Yamaha Fz6 Fazer bi-xenon projektör uygulaması
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Admin
Güzel çalışma eline sağlık
-
farlarınız çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık
sondan 3.cü fotoyada bayıldım
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
-
eline sağlık diyim çok güzel olmuş herkesin yapacağı bir iş değil cesaret ister adamın fazer ampulu patlasa servise gider aman orj bozulmasın diye sanırım benim innovaya taktığım xenon dan uzunlar halogen h3 kısalar da xenon var güzel olmuş
ELINT: aradaki farkı söylüyüm; projektör lens çok toplu ve sağlıklı ışık dağılımı yapar aynalı klasik sistem biraz ışığı dağıtır kırar yelpaze gibi yapar ve karşıdan gelenin her açıdan gözünü alır ama projektörler sadece tam dik karşısından görününce göz alır
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
satoyama adlı üyeden alıntı
eline sağlık diyim çok güzel olmuş herkesin yapacağı bir iş değil cesaret ister adamın fazer ampulu patlasa servise gider aman orj bozulmasın diye sanırım benim innovaya taktığım xenon dan uzunlar halogen h3 kısalar da xenon var güzel olmuş
ELINT: aradaki farkı söylüyüm; projektör lens çok toplu ve sağlıklı ışık dağılımı yapar aynalı klasik sistem biraz ışığı dağıtır kırar yelpaze gibi yapar ve karşıdan gelenin her açıdan gözünü alır ama projektörler sadece tam dik karşısından görününce göz alır
Aynen katılıyorum, cesaret ve yetenek isteyen bir çalışma.
Tebrik ederim.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
ya arkadaşlar asıl ben bişey sormak istiyorum:
ben yuvarlak far takıntısı var ve inşallah nasip olursa fz6 düşünmekteyim.ama fz6larda çıplak modellerinde farlar tam yuvarlak değil.acaba takıla biliyor mu yada yapılabiliyor mu ? honda gs 500 de ki gbi..şimdi o motrla niye oynuyorsun diyenler olabilir de işte düşünce meselesi.mesela banditler de güzel yuvarlak farlı olanlar eski kasa...ama onların en yenileri 1999 model (sahibimden.com)
-
-
Muhteşem bir çalışma. En güzel kısmı ise far yükseklik ayarını hala yapabiliyor olman. Bunu senin gibi sonradan yapan birçok kişi hatalı ayarda monte ediyor ve far ayar kısmını iptal ediyor. Sonra vay öndekinin haline. Tebrikler
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
harika bir çalişma olmuş tebrikler ellerine sağlık.....
bu arada xenon düşünüpte bir türlü kendisi yapmaya cesaret edemeyenlere de muhteşem bir cesaret örneği olmuş,hatta yol gösterici bir kaynak,ellerine sağlık kardeşim
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
süper güzel akıl helal olsun
-
Gerçekten mercekli Xenon uygulamanız çok verimli olmuş.Belki sarı renge yakın olduğu için havalı olmıyacak ama aydınlatması süper olacağı kesin zaten fotoğraflardanda öyle gözüküyor.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Sword adlı üyeden alıntı
Elinize kolunuza sağlık çok güzel bi çalışma olmuş,zevkle okudum baktım fotolara...
Özellikle bu fotoya bayıldım çok tatlı çıkmış,haşara gözlüklü çocuklar gibi..Tebrikler
-
ellerine sağlık harika iş çıkarmışsın tebrikler
-
Gerçekten güzel olmauş eline sağlık.
Sanırım farı açarken elini de yakmışsın yoksa silverdin yara yanık merheminin orda ne işi olacak
-
çok güzel olmuş ışık dagılımıda orantılı tebrikler iyi çalışma.
-
hocam sen seri üretime geçsene
şaka bi yana süper olmuş ellerine sağlık
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
yucika adlı üyeden alıntı
Gerçekten güzel olmauş eline sağlık.
Sanırım farı açarken elini de yakmışsın yoksa silverdin yara yanık merheminin orda ne işi olacak
O fotoğraf çekilirken daha farları açmamıştım. Ama güzel yakalamışsın ve iyi denk gelmiş :D
Farların bembeyaz olmamasını özellikle ben istedim ve 4300K aldım ayrıca o fotoğraf biraz sarımtırak normalde o kadar sarı değil. Aynı satıcıda aynı fiyata 6000K ve 8000K kitler mevcuttu ben 4300K tercih ettim.
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
-
Tebrikler.. Çok Güzel Bir Çalışma Olmuş Başarılarının Devamını Dilerim.
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
-
4300k biraz sarı ve beyaz arası kaldığı için (halogen beyazı) tr de pek bulunmaz ama yağmurda en iyi gösteren xenon tipidir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)