Arkadaşlar merak ediyorum biraz önce okudumda böyle bir sistem varmıdır acaba?.motorsikletlere LPG taktırılıyormu? bana komik geldi ama yinede sormadan gecemiyorum..böyle birşey söz konusu ise nereye takılıyor.
Arkadaşlar merak ediyorum biraz önce okudumda böyle bir sistem varmıdır acaba?.motorsikletlere LPG taktırılıyormu? bana komik geldi ama yinede sormadan gecemiyorum..böyle birşey söz konusu ise nereye takılıyor.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
arama yaparsan galiba öle bişi vardı hatta resimde vardı adam mondial 125mt scooter a tüp bağlamıştı :D
evet taktırılıyor taktırsan ne olacakki belki karburatör borusundan sızar
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
Ewtbi ara hebrlerde bile çımıştı adamı biri pejo ya taktığını we yakıttan % 60 mı 80 mi ne tasarruf ettiğini söylüodu...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
sahibinden.com da ilan vardı.Ama lpg sıkıştığında bomba gibi patlar.Hele motosiklet bir çarparsan %90 parçanı bulamazlar
facebook.com/kaskafa
arkadaşlar içimizde var böyle bi mt cimiz http://www.motosiklet.net/forum/satm...tmeninden.html
allah akıl fıkır versın sızlere ne dıyım durduk yere canınızı rıske sokuyorsunuz
ne gerek var ne yakıyorkı zaten
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
kesinlikle katılıyorum insanın böyle bişey yapması için kafayı yemesi gerek mademm bu motor bu kadar çok yakıyo gibi görünüyo sat o zaman kardeşim canından dahamı kıymetli koca arabanın bagajında duran lpg tankları bile patlarken kağıt gibi bir motora bunu takıt kurtulacağın bir kazadan bile sağ çıkmaya bililmek var bu insan oğlu anlaşılamaz bir mahluk
ya çok gereksiz zaten en çok küçük hacimli motor kullanıyoruz bence deymez...ama büyük cc de işe yarayabilir...
Canlı Bomba Olmak isteyen taktırsın
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
profesyonel bil lpg sistemi benzinli araçtan daha güvenlidir. lpg tankları benzin deposundan daha kalındır ve adam akıllı çalışan gaz kesme tertibatıyla çokta güvenlidir. benzin deposu gibi açıkta bulunmaz ve kolayca delinmez. otomobiller daha büyük kazalara karıştıkları ve akordion hale geldiklei halde lpg tankına bişey olmuyorken motosiklette dahada sorunsuz kullanılabilir. yeterki profesyonelce tasarlanmış ve uygulanan hazır kit halinde satılan bi sistem olsun. aksi taktirde türkiyede ilk lpg kullanıldığı zamanlara dönülüpte motosiklete piknik tüpü takılırsa muhakkak patlar ve istenmeyen sonuçlar yaratır. ben şahsen şu an uygun maliyetli ve benim motoruma sorunsuzca uyacak bi lpg kiti bulsam kesin takarım.
vlad bi motosiklet kazadan sonra bir arabadan daha fazla zarar görür.Herşeyi açıkta zaten iskeletin altına yerleştirebilirsen lpg yi belki bir ihtimal korunursun.Büyük ihtimal arka tarafa gelecek ki motorların takla atma ihtimalleri çok yüksektir.Motosiklete lpg takmak üstüne benzin döküp ateşin üstünde yürümek gibi bişeydir...
facebook.com/kaskafa
motosikletin hasar görmesi ayrı, lpg tankının aracın içine sıkışıp hasar görmesi farklı. bende motorla ufak bi yan yatma sorunu yaşadım, önemsiz bişeydi ama depodan hemen benzin döküldü. lpg de ise gaz kaçağı durumunda otomatik gaz kesme tertibatı mevcut.motosiklete uygulanan sistemlerdede gördüğüm kadarıyla topcase nin içine koyuyolar. kaza durumunda ilk önce içinde bulunduğu muhafaza darbenin şiddetini alacaktır. ben lpg ye sıcak bakıyorum ve geliştirilmesini bekliyorum
standartlara uygun şekilde imal ve monte edilmiş LPG sistemi en az benzin kadar güvenlidir.
hala ülkemizde yeni fikirler oluşmaya başladığında fikirleri ortaya atanların kuyruğuna bir teneke bağlamadığımız kalıyor.
ciddi anlamda yorum yapılmayacaksa susmak her zaman daha iyi olur
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Ben düzgün kullanamam arkamda bomba varken Ayrıca benzinin patlaması kolay değildir. uygun yakıt hava karşımının elde edilmesi lazım
Hidrojenle çalışan motor gelince hemen geçerim ama
motora lpg sakat iş patlasa havaya ucarız bide altına koymus lpg tüpünü
benzinin patlaması için uygun hava yakıt karışımımı lazım ufak bir kıvılcım yeterli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)