Motosiklette vibrasyonu kısmen yok etmek (by Darjeling Vs Smirnouf)
Reklamlar
-
01 Haziran 2008, 16:47
Reklamlar
-
01 Haziran 2008, 17:02
-
01 Haziran 2008, 17:10
bravo arkadaşlar güzel bir icat
-
01 Haziran 2008, 19:02
uwe adlı üyeden alıntı
Sen bu hızla motoruda söker conta (iç lastik)takarsın şimdi....
Yaratıcı arkadaşları her zaman sevmişimdir. Senin yaptıgını bende yapacam ama Malum o kadar yol gidiyoz benim motor giderken bana masaj yapıyor..Adına vibrasyon diyorlar ben memnunun msajdan hemde beleş....
Ama başarıya ulaşrsan bende yapmayı düşünüyorum.
yorumunuz için teşekkürler , hele 9-10 gün kullanalım , vibrasyon sorunu geri gelmezse buraya yazar ve yapmanızı öneririm .Ve zor bi işte değil, sadece 30-40 dakikamızı aldı
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
bravo arkadaşlar güzel bir icat
eywallah emin abi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
01 Haziran 2008, 19:13
Helal olsun ssize, elinizden her iş geliyor tebrik ederim
-
01 Haziran 2008, 19:48
ben resim göremiorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
01 Haziran 2008, 20:11
resimleri bende göremiyorum , gidonun altına nasıl iç lastik koydunuz çok merak ettim doğrusu...
-
01 Haziran 2008, 20:15
-
01 Haziran 2008, 21:22
Tequ adlı üyeden alıntı
ben resim göremiorum
SilentScream adlı üyeden alıntı
resimleri bende göremiyorum , gidonun altına nasıl iç lastik koydunuz çok merak ettim doğrusu...
resimler bende açıyo
darjeling adlı üyeden alıntı
Usta gidonun değil aslında sağ ve sol gidon kolu var motorda resimleri göremediyseniz
burdan bakın
resimlerde göründüğü gibi sağ ve sol gidon kolunun altına yerleştirdik vibrasyon sıfır oldu bende hiç zannetmiyorum geri geleceğiini geri gelirsede 3 kat lastik yaparım
link kırık onur ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
01 Haziran 2008, 21:27
Güzel çalışma, arkadaşlarım
Ancak bir dikkat çekelim, altına lastik koyduğunuz civata-somun grubu zamanla gevşeyebilir, sık sık kontrol edin
Poturdak
-
01 Haziran 2008, 21:40
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Ancak bir dikkat çekelim, altına lastik koyduğunuz civata-somun grubu zamanla gevşeyebilir, sık sık kontrol edin
bu uyarıyı motosikleit kullanan arkadaşa yapacaktım, siz benden önce uyardınız
-
01 Haziran 2008, 21:44
Poturdak
-
01 Haziran 2008, 21:58
-
01 Haziran 2008, 22:15
ulen bu rus tarzanı vibrasyonu çok severdi noldu hidayetemi erdi..
-
01 Haziran 2008, 22:15
-
01 Haziran 2008, 22:27
şu resimleri birde ben görseydim vibrasyon olayı hakkaten çok var bu tür motorlarda iyi fikir
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
01 Haziran 2008, 22:53
tbrkler.deniyelım gorelım başarılı olursa yazarım.
-
01 Haziran 2008, 23:04
Ellerinize sağlık, güzel bir fikir paylaşım için teşekkürler
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Kilitli civata yada somun gibi bi şey vardı.Derste lafı geçmişti pahalı değilse onlar kullanılabilir herhalde.Benim aklıma öyle birşey gelmişti.Burda yollar çok bozukta gevşeme olmaması için yapılabilirmi diye düşünmüştüm.
Fikri olanlar ne dersiniz?
-
01 Haziran 2008, 23:05
negatif resim yok 252525
-
01 Haziran 2008, 23:42
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler