04-06 ekim tarihlerde istanbulda olacağım, mağazanızı mutlaka ziyaret edecem. Görüşmek üzere
Taksime yakın yerdeki otellerden birinde konaklayacam, birde ordan yol tarifini verebilirmisiniz ?
04-06 ekim tarihlerde istanbulda olacağım, mağazanızı mutlaka ziyaret edecem. Görüşmek üzere
Taksime yakın yerdeki otellerden birinde konaklayacam, birde ordan yol tarifini verebilirmisiniz ?
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Taksim gümüşsuyunda aşağıya beşiktaş a iniyorsunuz. Stadın yanından sahil yoluna inecek yol. Sol tarftan devam ediyosunuz.Beşiktaş mekeze geldiğinizde ortada bir dört yol çıkacak karşınıza. Soldan yukarı devam ediyosunuz. Barboros bulvarına yani. Yokuşun sonlarına doğru ATV/SABAH binasına gelmeden 100-150 metre.
merhaba
2006 cbr 125 repsol için kafa grenaj sağ, sol vede ön far için fiyat alabilirmiyim.
ben topcase sormuştum da hakan bey, az sonra dönecektiniz 3 gün oldu
maaşallah bu ne yoğunluk böyle...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
merhaba dylan için performans egzozu ile ön rüzgarlık camının fiyatını sölemeniz mümkünmüdür ?
evet
http://www.anesmotor.com/?urun-detay...rka_Canta.html
ve
http://www.anesmotor.com/?urun-detay...rka_Canta.html
sormuştum. depoya bakacaktınız.
tekrar ilgilenir misiniz? ilginize ve hizmette kalite için çok teşekkürler.
arkadaşlar, anesmotordan 1 sene kadar önce aldığım bir üründen memnun kalmamış ve değiştirilmesini istemiştim, kargo kendilerine ait olmak üzere ve ben elimdeki ürünü kargoya vermeden kendileri ikinci ürünü gönderdiler. ben 1 gün sonra idae ettim ve iade kargosu tamamen kendilerine aitti. mersin-istanbul arasında bile çok çok üstün bir hizmet anlayışı bu. Hakan Bey, Anesmotor'a çok şey kattınız emin olun
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
İki çantadanda şu an mevcut değil. İXS modelinden sipariş verilmiş. Geldiğinde size haber veririm.
Hakan Bey;
Honda Dylan sağ ve sol alt sakal ve ön sağ sol granajlarının fiyatlarını verebilirmisiniz(Bordo)
Teşekkürler
ÖZGÜR IŞIK
Merhaba Hakan Bey;
CBF 150 için ön gidon borusu ve ön sağ kafa karenajı fiyatı nelerdir?
Bunları sizden alırsak montaj için ekstra ücret alıyormusunuz?
İyi çalışmalar...
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
merhaba cbr 125 eksantrik mili ve piyanoları sormuştum yanıtlamadınız fiyatları nedir öğrenebilir miyim? eksantirik milinin arkasındaki rulmanı da söylerseniz memnun olurum
Ekzantrik mili 230 TL
Piyano tane 40 TL
Rulman 30 TL
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:46 ----------
Gidon 30 TL
Grenaj 125 TL
İşçilik parası alınıyor. Bizim kampanya sadece 100 TL üzeri alışverişte kargo ücretsiz ve 300 TL üzeri alışverişlerde %0 faizle taksitlendirme var.
cbr 125 yan grenaj fiyatlarını yazarsanız sevınırım birde 2006 model cbr 125 var 2010 model cbr 125 kafa grenajı taktırabılır mıyım.mecburen ön farda değişecek kaça mal olur.
hakan bey bende 98 model honda vf750 magna var parcası tedarik edilebilyormusunuz magna nın şu an herhengi bir sıkıntım yok ama merak ettim gerek olsa magna yedek parçasını temin edebilecekmizsiniz
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
keşke suzuki içinde böyle taksit flam olsa
Stay Rude, Stay Rebel , Stay Sharp ON TWO WHEELS
Daha önce çok defa sordum fakat şansımızı tekrar deneyelim
2004 model Honda Xl 200 için komple ön disk fren kaliperi,içindeki pistonlar ve tüm contaların fiyatlarını ayrı ayrı olarak alabilir miyim ?? Yani sorunun doğrusu bu parçalar bulunabilir mi ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)