normalde kullanım kitapçığında var fakat ben evde kitapçığı bulamıyorum ,galiba kayboldu, bir arkadaş bu elektrik şemasını düzgünce scan edip buraya koyabilirmi acaba ? hem herkes faydalanırdı .
selamlar
normalde kullanım kitapçığında var fakat ben evde kitapçığı bulamıyorum ,galiba kayboldu, bir arkadaş bu elektrik şemasını düzgünce scan edip buraya koyabilirmi acaba ? hem herkes faydalanırdı .
selamlar
arkadaşım bende var ama scannerım yok ama sorun ne ise sölersen yardımcı olabilirim sanırım
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
hımm teşekkürler sorun yok ,
birkaç modifiye işine girebilirimde o yüzden lazım olacaktı elektrik şeması .
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
RunemagicK
sanırım yanlış "imageshack" linki verdin ,resim çok kalitesiz gözüküyor ,
takrar denermisin ? teşekkürler
az önce üzerine tıklayınca tam olarak açılıyodu, neyse. başka türlü nası ekleniyor bilmiyorum. ama sağ tıklayıp bağlantı konumunu kopyala (mozilla) veya kısayolu kopyala (ie) yapıp yeni sayfada yapıştırırsanız açılır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 PM ----------
yada img olmadan veriyim linki
http://img10.imageshack.us/img10/9519/tara0021.jpg
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 PM ----------
edit:
bize verdikleri elektrik şeması bile hatalı !
şemada benzin pompasını gören varmı ??
zat ı bilmiyorum ama benim bildiğim bu çin malı motorlarda benzin pompası elektirikli değil ama zat ta varsada yanıltmıyım
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)