çok güzel olmuş...bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum ama elimden gelmiyor....
örnek olsun diye koyuyorum;
kendim yaptım. yapımı çok kolay tüm iş farın camını sökmekte 20 tl ye
patlamıştı bana ama bu biraz kalitesiz..
Güzel olmuş ..
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
güzel olmuş.nerden temin edebiliriz acaba ve maliyet
Temin etme açısından , bildiğim kadarıyla bunu satan biryer yok. O üsteki mavi ledli olanıda yurt dışında satıyorlar . Benim kendi yaptığımın maliyeti pek fazla birşey tutmuyor fakak biraz özveri istiyor . Kırmızı ledle yaptığımı henüz bitirmedim , sadece fikir ve yorum için resim çekip gönderdim . Başka renkler ve farklı görüntülerini yapıp buradan resimlerini yayınlayacağım en azından herkez kendi zevkine uyanı yapabilsin . Hepsini bitirdikten sonrada yapımı ve aşamalarını anlatırım . Toplasan 20 -30 belki tutar
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
çok güzel olmuş kazasız belasız
yapılışı hahhkında biraz bilgi verirsenin çok memnun olurum
benim eski motorum olan ramzeyinkiler nasıl arkadaşlar şimdide zata başlıyorum mercekli far yapıcam bittimi paşlasıcam sizinle
dostum dediğim gibi öncelikle farı sökmen gerekiyor komple .Kabaca anlatıyım
Önce farın camı söküyoruz farımıza uygun ebatta angel halkalarını içine
yerleştiriyoruz(ben önce farı delmek istemediğimsen silikonla tutturmuştum
ama belirli bir süre sonra ısınınca atıyor daha sonra delik açtım telle tutturdum)
ben bunları aldığımda halkaların kabloları açıktı yani ucunda soket falan yoktu
bende elektrikçiden küçük geçmeli soket lerden aldım (adını bilmiyorum soket
diyorum) park ampullerini ve yuvasını çıkardım resimdeki gibi içtarafa
yerleştirdim ve yuvayı kesmedim dikkat ederseniz tekrar park ampulu takmak
istersem geri dönüşü var ama keserekte olur kablolar birbirine daha kolay
bağlanır bu benim yaptığım yöntem biraz zahmetli ve dikkat istiyor.geçen yıl
yaptığımdan tamda neler taptığımı hatırlayamıyorum ama rs topiğinde geçmiş
sayfalarda biraz daha bilgi olabilir
ben angels halkayı nasıl yaptığını merak ettim açıkçası. fara yerleştirmek sorun değil...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ben bir aralar bunlarla ilgileniyodum bunların iki çeşitleri var 1) led 2)tüp tüp dedikleri neon dur şu tabela filan yapılanlardan ledli ise bitane plastik yuvarlak içine iki tane led yerleltirip akıma uygun olan direç i bağlıyıp yapılan ama yüp olanları daha güzel tavsiye derim yapacak yada yaptıracaklara
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Bunlarda benimkiler ama ben kendim yapmıştım bir oto tuning sitesinde gösteriyordu yapımını.
İhtiyacınız olan bikaç şey jaluzi çubğu 1metre falan 4 tane led ne renk istiyosanız ve tabi onları yakmaması için diotda lazım birazda kablo ve iş eğitimi becerisi bide 12v oto elektrikten anlamak
Arkadaşlar bu arada tüp olanlar tavsiye edilmiş bunlarda şöle bir sıkınrı var tüp olanlar adiyse çok çabuk patlıyo biz arabada 3 sefer değiştirdik angel-kit üzerinde ama iyi sonuç vermedi sonra ledliye döndük ama tabi şans meselesi
Arkadaşım eline sağlık seninkilerde güzel olmuş mercekli far gelişmelerinide bize burdan resimli anlatırsan çok süoer olur valla şimdiden teşekkürler:D
Bende xenon var ışığı çok dağıtıyo ve karşıdan gelenin gözünü alıyo çok ayar çektim ama galiba tek çaresi mercek.
Ramzeylerin farları siyah taban olduğu için daha çok yakışıyo tam angel-eye kit takmış gibi öpüyo
Ramzey 125 cc scooter
gerçekten güzel görünüyorlar.. beyaz angel eyes cok hoş olmuş.maviler piyasada biraz fazla. beyaz hiç görmedim... emeğine sağlık...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Evet boyle ufacık bır ayrıntı bıle bır anda degıstırıyor motorsıkletın durusunu.
İmzamı, ben imzamı burlara değil yollara atarım...
umut kardeş yapım aşamasını resimlicem o zaman detaylı bi şekilde anlatıcam nasıl yapıldığını
saolsın engin az çok anladım.kazsz belasız
eyw ne demek daha önce arabalara uyguluyoduk şimdi motorlara az cok elimiz yatkın ama motorların farları biraz kücük
eyvallah valla çok iyi olur hocam
peki ben bişi soruyum bu arabalarda h4 ve h7 lere mercek uygulanıyor fabrika çıkışı motordada olabilirmi?
Ramzey 125 cc scooter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)