titreşimi azaltmak için uygulanabilirmi
Reklamlar
-
arkadaşlar bnm motor çok titriyor ayaklarımı nerdeyse zor tutuyorum.şöyle bi görüşüm var motor civatalarını söksek. bisiklet iç lastiğini aynı pul şeklinde kessek şase ile vida arasına koyasak ardından kopmresörlü matkap ile sıksak ne derece faydalı olur
Reklamlar
-
bisiklet samyeli yerine tüm contasıda olur...dediğinde güzel fikir...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:27 ----------
ben suan bisiklet samyelini 2 yerde dediğin gibi kullanıyorum...vites kolunda ve yan ayakta...
motor kulaklarınada el atacağım yakında...
-
şöyle bir düşününce bana pek randıman verecekmiş gibi gelmedi. ama denemek gerek.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgisayardaki harddisk seslerini böyle kesiyordum iyi firkirmiş
-
Sitede komple motoru indirip, şase ile bağlantı yerlerine bu contaları uygulayan birileri vardı..Tamamen değil ama %50 oranında titreşimi kestiğini söylüyordu sanırım..Jinlun'a mı ne yapmıştı..
-
bi konu daha vardı arkadaş conta koyup halletmişti sanırım
ama biskletin iç lastiği yerine sanayi tipi contalar var onlardan kullanabilirsin
-
evet yarı yarıya kesiyor ben bizzat skygo da uyguladım hatta bidalar gevşemesin diye bazılarına kaynak makinesiyle küçük puntalar attım, motor muhafaza sacını daha kalın yeniden büktürdüm falan nerdeyse yok denecek kadar azaldı
-
Bisiklet iç lastiği ince gelir uğraştığına deymez daha kalın ve ezilmeye karşı dayanıklı bir parça bul.Çünkü ezilince ya kopuyor yada inceldiği için yine titreşim yapıyor.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
motosiklet iç lastiğide aynı bisikletinki gibib incemidir
-
16 Aralık 2009, 15:16
bence hazır olanlardan kullan pul şeklinde kalın olanlar var satılıyor civatacılarda nalburlarda araştır
-
16 Aralık 2009, 15:16
Bende motora yaptım ama daha açlıştırp denemedim çünki istirahat halinde yatıyor
-
16 Aralık 2009, 15:30
Dene gör bişey kaybetmezsin.. Bunların hepsi titrermi böyle yoksa sende bi arıza mı var?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
16 Aralık 2009, 15:34
-
16 Aralık 2009, 16:39
Düşündüğün uygulama titreşimi yaklasık %50 oranında azaltan bir uygulama. Cin motorlarının Titreşimlerinin en büyük nedeni; Motoru direkt şaseye yapışık yapmalarıdır...
Bir arkadasım; Racer 2oo'ünde Şase ile Motor arasını söküp; ortasına Lastik parçaları yerleştirmiş ve büyük oranda titreşim azalmıstı. Uzun yolda farkediliyor bu...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
16 Aralık 2009, 16:54
Peki bu kadar kolay olan uygulamayı neden yapmıyor bu çinliler!Tam sopalık oldular.
-
16 Aralık 2009, 17:10
bu dediğin uygulamayı zaten çoğu servis yapıyor.. Titreşimide azaltıyor ama tamamiyle yok etmiyor
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
16 Aralık 2009, 17:31
enes_007 adlı üyeden alıntı
çinlilerin hepsi titrer
Titreme onları rahatsız etmiyor demek ki...
-
16 Aralık 2009, 17:33
enes_007 adlı üyeden alıntı
çinlilerin hepsi titrer
Tüm motosikletler titrem ama Çin'liler daha düşük devirde titreşim yapmaya başlarlar..
-
16 Aralık 2009, 17:35
Osbourne adlı üyeden alıntı
Tüm motosikletler titrem ama Çin'liler daha düşük devirde titreşim yapmaya başlarlar..
Senin Macit nasıl?
sen dişlilerle mi oynamıştın hatırlıyorum sanki...
-
16 Aralık 2009, 18:09
serdarmert adlı üyeden alıntı
Senin Macit nasıl?
sen dişlilerle mi oynamıştın hatırlıyorum sanki...
Valla söyleyince insanlar marka savunucusu diye suçluyorlar o yüzden bir şey demiyorum titreşim konusunda..
Henüz motorun hiçbir yeriyle oynamadım ama sipariş verdim arka dişli geliyor..Önümüzdeki hafta motorumda zaten çok az olan titreşim herhalde sıfırlanacak
Zaten ben titreşim için değil de performans için değiştiriyorum arka dişliyi..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler