Benzin filtresinin yönü hakkında yardım..?
Reklamlar
-
Arkadaşlar, yukarıdaki fotoğrafta hangi kısım depodan gelen hortuma bağlanacak, hangi kısım karburatöre gidene bağlanacak bir türlü çözemedik. Birde sizlere soriim dedim.
Bi ok işareti var, dikkatli bakarsanız görebileceğiniz gibi. O ok yönündemi olacak benzin akışı?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Reklamlar
-
benim cup ile aynı ise beyaz taraf depodan gelen şeffaf taraf karbüratöre giden
-
moto-x adlı üyeden alıntı
benim cup ile aynı ise beyaz taraf depodan gelen şeffaf taraf karbüratöre giden
bende öyle düşündüm ama bu ok işareti kafamı karıştırıyor!
-
Ok işaretinin de anlattığı gibi depodan gelen şeffaf kısıma , karbüratöre giden beyaz kısıma, Çünki: gelmiş ve süzülmüş pislik birikintileri şeffaf kısımda durarak sana filtreyi değiştirme zamanı hakkında fikir verecek...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
Ok işaretinin de anlattığı gibi depodan gelen şeffaf kısıma , karbüratöre giden beyaz kısıma, Çünki: gelmiş ve süzülmüş pislik birikintileri şeffaf kısımda durarak sana filtreyi değiştirme zamanı hakkında fikir verecek...
kesinlikle bu sekilde
true love..
Drift Religion
-
eyvallah beyler, teşekkürler..
@muo; yrn kromaja gidioruz.
istersen senin egzozuda halledelim el atmışken?
-
ok daima karbüratöre giden kısmı gösterir.şeffaf kısım depodan gelen hortum takılacak
-
beyaz kısım karbüratöre giden kısım ............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
VALEO adlı üyeden alıntı
ok daima karbüratöre giden kısmı gösterir.şeffaf kısım depodan gelen hortum takılacak
Beni yazmaktan kurtardin tessekurler.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Ok yönü aşağı gelecek şekilde
-
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
eyvallah beyler, teşekkürler..
@muo; yrn kromaja gidioruz.
istersen senin egzozuda halledelim el atmışken?
ben dogumgunun için yeni egsoz istiom buna bsy yapmaya degmez
true love..
Drift Religion
-
VALEO adlı üyeden alıntı
aynen öyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler