çizikleri olan kaska modifikasyon :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel olucağa benziyo
Eline sağlık şimdiden.
Sonucu merakla bekliyorum..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
bacağına ne odlu kardeşim...
ayrıca senin gibi sanatçı bir adama düz siyah boyamayı yakıştıramadım...
şöle güzel bir iki çiziktiremedin mi...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
-
bosnak_semko adlı üyeden alıntı
kaza yaptım abicim
bacak perişan
o sadece ilk kat boya
okumadınmı ? :D
devamı gelicek
sence bnm gibi sanatkar bi adam düz boya atıpta kullanırmı :p :p
bende şaşırdım zaten...
benim aklımda hep kaskı boyamak var neyse bitirde senden feyz alıp bende yeniliyim kaskı...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
peki çizilen vizör için bi çözüm varmıdır ki almak haricinde 1 tane çizik var oda tam göz hizasında
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
-
hell24 adlı üyeden alıntı
bende şaşırdım zaten...
benim aklımda hep kaskı boyamak var neyse bitirde senden feyz alıp bende yeniliyim kaskı...
cem, motor alda birde kask bakalım sana ne boyamaya uğraşacaksın
-
Cizikler dusmeler nedeni ile olduysa kaskının herhangi onemli bir darbe esnasında seni koruması konusunda cok guvenmemelisin.
Cunki cok az yukseklikten bile dusse kaskın dıs yuzeyinde olusabilecek kılcal catlaklar sonrasında buyuk bir darbede asıl yapması gereken gorevini yerine getiremeyecektir.
Belki boyle degildir ama ben yinede bilgilendireyim
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
cerrahi,
o na elipsi bozulur derler
-
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
cerrahi,
o na elipsi bozulur derler
Abi napim cahilim işte dilim dondugunce anlatmaya calıstım kusuruma bakmayın.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
güzel olcağa benziyo kolay gelsin
-
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Abi napim cahilim işte dilim dondugunce anlatmaya calıstım kusuruma bakmayın.
estafurullah kardeşim, en büyük cehalet yapılan hatayı kabül etmemektir.
kask uzmanları bana elips mevzusunu anlattıklarında ha leeen dedim içimden
-
Madv adlı üyeden alıntı
peki çizilen vizör için bi çözüm varmıdır ki
almak haricinde 1 tane çizik var oda tam göz hizasında
vizörün kaliteli değilse sürekli çizilir
vizör plexiglas olduğundan pleksi glas işi ile uğraşan yerlerde bunun makinesi var iki dakika içinde bütün çizikleri giderip üzerine vizörü süper görselliğe kavuşturuyor ama onu yapankişi gerçekten usta olmalı
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
estafurullah kardeşim, en büyük cehalet yapılan hatayı kabül etmemektir.
kask uzmanları bana elips mevzusunu anlattıklarında ha leeen dedim içimden
Simdi buraya elipsi bozulur diye soylesen bir hatunun corabımı kacmıs gibi dusunmeye baslayacaklar o nedenle yine en iyi anlatım benim anlatım
-
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Simdi buraya elipsi bozulur diye soylesen bir hatunun corabımı kacmıs gibi dusunmeye baslayacaklar o nedenle yine en iyi anlatım benim anlatım
merak ettim boyanıncada elipsi bozulurmu acaba ehline sorup öğrenmek lazım
-
merak ettim boyanıncada elipsi bozulurmu acaba ehline sorup öğrenmek lazım
Elipsi bozulmasnın senin anladıgın manada anlatırmısın ?
Ben sana soylerim o zaman bozulup bozulmayacagını.
-
bu niye daha önce aklıma gelmemişti derken birde şekilli yapma fikrini gördüm. aklınızla bin yaşayın
-
-
kask boyanınca fena durmayacak gibi görünüyor tabi elişi ustalığında varmış sanırım bitince nasıl durcak merak ettim...
birde benim buna benzer sorunum var:bir kaskım var beyaz üstündeki stickerları söktüm ama hepsi çıkmadı yarım yamalak kaldı sanırım çıkartmam için kazımam gerekicek ama o zamanda kaskın üst tabakası zarar görecek diye nerden bulaştım diyerek pişman olup bi kenara koydum öyle duruyor diğer kaskımı kullanıyorum,sanırım kalan yapışkan(mıdır herneyse)ları çıkartmayacağım boyasam batırırım ne yapacağımı bilemiyorum
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler