GT250R Debriyaj Balatası Değişimi...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Süpersin eline sağlık. Yalnız ben olsam sahip olduğum araca başka markanın stickerını asla yapıştırmam.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
Eline sağlık @106GT!
İşini kendisi yapan motosiklet sürücüsü arkadaşlarımı her zaman takdir etmişimdir.
Bu şekilde hem "usta acaba işini iyi yaptımı, yapmadımı?" vs. gibi düşüncelerden kurtulmuş oluyorsun. Hem daha az para ödüyorsun, hemde (şahsen ben öyleyim) işi yaparken zevk alıyorsun.
Tebrikler...
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
-
Paylaşım için teşekkürler.
Hayırlı olsun yeni balata takımı.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
O resimde yukarıdan aşağı doğru inen eksantrik zinciri mi?
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
wala süpersin, ellerine sağlık
s&t Kawasaki
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
GT! ...
-
Guzel bir calisma olmus, Paylasim icin tessekurler. Kulanicilarin yavas mekanik tamiri tek baslarina yapma korkulari bu sekilde yok oluyor
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Ellerine sağlık arkadaşım temiz işçilik.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
güzel paylaşım teşekkürler,motorun çogu yerini sökerim ama iş debriyaj ve şanzıman kısmına gelince terettüt etmeye başlıyorum ve usta söküyor ben bakıyorum ,ne kadar kolaymış diyorum içimden sonra bayılıyorum işçilik parasını
ama ucuz bir motor alıp sırf tecrübe olsun diye motorunu dağıtacağım,bu sıkıntıdan da kurtulmuş olurum.
bu arada debriyajı set olarakmı değiştirdin,yoksa balata fiyatı olarak bizim motordan pahalı geldi bana.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Yan grenajsız güzel oluyormuş yalnız.
Ellerine sağlık.
-
Eline saglik cok guzel bi konu.
Motor senin istersen ustune kitap yaz keyfine kahya gerekmez takma kafana.
-
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
güzel paylaşım teşekkürler,motorun çogu yerini sökerim ama iş debriyaj ve şanzıman kısmına gelince terettüt etmeye başlıyorum ve usta söküyor ben bakıyorum ,ne kadar kolaymış diyorum içimden sonra bayılıyorum işçilik parasını
ama ucuz bir motor alıp sırf tecrübe olsun diye motorunu dağıtacağım,bu sıkıntıdan da kurtulmuş olurum.
bu arada debriyajı set olarakmı değiştirdin,yoksa balata fiyatı olarak bizim motordan pahalı geldi bana.
Koreli moreli ama iş yedek parçaya gelince el yakıyo maalesef...
Aslında 600RR' ın takım uyyo diyenler oldu onunki 141tl tutuyo ama sipariş verip riske girmek istemedim kıyaslama şansımda yoktu mecbur orjn. takıldı,aslında biraz daha araştırılsa illaki başka bi makineninki uyar benim görüşüm, mesela GS500 gibi tahminim...
Al sana balata cennetihttp://www.velomoto.com.tr/katalog.php?kategori=180Hepside birbirinden farklı olamazki kardeşim ille bi tanesi uyacaktır bence...
GT! ...
-
-
106GT! değiştirdikten sonra boşa geçmeme problemi kalkıyormu tamamen?
-
GT! ...
-
s&t Kawasaki güzel yakışmış yan grenajlar olmadığı zamanda hafiften fazer'ı andırmış,egzoz'un sesi nasıl acaba beğeniyormusun.benim Er 5 tede tiger egzoz var değiştirmeyi düşünüyorum.gerçi senin egzoz kazanı 250 cc ye göredir.varsa videosunu ekleyebilirsen fikir edinmiş oluruz.benim çıkan egzoz'u gt 650 si olan bir arkadaş istiyor.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)