arkadaslar çok karasız kaldım iki lastik arasında bir hafta sonra alıcam ne diyorsunuz sizce Metzelermi ? michelin mi ? ve sizin lastik markanız nedir menunmusunuz ? (motorun üstünde Bristone battlax var)
arkadaslar çok karasız kaldım iki lastik arasında bir hafta sonra alıcam ne diyorsunuz sizce Metzelermi ? michelin mi ? ve sizin lastik markanız nedir menunmusunuz ? (motorun üstünde Bristone battlax var)
pirelli supercorsa sc1, dunlop qualifier, metzeller mutant ve pirelli diablo en iyi lastikler!
ben bu yaz pirelli diablo kullandim ve cok iyi gidiyorlar... piste gidince cok iyi tutiyorlar... kisin icin metzeller mutant kullaniyorum ve souk asfalti cok iyi tutiyor
zor bi soru kimi metzeler der kimi michelin
En iyi 4 marka var.Michelen,Pirelli,Metzeller,Dunlop.Benim motorun önde duro arkada Bonsun var durodan çok memlun değilim ama bonsun güzel
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
HercuL herşeyden önce lastigin kullanım şartlarını belirtmen gerekir. Başkası için en iyi lastik senin için en kütü lastik olabilir.
bende 100cc yarı otomatik var.5 gün önce arka lastigi değiştirdim.Bonsun marka dublex viraj lastigi aldım.umdugumdanda iyi çıktı denilebilir valla virajlara cok rahat girebiliyorum.Lastigin nasıl yolu kavradıgını hissettiriyor bile
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
hocam benim motorun lastikleri 4 senedir değişmemiş durumu iyi ama catlaklar var değişmesi gerek yani yarıs yapan biri değilim ama lastiklerim sağlam olması virajlarda veya ani frende sallamaması lağzım kısaca 2,3 sene duruma göre kullanıcam metzelerdi secimim ama michelin i da yabana atmamam gerektiğini gördüm ?
Burdan devam edelim
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...sma-hatti.html
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Mevcut topic
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)