honda vt600 shadow için projeler ve paylaşım konusu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hoşgeldin hayatım iyki geldin beni kırmadın...
Sen Shadow'dan ben Virago'dan yüklenelim paylaşım ve projelere
-
yüklenelim moris, içim çok dolu!...=)
-
enee,bu ümraniye çarşı da gördüğüm shadow değilmi?
-
airbrush adlı üyeden alıntı
enee,bu ümraniye çarşı da gördüğüm shadow değilmi?
hangisi siyah mı turuncu olan mı? =)
-
siyah olan.yine aynı yerde beyaz bi chopper vardı?
-
siyah olanda beyaz olanda aynı motor =).. bu motor 2 kere siyahdı 1 kerede beyaz bir dönem geçirdi.. yanlış hatırlamıyorsam.. bir michael jackson sever olarak aldım bunu! =)
-
İlk motorun Breaker ın kine çok benziyor hikaye.İkinizin aletler de bozulmaya kıyamayacak kadar ender rastlanan modeller.Bana kalırsa bobber yapmak,o motora hakaret olur.Hafif modifikasyon raiser bar,daha büyük rake,enteresan bir model sissy bar...
Gündüzleri beşiktaştayım,ikinci aleti de sanırım devamlı görüyorum-ya da çok benzerini.Dikkat çekmeyecek gibi değil Yalnız allah için,şu arka çamurluğu değiştir
-
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
İlk motorun Breaker ın kine çok benziyor hikaye.İkinizin aletler de bozulmaya kıyamayacak kadar ender rastlanan modeller.Bana kalırsa bobber yapmak,o motora hakaret olur.Hafif modifikasyon raiser bar,daha büyük rake,enteresan bir model sissy bar...
Gündüzleri beşiktaştayım,ikinci aleti de sanırım devamlı görüyorum-ya da çok benzerini.Dikkat çekmeyecek gibi değil
Yalnız allah için,şu arka çamurluğu değiştir
bozulmaya kıyamayacak kadar ender rastlanan modeller derken ne demek istediğini anlıyorum =)..ancak bu barışın motoru için geçerli bence..ama ilk vt 600 üm resimde göründüğü gibi değildi gerçekten.. acımadan kestim şasiyi arkadan.. hatta içim rahatladı... üzerinde birçok şeyi orjinal değildi.. grenajlar içten çatlamış ülkemizdeki birçok motor gibi hor kullanılmıştı..
şu anki vt 600ün şasisine ise dokunmayacağım.. ilk başta bir popo indirme olayına gireceğim, eğer çamurluk hala sırıtırsa, o zaman onunda çaresine bakarım. ama bu sefer ki motorumda artçıyı düşüneceğim...birde komple siyaha bürünmüş ölü rengi uyuz ediyor beni..ok illaki krom olsun diye tutturmuyorum ama metal renkleride çok değerli bence...
-
artçı kolay yahu,arka çamurluğa oturtursun,bu iş böyle:D
-
airbrush adlı üyeden alıntı
artçı kolay yahu,arka çamurluğa oturtursun,bu iş böyle:D
vt 600 lerin tek sevmediğim yanı ön çamurlugun metal, deponunda haliyle metal olup yan kapakları ve arka çamurluğun dandik plastikten olması... metal olsaydı, üzerine bir yastık koyup: "otur hatun!" diyebirdik =))
-
oha arka çamurluk plastık mı? nasıl iş o ya.
getirin english wheel i arkadasa bi çamurluk yapalım
-
Ya arkadaşlar benim vt 600ün üst egzostunda biraz ezilme var ama arka kısıma doğru hatta orası yukarıdaki resimlerdede görüldüğü gibi ayrı bir parça gibi duruyor sadece o kısmın değişme şansı nedir ?
-
Bu arada benim chop ettiğim motosiklette eski triumph larda olduğu gibi uzun sıra koltuk var.Arkayı kestirip tekli saddle tipi koltuğa geçebilirim.Sen uzun süre öyle kullanmışsın bilirsin,o zaman mesela hatun arkamda gelmek istedi,nasıl oluyor,nereye oturuyor?
-
Bu arada benim chop ettiğim motosiklette eski triumph larda olduğu gibi uzun sıra koltuk var.Arkayı kestirip tekli saddle tipi koltuğa geçebilirim.Sen uzun süre öyle kullanmışsın bilirsin,o zaman mesela hatun arkamda gelmek istedi,nasıl oluyor,nereye oturuyor?
arka çamurluk metalse, oraya oturtuyosun hocam
uzun yollarda olmaz gibi.
-
hatun turuncu motoruma oturamadı... satma nedenimde oydu zaten.. çünkü hem şasi yok, lastikten 1 cm mesafeli olan camurluğu tutan tek bir lama vardı (resimde görüldüğü gibi).. 40-50 kg için yine sakıncalı, vede bu çamurluk metal bile olsa arka tekerlek sistemiyle bir bütün oldugundan üzerinde oturulmayacak gibi olurdu zaten..arka kısmı tamamıyle bir hardtail...
bu tarz bobberlar 2. motor olarak güzel.. ama yinede rahat bir cruiser lazım, heleki türkiye yollarına..=)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 PM ----------
ımroz adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar benim vt 600ün üst egzostunda biraz ezilme var ama arka kısıma doğru hatta orası yukarıdaki resimlerdede görüldüğü gibi ayrı bir parça gibi duruyor sadece o kısmın değişme şansı nedir ?
imroz selam!..bi görüşemedik seninle.. bak bende vt 600 e düştüm vt 1100 den eheheh
-
rockydrummer adlı üyeden alıntı
hatun turuncu motoruma oturamadı... satma nedenimde oydu zaten.. çünkü hem şasi yok, lastikten 1 cm mesafeli olan camurluğu tutan tek bir lama vardı (resimde görüldüğü gibi).. 40-50 kg için yine sakıncalı, vede bu çamurluk metal bile olsa arka tekerlek sistemiyle bir bütün oldugundan üzerinde oturulmayacak gibi olurdu zaten..arka kısmı tamamıyle bir hardtail...
bu tarz bobberlar 2. motor olarak güzel.. ama yinede rahat bir cruiser lazım, heleki türkiye yollarına..=)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 PM ----------
imroz selam!..bi görüşemedik seninle.. bak bende vt 600 e düştüm vt 1100 den eheheh
Valla aynen abi artık bu büyük buluşmayı gerçekleştirelim ayrıca şu benim egzosta bi bakıverirsin....
-
-
-
Ewet çalışmalarının devamını bekliyoruz sabırsızlıkla..ayrıca bizler içinde fikir oluyor ve ayrıcaaaa şu benim egzosta bakmadık gitti be kenanım...;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler