beri sözde resimleri sizinle paylaşacam
bu arada ampülün kaç kelvin ve kaça aldın MSTF_GNC
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)