Ozan Samsun'da bir bayi daha söylemişti inanmamıştım bilmiyorum nasıl iş. zaten iş işten geçti. Adam neden yok desin? Fabrika, enduro 200ün stoklarında bulunmadığını ve üretimin durdurulduğunu söylemiş. Freedom 200 sadece mavi varmış ben de paramı iade istedim. bugun bankaya yazı gonderdiler yarın falan geçermiş hesabıma.
hondayla cbf 150 için çok iyi fiyata anlaştım. Bakalım hayırlısı ben bu kanuni işinden hiçbirşey anlamadım. freedomu buldum onun da rengi yok. kısmet değilmiş artık. hayırlısı olsun.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
İyi yapmışsın abi ne kadara anlaştın Cbf 150
?
Özelden yazayım topiği bulandırmayalım kardeş.
hayırlısı olsun jr. arkadaşım demekki böle hayırlıymış
sağol titan..önemli olan bi şekilde yolda olmak.
forum sakinleri uyuyor galiba
Banada öyle geldi. Zaten kaç tane enduro 200 kullanıcısı var ki.
titan arkadaşım sana birde tiyo arada bir kalbüratörün attındaki vidayı benzin musluğunu kapatarak gevşet sulu benzini atsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:38 AM ----------
birde titan benim 2007 model benzin deposu 12 lt senin ki 2009 8 lt yazıyor 8 lt mi?[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:41 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 PM ----------
http://img7.imageshack.us/slideshow/...&public=&tags=
evet artık üretilmiyormuş, dün Yıba çarşısındaki bayisi söyledi bizzat
tamda ilgilenmeye başlamıştım, direk 200 cc enduro ile başlıyım dedim motora
artık yine chopperlara kaldık ..
kanuninin en sağlam motoru bu enduro ile olan beraberliğimin 3. yılını bir sefer yolda kalmadan bir sefer arıza yapmadan tamamlamış bulunuyorum.amortisör yağını değiştiren arkadaşlar olduysa şunu belirteyim bu modelin süper süspansiyon hareketinin en büyük nedeni 30 w amortisör yağı.sönümleme hem yumuşak hem kararlı hemde sonuna kadar abanmalarda bile kaymayan ön teker.mükemmel frenleme amortisöre 10w koymayın 5,2mm büyük deliklerden cort diye geçen yağ sönünleme yapmıyor motorun kafa gömülüyor.bu yağı bulmak zor bende çok araştırdım sonunda 05454014546 nolu telefondan ulaştığım bir arkadaşım sayesinde bu yağı bana teminedebileceğini söyledi.amortisörün yağını bence keçelerde problem olmadan ellemeyin.çünkü buyağ mükemmel temizleme ve wiskorizite özelliğine sahip.ama değiştirmek zorunda kalırsanız.mutlaa orjinal olan 30 w amortisör için üretilmiş olan yağı kullanın yağın çok kalın olmasından dolayı çıkan yağ ile sağlıklı ölçüm yapılamıyor.ben bunu şu şekilde ölçebildim en sağlıklı yöntem.amortisörleri ters çevirip içinden çıkan yağı 5 dakika ter baş aşağı yayı ile birlikte temiz ölçekli kaba ters çevirip bırakıyoruz.çıkan yağ miktarı 238ml içinde kalan sağa sola bulaşan yağı ölçemediğimize göre amortisörü gaz yağıyla temizleyip içine 250 ml yağ koyuyoruz. sonra aynı şekilde temiz ölçekli kaba ters çevirip 5 dakika ter bırakıyoruz içinden çıkan yağı ölçtüğümüzde bu yağ 238ml ise doğru oran bu değil ise 238 ml tamamlamak için ekliyoruz ve içine boşaltıyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)